Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rambo Janos

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Egyesült Államok minden fronton visszavonulóban van és alkalmatlan politikusai képtelenek megállítani a hanyatlást  Egyetlen birodalom sem örök: végezetül mind elbukik, önhittség és megalázottság közepette. Az elfuserált afganisztáni kivonulás szívszorító emberi szenvedéstörténete pusztán csak a…..
Rambo Janos 2021.08.22 02:04:09
@Le a spammerekkel: Ha akarnek se tudnek vitatkozni:)
Rambo Janos 2021.08.23 00:24:30
Lakásbérlés kapcsán jellemzően arról lehet olvasni, hogy mennyi veszély leselkedik a bérbeadókra, mert a bérlők nem fizetnek, lepusztítják a lakást stb. Sajnos vannak ilyen esetek. Jó néhány bérbeadó tud szomorú történet mesélni. Vannak azonban olyan bérlők, akikkel nincsen probléma. Nekem is volt…..
Rambo Janos 2021.07.27 18:27:07
@So No: Ez a rendszer még inkább vitatható korrektség szempontjából. Bár valóban érdekes. Ja és kaució nem kaukció.
Olaszország a legtöbbünknek a nyaralást jelenti (mármint normál, járványmentes időszakban), ott élve azonban kissé másként fest a kép. Verona több mint három évtizede él Itáliában, hét pontban szedte össze a számára legfontosabbakat...
Kertészeti vonatkozású témák ritkán jutnak a hírek fősodrába, ám most ez megtörtént, mégpedig a már mindenki által ismert budapesti méhlegelők okán. Nagy kár, hogy a politika eltérítette ezt az egyébként roppant érdekes topikot, és egy idő után maguk a növények, vagy az ötlet gyakorlati haszna,…..
Rambo Janos 2021.07.08 19:02:21
@horrorpornó bábszínház: Raadasul azoknak is nagy resze amugy futar (nahat vajon mitol is lett iden rekord) es nyilvanvaloan valos szamuknal tobbszor jelennek meg a mereseken ertelemszeruen. Egyebkent a futar meg a keroscigok kozt is a legalja reteg a kozlekedesi kulturat illetoen.
Az első óra a Balatonra menet általában könnyen elzakatol, a második már döcögősebb, az utolsó félóra irgalmatlan. Az alábbiakban saját élményekre támaszkodva azt vizsgálom, mennyiben éri meg „zöld” vagy legalábbis autómentes családnak lenni a mai Magyarországon, illetve, hogy milyen az általános…..
Rambo Janos 2021.06.27 18:00:47
@kanyika: Nem kerulte el ahogy az sem, hogy vegul ket flakont is elhagytal, kovetkezeskepp sejtheto annak a takaritasnak az alapossaga. Nem kell osszecseszni es akkor takaritani sem ahogy szekre sem allunk de ezt ne kelljen magyarazni.
  Bevezetés Az Észak Koreát vezető Kim család uralma alatt az ország kutatói és ipara a ’80-as évek óta dolgoznak ballisztikus rakéták fejlesztésén, illetve azon, hogy az ország atomhatalommá váljon. A több évtizedes erőfeszítés végül eredményeket produkált a 2010-es évekre. Az egyre nagyobb…..
Rambo Janos 2021.05.20 21:53:58
nazigermanyguide.grafika Mi ez?: Ez a Harmadik Birodalom interkontinentális űrrepülőgépe.. A II. világháború alatt extrém nagy hatótávolságú bombázóként pozicionálták (képes lett volna például egy 3600 kilogrammos bombát New Yorkig eljuttatni egy németországi indítóállásról), de…..
A jelenlegi Covid-válság jelentős többletterhet ró mindenkire, de a nőket hatványozottan érintik a járvány által előidézett változások. Egyik legutóbbi programunkon egy kutató (dr. Csuka Dorottya), egy munkaerőpiaci szakértő (Szalai Piroska), egy bankvezér (Hegedűs Éva) és egy, a munka-magánélet…..
  Ez bejegyzés nem tervezett tartalomként jelenik meg, de olyan, tévedésektől hemzsegő írás jelent meg, amit nem lehetett szó nélkül hagyni... Az F-35 vadászgép és az azzal kapcsolatos fél- vagy pontatlan információk, amelyek a lenti cikkben jelentek…..
A nemzeti ünnepek környékén rendre felmerül a kérdés, vajon külföldön élve mit jelent augusztus 20. vagy éppen március 15. Kap-e valamilyen többletjelentést vagy éppen veszít a jelentőségéből? A válasz persze nagyon személyfüggő, éppen ezért érdekes is. Ádám még alig egy éve él külföldön, így aztán…..
Rambo Janos 2021.03.16 07:14:51
@Mester.Tamás: Kifejezetten felszines a hozzaallasod.
Itt az ideje egy újabb tematikus Napi érdekesnek! Csak Magyarország, 45 év érdekesebbnél érdekesebb fotókon az MTI Archívumából. 1947. október 5. Fiatal fiú fekszik lekötözve egy kanapén, egy emberrablást imitáló rendőrségi bemutatón. Magyar Fotó: Kovács Géza..
Varacskos disznó, harckocsi gyilkos, és a jó ég tudja még hány becenevet kapott az idők során az ikonikussá vált A-10 Thunderbolt II támadó repülőgép köszönhetően a gépbe épített Avenger gépágyúnak. A hétcsövű, 30 mm űrméretű fegyver minden idők legnagyobb tűzerejű egyszemélyes harcászati…..
Rambo Janos 2021.01.13 22:09:20
@molnibalage: Lehet nem is annyira elveszes az a reszletekben. Az meg, hogy folytatasos egyaltalan nem baj, akit nem erdekel 2 percet se nez meg akit meg igen az megnez tobb epizodot is. Csak velemeny
Rambo Janos 2021.01.13 21:53:16
@molnibalage: Olyan mindig lesz, hogy a 29es mindent kimanoverez, a Jurofajter mindig lelovi a 22est, ahogy a diszno kilo minden tankot, ez bulvar, folosleges nekimenni. :)
A Dvinas cikket gondolom sokan varjuk!
Várhatóan a jövő héten érkezik meg. Hogy kicsoda-micsoda, addig is megtippelhető. Pár barátja már tiszteletét tette a blogon korábban, nem fogja magát egyedül érezni. Elvileg a képkeresővel nem fog menni :)..
Rambo Janos 2020.08.06 15:51:22
1891. A svájci Münchenstein-híd összeomlásakor történt vasúti szerencsétlenség a maga 73 halottjával a mai napig az ország legtöbb áldozattal járó vonatbalesete. Az Eiffel-torony építője, Gustave Eiffel által épített híd szerkezete 16 év után adta meg magát az egyébként túlterhelt szerelvény alatt..
Rambo Janos 2020.06.07 20:45:58
@JTom: Ja es akkor meg Cape Canaveral volt, Kennedy meg elt. :)
Rambo Janos 2020.06.07 20:49:40
@JTom: Koszi a tippet! Meg annyi, hogy a 64 bent maradt meg a Kennedy nev is.
Rambo Janos 2020.06.07 20:51:10
@JTom: :D Igen.