Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ska Peti

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Észrevették, hogy így év vége felé egyre különösebb dolgok történnek? Most nemcsak a Szűz Komodói Sárkányra gondolunk, persze arra is, de Madafaka, a húszfős underground koncertek elszánt látogatója legutóbb Király Linda produkcióját tekintette meg. Furcsa.Elöljáróban…..
Ska Peti 2006.12.27 02:01:39
Ska Peti 2006.12.27 12:42:28
Nos! Hogy mindenki értse, a Mymusic az egy zenekari portál, egy gyűjtőoldal, amin több mint 1200 regisztrált magyar zenekar van.

Ez azért jó, mert így a koncertszervezők egy helyen megtalálnak minden stílust, és azon belül tucatnyi zenekart letölthető mp3-akkal, képekkel, sztorival, stb. így könnyű dolguk van, ha pl koncertet akarnak szervezni. A közönség is megismeri a színteret, ami a kedvenc zenekarán túl van, és a zenekarok is tudomást szereznek egymásról.

A Download party-kat (ami mindössze egy koncertsorozat fantázianeve) a mymusic üzemeltetői szervezik több mint 2 éve. Ez leginkább médiahírverés nekik, és fellépési lehetőség a zenekaroknak. Ez úgymond az oldal kirakata.

A zenekarok kiválasztása nagyjából véletlenszerű. A szervezők eldöntik, hogy milyen stílusú bandákat akarnak, abból melyik az ismertebb (értsd: hoz több fogyasztóvendéget), melyik aktív az oldalon, stb, végül jön egy telefon, és az ember már ott is van a színpadon.

Jön a Tv, újságírók, médiaszemélyiségek, te meg képviseled a mymusic zenekarokat. Interjúkat kérnek tőled a helyszínen, egész koncert alatt villog a szemedbe a vaku, felvillansz 2 másodpercre az Aktívban, és olyan emberek hallgatnak meg, akik amúgy soha nem mentek volna el egy bulidba, pl minket Király Linda, aki nagyot hibázott a Himnusszal anno, de azért füle, és hangja az van rendesen, és tök jól el lehet vele beszélgetni koncert után. Plussz hálásak vagyunk nekik, és Vikidál Gyulának a fent említett KOC számért is! :)