Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Deneware.

0 bejegyzést írt és 387 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A köztévé sosem fél kormánypropagandát nyomni, a szombat esti híradóban azonban már kisebb csodára is sor került. A Fidesz "rezsicsökkentő-aláírásgyűjtéséről" mindössze egy szerény, 1 perc 46 másodperces, kizárólag fideszes véleményt bemutató riportot közöltek. A…..
Megy a vita az új köznevelési törvény óvodásokkal kapcsolatos „részeiről”.  Ugyebár egyrészt elő akarják írni, hogy 3 éves korban minden kisded menjen szépen óvodába, másrészt viszont nincs elég hely most sem. Már megszokta a rendes NERtárs, hogy itt turulisztánban…..
1949-ben volt jó munkásnak lenni. Miközben a Nyugat lassan haldoklott, nálunk volt minden, amire egy dolgozó vágyhat: biztos munka, jó fizetés és jogbiztonság.  Munka jogán Lampart Üzemi Híradó, 1949. szeptember 29. Elnyomatásból, romokból országot építő, dolgozó magyar…..
Deneware. 2013.01.28 10:33:00
@lehunyjaketszemet: Milyen "közel 3 év" ?!? Van az közel 7 is. Megaztán erre a "közel 3 év"-re volt 8 évük felkészülni.
Itt az Armageddon: az egyik hazai torrentoldalról Áder János újévi köszöntőjét is le lehet tölteni, ráadásul nemcsak sima tvripben, kókány sd.ben, hanem rendes 1080i-s hd-ban, ahogy kell. A találatért kösz LouiS-nak. ..
Mai főhősünket nyugodtan felvehetjük tiszteletbeli tagnak a WD40 és a Duct Tape mellé a "mindenre használható eszközök" díszes társaságába. Legalább annyira misztikus és sok mindenre jó készség, mint két legendás társa. Ő a tűzőgép, vagy bandanevén a takker. Ezt az…..
Pedig olyan jól ment minden ... államosították a 3000 milliárd forintos magánnyugdíjpénztári vagyont, nem tüntettek. Lett új alkotmány, új munka törvénykönyve, új választójogi törvény, rengeteg kreatív új adók, adóemelések, egy minisztériumot lepasszoltak a szponzoroknak,…..
Deneware. 2012.12.21 14:41:23
@LHedvig: Tökéletesen egyetértek veled. Majd 20-30 év múlva szembesülnek igazán az akkori nyugdíjba vonulók azzal, hogy mit is vett el tőlük az Orbán kormány...
Mintha idén láttam volna már a Budapesten is lejátszódó jeleneteket, 2012 februárjában Josef Dobeš cseh oktatási miniszter is szerette volna megreformálni a cseh közoktatást és a tandíjat bevezetni az állami intézetekben. Talán nem lepek meg senkit: a cseh diákok egy része sem…..
A hírolvasó szinte teljes extázisba kerülve jelenti be a Nagy Örömhírt, sikerült, amit a Kedves Vezető eltervezett. Az ország pedig (nyilván) vele örül. Még szerencse, hogy mindez Észak-Koreában történt, így aztán mi csak jót szórakozunk. Az utóbbi napok egyik vezető…..
Sosem éltünk demokráciában és most sem abban élünk. A kérdés nem az, hogy az épp aktuális miniszterelnök és a kormány milyen intézkedéseket talál ki, ami az épp aktuális ellenzés számára elfogadhatatlan és antidemokratikus. A kérdés az, hogyan éljük meg a demokráciát.…..
Tegnap megjelent  Galaxy S 2-re a hivatalos Jelly Bean tesztverziója. Én körülbelül egy napja használom és eddig nagyon meg vagyok elégedve vele, de hozzátartozik az igazsághoz, hogy néhány apróbb bugot is felfedeztem a rendszerben. Pozitív: 48 Gb ingyenes Dropbox…..
Találkoztam már jónéhány alakkal, akinek lételeme a hencegés.Nézelődünk a kőbányai piac rozoga standjai között, ő le akar alkudni száz forintot a kétezres gyúrónadrágból, de utána elmondja, hogy amikor Malawiban járt, akkor ez sokkal jobban ment neki, viszont Brazíliában…..
Mert a nép újra vért akar. Vért, bosszút, vendettát. Egyetlen a mentségük most: ezúttal magyart akarnak ölni, így legalább a rasszista bélyeget lemoshatják magukról. Bár nem is tudom, melyik jobb. Faji alapon, vagy csak a gyilkosság kedvéért ölni, öletni? Sima rasszistából…..
Az ország cserbenhagyása (mert a külföldre vándorlás a jelen helyzetben gyakorlatilag egyet jelent a haza cserbenhagyásával) önző érdekek, anyagiasság, kicsinyesség, kishitűség, egyéni ambíciók miatt teljesen elfogadhatatlan, sőt lélektani aspektusból nézve az egyéni kudarc…..
Illés Zoltán, a Vidékfejlesztési Minisztérium környezetügyért felelős államtitkára kifejtette, hogy az időjárás-előrejelzés monopólium. Nagyon szűk ugyanis az a kör, ami az időjárási adatokat pontosan mérni, értékelni, elemezni tudja, prognosztizálni tud belőle. Hatalmas…..
Deneware. 2012.10.28 17:56:48
Ha legközelebb tüntetést szerveztek: 1. A neonácik majomketrecét toljátok hátrébb a Jégbüfé mellett! 2. Ha valaki felszólal, előbb próbálja el egy tükör előtt. 3. Nagygyűlés előtt olvassátok el egymás beszédeit. 4. Egy szónok nem kaphat többet 10…..
Deneware. 2012.10.24 11:19:13
@Muad\\\'Dib:
"A probléma csak az, hogy a megjelenteknek semmi közük egymáshoz. A jelenlegi kormány utálata az egyetlen kohéziós erő az esetükben ..." Azért ne becsüld le a "jelenlegi kormány kormány utálata"-t. A 2/3-ot is az "akkori" kormány utálatának köszönhetjük...
Tegnapi posztomban - amúgy szinte mellékesen - ostoba, kivagyi hídsétának neveztem Sólyom László köztársasági elnök 2009. augusztus 21-i akcióját, azt, amikor annak tudatában, hogy nem engedik be Szlovákiába, mégis nekiindult a határhídnak, hogy kiprovokálja a "fizikai be nem…..
Megszokott, hogy mostanság már minden informatikával működik, miért képeznének kivételt ez alól a mobiltelefonok? Az okostelefonok megjelenésével az informatikusok végre átléphették a desktop PC-k és egyéb kütyük hekkelési határait és új vizekre evezhettek, no de milyenekre?…..
  – A finanszírozás átalakítása nem tűr halasztást, ám ezzel kapcsolatban nem árt tisztázni néhány félreértést. Az államnak nem áll szándékában teljesen kivonulni a felsőoktatásból, józan ésszel elképzelhetetlen, hogy például a tanárképzésben ne nyújtson…..
Deneware. 2012.10.06 12:30:05
@aritus: Hogy ki is kussol félázsiai származék módjára, az igazán 2014-ben fog kiderülni...
Nincs ekezetem, sorry... Ez itt egy Fricz Tamas interju. Fricz a kovetkezot talalta mondani. Tehát biztos, hogy úgy nem szabad, hogy járási hivatalokba bemenni meg ilyesmi, sőt még azt sem mondom, hogy a polgármesteri hivatalba, és ott aláírni egy papírt. Nem. Levelet kell kapni…..
Kormánydöntés született a nyerőgépek általános hazai betiltásáról, ehhez pedig átírják szerencsejáték törvényt, jelentette be Giró-Szász András kormányszóvivő és Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár hétfőn reggel, a rendkívüli kormányülés…..
Deneware. 2012.10.01 13:19:16
@Mail Undelivered: :-))))))
Az állami trehányság ára A mobiltendert elmeszelő bírósági ítélet az első, amely feketén-fehéren bizonyítja, mekkora kárt tud okozni az átgondolatlan kormányzati erőpolitika. A kidobott pénzért a pervesztes állami hatóság a felelős, nonszensz ezért a bíróságot okolni,…..
Tovább gyűrűzik a Safarov-botrány! Megvan a baltás gyilkosság első vezéráldozata! A Vincentblog kormányközeli forrásokból szerzett értesülései szerint a kora reggeli órákban Martonyi János benyújtotta lemondását a miniszterelnöknek. Távozása nyilvánvalóan összefügg a…..
Tudom, mennyire furcsán hangzik a cím, pedig az amerikai hadsereg éppen ilyen irányú fejlesztésekbe invesztál óriási összegeket. Az ismert, hogy a TRH nevű hormon (pajzsmirigyserkentő hormon), hatással van a depresszióra és az öngyilkossággal kapcsolatos gondolatokra, viszont…..