Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trend Patent

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Molnár Szabolcs vendégeként Hegedűs Gézu képviselte a TREND PATENT zenekart a Hallgass Hazait című rádióműsorban, a közelmúltban megjelent Akusztik lemez kapcsán. Az interjú 2020. november 16 és 22 között hallható 21 vidéki és egy határon túli rádióban. A rádiók listája elérhető a Facebookoldalunk…..
Október 16-a a zene alkotóié, mi mégis Nektek szeretnénk köszönetet mondani, amiért minket (is) hallgatok és figyelemmel kíséritek a Trend Patent zenekar alakulását. Köszönjük!..
Még az Akusztik lemezünk borítófotózásakor maradtak emlékeink, amit ezúton is szeretnénk megosztani Veletek, és természetesen szívből köszönjük a képet Sturcz Kingának. A kép címe akár lehetne az is hogy: Majré a korláton. De igazából abból az apropóból prezentáljuk, hogy hamarosan érdekes…..
Hosszabb csend után újabb lendülettel jelentkezik a TREND PATENT zenekar Hegedűs Gézu (énekes, szövegíró, dalszerző) és Járinka Erik Máté (gitáros, dalszerző) előadásában. Az új LP elérhető szinte minden digitális zeneboltban és a honlapunkon is meghallgatható: www.trendpatent.hu..
Az Akusztik lemezünk 'előfutára' Ady Endre - Szeretném ha szeretnének című megzenésített verse volt, Hallgassátok szeretettel és iratkozzatok fel a youtube csatornánkra itt: TREND PATENT..
Szeptember 21-én jelent meg a TREND PATENT legújabb középlemeze Akusztik címmel. Az albumon öt dal hallható egy szál gitáros hangszerelésben, album sorrendben: Hol vagytok; Neked, nekem, mindenkinek; Gyere velem; Szerelmünk négyzeten; Virágszál. További információk a zenekarról:…..