Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aimar10

1 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lelkes olvasónk egy jó kis írással lepett meg minket e-mailben, melyet - előzetes hozzájárulását követően - változtatás nélkül közlünk. Köszönjük zerosugar6564-nek az alábbi kis szösszenetet: "Értelmiségi, bár szinte kékgalléros, jól fizető szakmában keresek állást és elegem van a rossz…..
Aimar10 2020.09.02 19:00:39
@Treff Bubi: Tapasztalatból mondom, hogy ilyenkor nagyon interjúztató-függő, hogy ki hogyan reagálja le, hogy "túlöltöztél" az interjúra.

Volt kollégám, akinek kifejezetten imponált, ha valaki kiöltözött, másnál meg kifejezetten fekete pont volt, hogy a jelölt nem tudta levágni, hogy miben kell hozzánk jönnie.

Nekem nagyjából mindegy volt: egyszer egy globális R&D vezetői pozira a srác megjelent szakadt farmerben és kockás ingben, mondván most jött nyaralásból, egyenesen a reptérről. A pozira 99%-ban passzolt a tapasztalata, így nem különösebben érdekelt, hogy favágónak öltözve jelent meg :)

De an block azt mondom, ha jó vagy a pozira, majdhogynem tökmindegy, úgyis felvesznek, ha meg nem, akkor Armaniban is odaállíthatsz, ki fognak vágni :)
Aimar10 2020.09.03 07:54:55
@igazi hős: koszi, hogy kioktatsz a sajat szakmambol.
Aimar10 2020.09.03 07:56:40
@élhetetlen: nagy IQ bajnok vagy, ha az eddigiekbol azt birtad levagni, hogy ITs vagyok...
Előző posztunkhoz hasonlóan - melyben az 5 legjobb háborús filmet kerestük - a világtörténelem legnagyobb hadvezéreinek kiválasztása is kemény feladat elé állított bennünket. Bár segített némileg a történelemtanári végzettség (egyikünk esetében), így sem volt egyszerű feladat az elmúlt 5 évezred sok…..
Aimar10 2020.07.10 18:28:21
@Aëtius_: Dzsingisz Kán, nulla strategia...uramisten, ezt te sem gondolhatod komolyan. Kínát és Horezmet 4-5-szoros tulero elleneben zuzta porra.
2008 volt az év, amikor Uli Hoeness és Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern München mindenható urai eldöntötték, hogy a klub új útra kell, hogy lépjen. Vége volt a brusztolós, tradicionális, Hitzfeld és Magath-féle német erőfocinak, jött helyette a 'szexi', modern, labdatartásra épülő játék,…..