Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Proxy

80 bejegyzést írt és 237 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na jó, ez egy furcsa poszt. Semmi DIY, lakberendezés, inspiráció. De kreativitás van benne, egy hat és fél éves kreativitása. Én meg ugye, a büszke anyuka, kihasználom, hogy van egy blogom, és jól megmutatom, a szerintem egyszerűségében zseniális alkotásokat. Persze, lehet hogy…..
Hálózat-kereső 2.0 Dobozolás 2007.07.03 18:04:00
Nos, egy könnyű, súlytalan téma jön most így elsőnek, lényeg hogy visszatértem, éljenzés, fanfárok, miegymás. Tisztán esztétikai probléma: azon akadt meg újabban a szemem hogy ha egyes játékiadók újra nyomják még egyesebb játékaikat, azok dobozképét miért foglalják…..
Hálózat-kereső 2.0 Filler 2007.05.30 18:58:00
Ok, most akkor egy kis magyarázkodás következik, akit ez nem érdekel (azt megértem), az tekintse úgy hogy megint nincs post. Szóval nem szeretném hogy bárki azt higgye meghaltam, a blog halt meg, esetleg Nietzsche (vagy Isten). Szóval az a helyzet hogy vizsgaidőszak megy ezerrel, ami…..
Subba Hét videója - A magyar emo 2007.06.11 10:27:00
Rendkívül fárasztó, hogy amióta a magyar média megtalálta magának ezt a szerencsétlen emót, vén hülye újságírók próbálják megfejteni e különös jelenséget. Mi ezt az okoskodást természetesen elítéljük, és inkább maguknak az érintetteknek engedjük át a terepet.…..
Subba A legsúlyosabb rendőrvicc 2007.06.07 16:04:00
Amikor hétfőn kiraktuk a Subbára Gémesi György élő adásban szaró kutyáját, meg voltunk győződve, hogy ezt már semmi nem überelheti. Sajnos nem számoltunk a magyar rendőrség vezetőivel, akiknek most sikerült minden róluk szóló viccet alulmúlniuk.A Hír TV zseniális…..
Proxy 2007.06.07 17:59:31
Subba A magyar köntös 2007.05.30 13:24:00
Köztudott, hogy a popzenéhez azért írnak dalszöveget, hogy legyen a bandában frontember. Elénekli, aztán a rajongó meg tud kit imádni. Ha képes vagy úgy popzenét hallgatni, hogy érdekel miről szól, akkor itt egy szuper oldal. Mi minden hasonló magyar nyelvvel kapcsolatos ötletet…..
Nem akarnánk mi a Subbát a csúnya pucér emberek gyűjtőhelyévé silányítani, izé, A FASZT NEM!!!! Ha rajtunk múlna, más sem lenne itt, mint méretes dákók bajszos férfiakon és elhízott nők amorf mellei. Csak az a baj, hogy az interneten az ember ritkán talál olyan…..
Kíváncsiságból megint megnéztem én is mennyit ér a blogom a többek között a webisztánon is látható kis okosság szerint. Hát ha az itt megjelentett összeg felét is éri ez a szellemi homokozó (ami persze nem igaz sajnos), már most jöjjön egy kockázati-tőke befektető, vegye…..
user - SEO, SEM blog Munka 2007.05.07 19:25:58
Sajnos mostanában nincs időm blogolni, írom ezt a 3 olvasómnak, de ennyivel tartozom. Nomegpersze témakeresésben is vagyok, csak időm és energiám most nem nagyon engedi.Igyekszem hamarosan érdemben írni.köszönöm a türelmetuser..
No, bocs a kiesésért, vizsgaidőszak/alkotói válság/Republic Commando to blame, viszont végre végre vissza vagyok. :) Mai finomságként arra gondoltam hogy kicsit körüljárom az interaktív reklámok témakörét. Bár volt már egy hasonló postom ami ilyesféle témát boncolgatott,…..
A Google-kereső elérkezett története eddigi legnagyobb ráncfelvarrásához. Integráltabb és átfogóbb lesz az új kereső, jelentette be Marissa Mayer, a Google keresőtermékeinek elnöke. Az új keresőt nemes egyszerűséggel univerzális keresőnek hívják. A végső célja az…..
Webisztán (^_^) vs. :) 2007.05.13 15:46:00
Már nem csak csetszobákban és instant messengerekben használjuk az emotikonokat, hanem szinte mindenhol, ahol csak megengedett a nemhivatalos vagy félhivatalos írás. Például a blogokban is, ugye. Aki néha elmerészkedik ázsiai blogokba (mondjuk, melyek angol nyelven íródnak),…..
Első versenyzőnk az immár hazai vendéglátóipari egységekből sem hiányzó Karaoke (jelentése: Üres zenekar) gondolom sokaknak ismerős. Lényege hogy ismert számok énekhangtól lecsupaszított változatára énekelhet a bátor válalkozó. Ez ugyebár rendkívül vicces, mert énekelni…..
Hálózat-kereső 2.0 Két szó 2007.05.02 09:43:00
Új Gép :) (Lásd még: Költözési Hercehurca / Játék Tájm, Updates Later)..
Nagy meglepetések rejtőznek a BKV kemény kitinpáncélja alatt, aztán ritkán kinyújtogatja őket mint a kis csápokat. Most éppen arról van szó hogy bizony felfedezték a netet, vagyis annak egy bizonyos szegletét: a Google maps-et. Ezt a képet a négyeshatoson lőttem: nem elég hogy…..
Surfin' Blog ... rokonnak jelölt 2007.04.25 17:50:00
Egy régebbi ötletem jutott ismét az eszembe. Nem is húzom tovább az időt, gondolom mindenki alig várja, hogy végre olvashassa fantasztikus elképzelésem, tehát itt van: egy közösségi oldal, ahol ismerősök helyett a rokonokat kell "bejelölni". Manapság úgyis fénykorukat…..
Surfin' Blog Má megin' hétfő 2007.04.23 06:00:00
Három nap alatt ez már a második. De ne hagyjuk magunkat: Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! ..
Végre egy szerintem pozitív dolog is történt az óriáshernyókkal kapcsolatban, mégpedig "matricákat" ragasztottak "beléjük". Ez még nem is lenne nagy durranás, különböző (jobb-rosszabb) reklámok eddig is voltak mindenféle villamosban, de most nem erről van…..
zomblog ziWiW 2007.04.22 22:24:00
Az "Alaposan átgondolt és megalapozott üzleti döntések = gondtalan öregkor" projekt keretében a minap elhatároztam, hogy megveszem az iwiw-et. Ha esetleg sokért adják, és nam találok elég szponzort, akkor csinálok egy sajátot, ziwiw, iwiwiw, vagy esetleg kiki néven. (Ez…..
Ez persze távolról sem igaz, ugyanakkor egy érdekel felvetést szeretnék most taglalni. Miért is lehet veszélyes a túlzott feedfogyasztás az oldalakon elhelyezett hirdetésekre? Először is meg kell vizsgálnunk mely környezetbe helyezhető el a két elem. A feed ugyebár TARTALOM - így,…..
Még nagyon régen, talán az azóta megboldogult Schröndinger macskáján volt egy post (rosszul emlékeztem, más volt a téma) arról, hogy a blogok milyen kapcsolati hálóba rendeződnek. Matthew Hurts, a Nielsen kutatója szépen összeállította az elmúlt hat hét linkelési statisztikái…..
A mai post egy általam megtervezett univerzális SSO-rendszer-modell bemutatása lesz (tehát közös account, nemrég tanultam :)), mely az összes virtuális játékkal kapcsolatos szolgáltatást hivatott egy fedél alá hozni. Maga a rendszer elég komplex és - annak ellenére hogy a…..
Mint minden más médium, a blog is bizonyos tekintetben esztétikai tárgy: ugyanúgy embereknek, befogadóknak készül, mint például egy Márai kötet. De az esztétikai érték a szöveg esetén sem egysíkú: lehet akármilyen remekmű is a könyv szövege, ha valami iszonyat ótvar, szakadt…..
Kijött végre a Mozilla Thunderbird nevű levelezőjének 2.0-ás verziója! At last!!! Az RC2 verziót még nem igazán volt bátorságom kipróbálni, viszont a mostani verzióváltás már egy stabil változatot eredményezett. Bevallom őszintén, nagy kedvencem a Thunderbird minden hibája…..