Regisztráció Blogot indítok
Adatok
danieel

2 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan nem tudják, hogy kell még egy apróság a tévéhez, ha szeretnénk fizetős DVB-T csatornákat is nézni. A Smart DTV EuroCAM Conax CA modul az egyik legolcsóbb kompatibilis dekóder modul, kipróbáltam.   Ha már az ember letörte a derekát nagy igyekezetében, hogy…..
danieel 2012.11.01 00:01:53
Helló,

Szeretném megkérdezni, hogy ilyet láttatok -e már, és vajon hogy működik?
hybridbox.tv/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=5&category_id=1&option=com_virtuemart&Itemid=8&lang=hu&vmcchk=1&Itemid=8

Van egy Gigabyte U8300 USB tunerem, a kérdés az, ha egy ilyen eszközt csatlakoztatok kártyával a géphez, akkor a fizetős csatornák is elérhetővé válnak? Kell hozzá más alkalmazás?

OFF: A 8300-as tuner win8 64 bit alatt kékhalált dob, ha valaki ilyennel próbálkozna.

Köszönöm a választ!

Dani
Sziasztok!   Most találtam rá a blogra, ezért arra gondoltam, én is leírom a velem történteket. elöljáróban annyit, hogy egyetemen tanulok gazdasági vonalon, de mellette, ahogy a legtöbb szaktársam, én is dolgozok, hogy egyrészt tudjam finanszírozni tanulmányaimat,…..
Androlib blog. Bipp! Kínai Doxa 2012.05.23 20:30:00
A Huawei eddig a szolgáltató-gazdaságos telefonjairól volt híres Magyarországon (is), annyira, hogy a márkanév viselése nem is volt mindig fontos a cég számára: sokak első droiddal szerelt készüléke volt a meglepően megbízható T-Mobile Pulse, ami főleg az alacsony ára miatt…..
Egy szegedi szoláriumszalon büntetést kapott az Artisjustól, mert a háttérben szóló rádió után nem fizette be a jogdíjat. Nem, ez nem valami hülye április elsejei vicc, ez egy valós hír.Megbüntetett egy szegedi szoláriumszalont az Artisjus, Magyar Szerzői Jogvédő Iroda…..
A HTC bemutatta a Sensetion XE mobilt, melynek a specifikációját nézve szinte kedvünk lenne azonnal a kezünkbe kaparintani. A mobilban 1,5 GHz-es kétmagos processzor lesz, kijlezője 4,3 inches, 540x960 pixeles felbontású. A mobil 151 grammos lesz és 126,1mm x 65,4mm x 11,3mm. Lesz benne…..
danieel 2011.09.16 00:19:08
@efi: a sense felületükben kb. 15 különböző óra van. szabadon lehet választani :)
danieel 2011.09.08 23:30:52
A mai napon a HTC is bemutatta, amit hozott a Mobile World Congress-re. Valahogy éreztem, hogy ha nem első nap durrognak, a többiekkel együtt, akkor annak oka van. Az ok pedig az volt, hogy ha a Samsung napján adják ezt elő, akkor csak lábjegyzet jut nekik minden szakmai blogon, portálon. A…..
danieel 2011.02.16 20:53:45
@readya:
Hát, igen, ebben igazad van. De a dolgok állása szerint még semmilyen dual core teló nincs a piacon. Majd az optimus 2x nemsokára, de az meg tegrás. Továbbá, ha hihetünk a méréseknek, az adreno 220 egy állat grafikus egység... majd kiderül..

"That is of course because of its 1.2 GHz dual core Qualcomm Snapdragon MSM8260 processor, which seems to offer at least some of the fancy specs MSM8x60 has provided us so far. I think you’ll also be pretty excited to find out about the HD video recording and playback capabilities ( of 1080p, up to 30 frames per second ), the Adreno 220 GPU and the support for HSPA+ networks which is expected to give us a proper perspective of what we should ask for from 4G mobile technology.

Other HTC Pyramid specs we shouldn’t forget are the 16-megapixel camera and the 4.3 inch ( 960 x 540 ) qHD screen ( qHD as in Motorola Atrix 4G’s screen ).

Well, now comes the saddest part: as much as I would love to show you some photos or give you more details about what else the HTC Pyramid can do, unfortunately, I can’t do any of that. Even the real name is a complete mystery but, like I said earlier, its codename matches perfectly the impression is going to make on you.

Another question for which i haven’t found yet an answer is regarding the HTC Pyramid release date. Checking the same generous sources, I heard that most likely T-Mobile should fill us in at the Mobile World Congress 2011 ( 14-17th of February ). And if not MWC, then the March CTIA Conference should be the next best bet.

Until some official info regarding the HTC Pyramid release date will drop to tell us otherwise, we’ll be expecting the phone to hit shelves sometime in Q2 2011 ( the month of May has been rumored so far )."
Megvolt a bejelentés, a legkevésbé meglepő verzió vált valóra: a Nokia a Microsofttal szövetkezik az okostelefonok világában, a Windows Phone lesz az elsődleges okostelefon-platform a Nokiánál, a Symbianból még amit ki lehet facsarni, azt kifacsarja a cég, miközben a WP szépen…..
És még mindig demake: a Pixel Force nevű egyszemélyes fejlesztőcsapat (valójában egy Eric Ruth nevű zseni) már javában készíti a Halo 8-bites mutációját. Pixel Force korábban már hallatott magáról a Left 4 Dead és a DJ Hero régigrafikás, régizenés változataival, és nemcsak…..
A fenti egyetemistafilmet a zenéje miatt kaptam, a Live Large játszik benne. Ám függetlenül attól, hogy miről is szól valójában, minden nézőnek alighanem ugyanaz ugrik be róla: hol szeretkezhetünk Budapesten közterületen illetve a szabadban? Amióta van Sziget, azóta szerintem első…..
SÖRömök Baltika no 7 Export 2010.06.24 14:37:00
Válogatásunkból Oroszországot sem hagytuk ki, mely ország igen komoly sörfőzési kultúrával bír, annak ellenére, hogy sokan a vodkával kötik össze az országot, persze nem alaptalanul. A vodka jól tartósítja és melegíti a testet a nagy hidegekben, de 13-14. század béli…..
Bár nem áll szándékomban közepesen unalmas énbloggá alakítani az Urbanistát, sajnos nem mehetek el szó nélkül a tény mellett, hogy tegnap csak a gyerekszobában mintegy 30 szúnyogot csaptunk le lámpaoltás előtt. Mindezt Budapesten, egy négyemeletes ház tetőterében, igaz…..
danieel 2010.07.11 23:53:44
@záporjózsi: igen, sejtettem, hogy rosszul fogalmazok, csak azókat a pókokat vadászom le, ami veszélyesen közel van az ágyamhoz. van egy-két jó haver néhány sarokban, akik mindig ugyanott ücsörögnek, őket nem bántom. volt már, hogy olyanra ébredtem, hogy valami a szememen mászik, és olyan is volt, hogy a combomon egy reggel tenyérnyi piros csípés volt. na ezért :)
Bár számos hasonló témájú ügyet dolgozott már fel ez a blog, még mindig  búvópatakként előtörnek újszerű  trükkök  A szakértői vizsgálat eredménye, hogy minden sérülésmentes, de erős külső mágneses hatás érte a villanyórát, mindenképpen ilyennek…..
danieel 2010.05.12 21:32:48
@tamaskodo: hehe, nálunk 510KWh a havi fogyasztás, ennek a felét egy villanybojler teszi ki, így ~ 23.000 Ft a fogyasztás egy 95m2 -es házban.

Amúgy homáron olvastam bizonyos EON-os órákról, amik újak, kínaiak, és magától gyangül benne a mágnes. Nem tudom, hogy ez mennyire releváns, de ha igen, akkor mi van, ha ez történt, és a szolgáltató sara?
Blaha Luja tér, 16:15, útban hazafelé. Fent a téren a következő látvány fogadott (csak a mobil volt nálam, azért ilyenek a fényképek): Lent az aluljáró pedig ez:   Az emberek sorban álltak, hogy leadják a kopogtatócédulájukat ... lent az aluljáróban. Odafent egy…..
Egy igazi antikomcsi lélek sosem nyugszik, még a mézeskalácsillat sem kábítja el, advent idején is őrzi a nemzetet rendületlenül. Egy ilyen figura Kupper "Centrum" András fideszes újbudai képviselő is, aki óriási felfedezést tett nemrég.   "A minap parlamenti…..
Sima, uncsi péntek volt ... és szokás szerint megint aláztak a "kedves szomszédok". Sólyom László ugyanis a révkomáromi Szent István-szobort avatta volna fel, de menet közben (!) értesítették, hogy Szlovákia nem engedi be a területére. A szlovákok biztosra mentek,…..
Filmművészeti vitákban nehéz dűlőre jutni. Van, aki a cselekményes pornóért rajong, más a romantikus komédiákért, megint más pedig a francia "művészfilmekért". A mi kedvenceink az állami vállalatoknak készített, vontatott animációs filmek, úgyhogy tessék csak a mi…..
danieel 2009.07.06 20:18:44
Vastagbőr Szex és fogyás 2009.05.08 12:01:00
Avagy Kunovics Katinka (31 éves, a Romantic formáció tagja) Schobert Norbi segítségével 70 kiló feleslegtől szabadult meg, és ennek történetét, valamint nemi életét egy félpucér képekkel illusztrált könyvben meséli el. Először teljes meztelenségről volt szó, de aztán…..
Ma estére három nagyon gáz speciális effekt kerül terítékre, elvileg ezek ilyen horror ijesztegetős sorozatból vannak, de maximum csak röhögni fogunk. Első effektünk valami beszívott neonlepke akar lenni, igazából nem nagyon értem. Ellenben a Harry Potterből lopott Hagrid…..
Igazából drámai szoborcsoportot kéne önteni a jelenetből, amikor a Naiv Állampolgár éppen elhozná a vámhivatalból jogos tulajdonát, de nem teheti, mert a kapu elé valamikor murvát hordtak, hogy egyszer járdaalap legyen belőle, de aztán elfogyott a hit, az erő elszállt a…..
Egy rövid hír a mi fantasztikus állami pénznyelőnkről, a MÁV-ról.Hétfőn 40 perc késéssel indult tovább egy IC Győrből, mert egy csoport nem tudta feltenni biciklijét a vonatra.Nem azért, mert bénák voltak, hanem azért, mert a jó kis magyar viszonyokhoz illően a vasúttársaság…..
danieel 2009.04.15 15:33:54
@Meganagy Lófasz: jah és Daedra kalauzok vannak, mi? lawl :P
A Homár akkora kozmopolita, hogy Bloomberg polgármester egy alkalommal sírva adta át neki New York kulcsait, de abszolúte megértjük Istvánt, hogy felhúzta magát, amiért a MÁV hangosbemondója Marosvásárhelyt Tirgu Muresnek mondja, miközben románul persze nem ad információt és…..
danieel 2009.03.20 03:45:06
Bár egyre-másra cikkezik az újságok - vélhetőleg csak maguktól -, hogy a világválság nyertese a McDonalsd's, illetve ezzel párhuzamosan véletlenül szénné is reklámozták magukat (még a 30 Rock vígjátéksorozat történetébe is sikerült beleszövetniük magukat egy epizódon…..