Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TAJ-away

7 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szememben égSarokban félMiattam élBelőlem szép.Útnak indulHalkan csordulFeléd fordulHarang kondul.Napfény villanGyémánt csillanCsillag pislantBúsan illan.Megáll, zuhanGyorsan suhanNyughely’t kutatUtat mutat.Földre cseppenEzer cseppbenMinden egybenŐ élt benne.Fájdalom…..
TAJ-away 2008.08.12 16:43:19
TAJ-away 2008.08.12 16:49:15
Mindent amit érzek,Már megfogalmazták,Mindent amit kérek,Rég elmondtam már.De talán tévedtem,S nem volt igazam,Még egy kis türelem...Ennyi kellett volna.Ez lenne a vége?Minden hiába volt?Neked ennyit értem?Elküldesz magadtól?Sajnálom, higyj nekem,Én nem így akartam...Ez lenne hát…..
Volt egy lény, ki légynek sem ártott,Végül maga lett az ártalom,Bár nála ártatlanabb nem volt,Külseje mögé nem láttak azok.Tehetséges volt, naiv, szerény,Ollókkal élt kezei helyén.Lenézték, megtűrték, szerették,De ő lett a hibás mindenért.S mert szeretett, ez lett…..
Ne lökj el magadtól, nem bántalak,Hiányzol értsd meg, rég láttalak,Rég, igen, tegnap, rég volt az már hidd el,Álmaid nálad hagytam arra kérlek, hogy ne vidd el.Erővel s hittel, kitartok érvemnél,Tényleg nem érted, tényleg nem, mondd meg mér'Had szeressek, könyörgöm engedd…..
Egyszer volt, hol nem volt, az Óperenciás tengeren túl, sőt még az üveghegyen is túl – nem volt ugyan átlátszó, de jobban hangzott így, mellesleg egy királylány lakott benne, és egyébként is, tökéletes nászutas központ – volt egy kerek erdő. Azért volt kerek, mert…..
Amateur Writers' Fellowship Másnap 2008.08.06 09:28:00
A tegnap holnapja...igyekszem, tisztán lássakDe fejembe lüktetés, érezteti: másnap...Tüzes italok, s a folyékony kenyér,Csak kár hogy-e másnap lett most az enyém.....
17 éves voltam, amikor az egész életem megváltozott. Már a november is jeges hideggel köszöntött ránk, mintha előre sejtett volna valamit a levegőben lappangó tragédiából.Napsütötte novemberi szombat délután volt, bár a hőmérő higanyszála nem akaródzott 3-4 fok fölé…..
Tisztelt vezető, neked címzem-e levelet,Rég elmúlt a nap amikor te adtad a kenyeret,Rég elfeledted te is, egyszer ember voltál,Elfeledted terved miért egykor harcoltál.Itt az idő halld csak: rossz felé haladsz!A fölműves is ember, nem csak egy paraszt,Búza szára is egy érték, nem…..
Álmatlan éjszaka és szó szoros az értelme,Álmos tekintettel nézek az elképzelt képedbe,Testem már fárad mégis minden porcikámbanRád gondolok, rád, egy elképzelt világban.Még két órám van talán, kipihenjem a napotDe nem látok mást csak azt az elképzelt lapot,Melyre neved lett…..
Amateur Writers' Fellowship Vége 2008.08.02 23:36:00
Azt se tudom...azt se... hol kezdjem a dolgot,A helyzet mit átélünk tudod kicsit se megoldottÉs ne mondd nekem azt hogy ez még olyan mint a régiNe mondd nekem azt hogy szíved még ugyanazt érzi!Sokat gondolkodtam és rá jöttem arraMi már rég külön élünk, te jobbra én balraCsak…..
TAJ-away 2008.08.03 22:57:46
Az élet túl kemény ezért puhítani kell,És te lennél a puha ami lazítaná fel...Te lennél a vegyület mi velem elegyedveEgy hibás elemet hibátlanul hozhatna helyre.Lehetnél a virág, s én lennék az a rovarKi halkan ténykedve a szirmaid közt kavar,Nektárt szürcsölve…..
- Te, tudod milyen évet írunk? – Hallatszott egy halk, reszelős hang a sötétben.- Fogalmam sincs. Ezen a helyen olyan gyorsan repül az idő. – Érkezett a felelet.- Azt sem tudom mikor láttam utoljára élő embert. Száz éve… talán kétszáz.- Bizony, csak úgy repül az…..
Üdvözlünk minden olvasót,A blog műveink megosztásáért jött létre. Aki kedvet kapott novellák, versek vagy hasonló alkotások írkálására, esetleg már van pár kint a sufniba és szeretné megosztani velünk, küldje el az alábbi címre:picitimy@gmail.com vagy…..