Regisztráció Blogot indítok
Adatok
huwriter

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új interjú alanyunk nem más, mint KillT , egy 19- szeres magyar bajnok, Bloose Broavaz kiadó tagja és legújabb zenéjét, a Simon Riley-t egy videójáték inspirálta. Nem túlzás kijelenteni, hogy egy multifunkcionális előadóval van dolgunk.. KillT a Simon Riley zenében is megmutatta szókincse…..
Olyan világban,ahol mindenki mikrofont fog és rapper, nehéz kiszűrni azokat az előadókat,akikben van valami plusz és igényesség. De, azért még akadnak itt tehetségek.. A 8 kérdés 8 válasz interjú sorozatunk következő alanya: Trek Mc, egy újabb nagy reménység. Változatos szókincs, kiváló technika. A…..
Mindazok számára,akik szívesebben néznek meg egy videót, hallgatják mások véleményét,minthogy elolvassák, azoknak elhoztam a  TOP 5 magyar youtube csatornát, ami a rappel foglalkozik. Nézzük is: 5. JunikerOfficial A listát nem egy kevésbé ismert csatornával nyitom, de mindenképp érdemes ránézni.…..
A 8 kérdés 8 válasz sorozat következő interjúalanya nem más,mint a tehetséges Para Dox. Az őszinte és szövegcentrikus rapper szókincsével és magasfokú technikájával hívja fel magára a figyelmet. Új száma a Szakadék 4tressel közösen készült,aminek a linkjét és Para Dox youtube csatornáját is az…..
Bandexel készült interjúnk egy remélhetőleg hosszú sorozat első része, amiben általam tehetségesnek vélt rappereket szólítok meg. 8 kérdés , 8 válasz. Nézzük is: 1. Hány évesen írtad az első számod?      - 14 voltam körülbelül, amikor írtam egy nagyon kezdetleges cuccot, amiből nem lett aztán az…..
Krúbi, aki a humoros és politikai jellegű alkotások nagymestere. Elmondása szerint, azért nem a szokványos rappel próbálkozott, mert : "Ha elkezdek észérvekkel tanító rapet nyomni, senki sem figyel oda". Már ki ne hallotta volna a Nehézlábérzést vagy az új albumát, az Ösztönlényt. De biztos tudsz…..
Ebben az évben sok új arccal találkozhatunk. De a Teswér formáció régi mc-k összeállásáról szól. A tagok többek között Fiatal Veterán és Hibrid valamint Flex és még mások.  A formáció rendkívül nagy közkedveltségnek indult tavaly,ami azóta se nagyon csökkent. A szinte csak roma származású tagok…..
MagyarRap Top 5 Feltörekvő MC 2020.06.23 11:24:49
Elhoztam nektek hazánk legtehetségesebb, még kevésbé ismert rapperét. Biztosan pár hónap, év múlva már  nagyobb célközönséggel fognak rendelkezni és több bulit is tudhatnak majd a hátuk mögött. Nézzük is őket: 5.  Touchie/The Untouchable  Az x-faktorból megismert srác mára angolul és magyarul is…..
Hiába az új tagok, hiába a sok album és a névre szólók beefek, dissek, de be kell minden RTM rajongónak vallani, hogy Mr.Busta már nem a régi.Vagy talán ő mindig ilyen volt, csak megvoltak a kapcsolatai és a tábora. Már túl régóta van a hiphopba, hogy megtudjon újulni. Pedig itt erre lenne szükség.…..
  Bár a legtöbben biztosak benne, hogy itthon az igényes rap kihalt, azért engedjétek meg, hogy ezt megcáfoljam. A Mocskos Márka egy évek óta tele tehetséges előadókkal ellátott kiadó. A fókusz új daluk, amit mindenkinek ajánlok ,akik minőségi zenét keresnek. Az N-Dee egyébként egy nagyon…..
  Lmen Prala ma már egyértelműen a hazai trap világ egyik legismertebb alakja, ki számtalan fiatal kedvenc előadója és példaképe. Azonban új száma, az Oké, boomer még hallgatói körében is felháborodást keltett. Azért, hogy megértsük felháborodás okát, muszáj lesz lesz a dalt meghallgatni és…..
4tress nem bír leállni. Miután bombaként robbant a hír, hogy 4tress a Garage kiadóhoz szerződik, addig már kapták is a hallgatók a bemutatkozó dalát Essemmel, a Soha nem leszek elég jót, ami azóta is a felkapottak listáján szerepel a youtube-on.  Ezek mellett már csak hab a tortán az új kiadott…..
MagyarRap Valami elkezdődött! 2020.06.16 14:05:47
Béke! Písz! Nagy örömmel jelenthettem, hogy végre elindult a magyar rappel foglalkozó blogom. Úgy gondolom itthon nem kap elég nagy figyelmet ez a műfaj és, ha kap is az nem mindig a legpozitívabb felfogású. Többek között ezért döntöttem egy blog mellett, hogy az egyre bővülő rap palettáról bárki…..