Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ben.Racz

14 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Természetesen ez a hétvége sem maradt izgalom nélkül, nézzük, mi történt a 21. Fordulóban:    A forduló kontratámadása    Furcsa díj, de egyszerűen nem lehet elmenni Mohamed Salah gólja mellett említés nélkül. A Liverpool londoni kirándulásának újabb megállója az olimpiai stadion volt, ahol a…..
Február utolsó napjaiban sem áll meg az angol foci, a Besztlíg 21. fordulójában sem maradnak el a gigászi rangadók, és persze potenciális meglepetéseket is érzékelhetünk a radaron. Íme néhány meccs, ami miatt érdemes bekapcsolni a tévét hétvégén.   A hétvége meccse    Egy percig sem volt…..
Július 13-án dönt az UEFA a Manchester City még februárban kirobbant financiális botrányának ügyében, írja több angol lap. Guardiola magabiztosan gondolkodik, de vajon tényleg sikerül a City ügyvédeinek meggyőzni a szövetséget? “Készen állunk – mondta Pep Guardiola a The Guardian-nak -, eltökéltek…..
José Mourinhoról, a Tottenham novemberben kinevezett edzőjéről tudni kell, hogy sosem volt könnyű eset. A portugál szakember nyolcadik klubja (mondjuk a Chelsea-nél kétszer volt), és az Észak Londonban töltött idő alatt 21 mérkőzés után 11 győzelmet gyűjtött össze. Azonban José, és a nyáron…..
Az újraindult Premier League második, összességében harmincadik fordulójának legfontosabb morzsáit szedjük össze ebben a Visszanézőben. A szépség…    A Vicarage Road 50 fős közönségének 90 percig kellett várnia, hogy megtörjön a gólcsend, és ezt a fiatal szélső védő, Ben Chilwell törte meg,…..
Amikor március elején Európába is beköszöntött a koronavírus, Olaszország kormánya először a zártkapus meccseket vezette be, majd ahogy a terjedés mértéke megnőtt, az egész bajnokságot szüneteltette. Az olaszokat követték az angolok is, majd a franciák, és szépen sorban mindenki, és egy hét alatt…..
Az e heti visszanézőben megnézzük, mik voltak a 29 forduló utolsó két meccsének, avagy az újrainduló Premier League újraindulásának első két mérkőzésének legfontosabb eseményei. A forduló legszebb jelenetei Bár a történések az óceán másik oldalán zajlanak, az FA mindent megtett, hogy a Black…..
Rögtön egy igazi csemegével rajtol a Premier League harmincadik játéknapja, bár előtte még egy alsóházi rangadó is vár ránk. A gyorsabb fordulók érdekében (szinte) minden nap négy meccset láthatunk, kivéve 19-én, mert aznap csak a Norwich – Southampton (19:00) és a Tottenham – Manchester United…..
Miután kiszivárgott több hír is az európai kupák folytatásáról, és az UEFA terveiről, ma a szervezet hivatalosan is bejelentette a terveket. Nem csak a klub csapatok számára szolgált hírrel a terv, hanem a 2020-as EB-re (amit végül egy évvel elcsúsztatnak) készülő válogatottak számára is, miszerint…..
„Nem tudja valaki, kivel tudnék beszélni a Kormány étkeztetési rendszeréről?” – Tweetelte Marcus Rashford, a Manchester United 22 éves csatára. Az angol futballista kiakadását az a döntés okozta, miszerint nem kell meghosszabbítani az iskolás gyerekek ingyenes ebéd rendszerét. Marcus, a gyerekek…..
Kereken száz nappal a Premier League utolsó meccse után (Leicester City – Aston Villa), újraindul a Premier League, és rögtön két meccsel szórakoztatnak el minket angol embertársaink. Aston Villa – Sheffield United (június 17., 19:00) Manchester City – Arsenal (június 17., 21:15) Tavaly is…..
  Az egyik legtöbb pénzt termelő (és igénylő) bajnokságok egyike, ha nem a legnagyobbika az angol Premier League, viszont a koronavírus járvány komoly pénzveszteségeket hozhat a kluboknak, írja a Deloitte.   A járványhelyzet miatt félbeszakadt bajnokságok, és azok csapatai mind komoly…..
Az UEFA már az utolsó lépéseknél jár a Bajnokok Ligája idei sorozatának újraindításában – Írja az RMC Sport. A szövetség úgy tervezi, hogy egy húsz napos periódusban zavarja le a kupasorozat idei felvonását, augusztus 3 - a és 23 - a között. A hátramaradt nyolcad döntők augusztus 3 – án, hétfőn…..
2017., avagy a kezdetek   Jó, az igazság az, hogy Werner 2013-ban került be a német köztudatba, amikor 17 évesen 2 góllal segített a Stuttgartnak legyőzni a Hoffenheim-et, egy 6-2-re végződő mérkőzésen. Majd telt múlt az idő, és végül 2016-ban, a Lipcse lerakott egy 10 Millió eurós csekket a…..