Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anyakéntisnő

49 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már régóta kerestem olyan fekete csizmát, ami csinos, magassarkú, de azért kényelmes is, és nem áll el a vádlimon. Azt hiszem megtaláltam amit kerestem, ugyanis ez a Mustang csizma pontosan ilyen :-) ..
Most egy menő gyöngyös farmerdzsekit választottam a Bonprixtől, szerintem nagyon egyedi és nőies ezzel a szép gyöngy hímzéssel, tökéletes választás az őszi napokra :-)   Támogatott tartalom..
Anyaként is Nő Fehér kedvencek 2023.03.28 10:18:49
A mostani bonprix kuponomból egy fehér, báránybőr utánzat kabátot választottam, illetve egy szintén fehér Marco Tozzi cipőt. Utóbbival már szemezek egy ideje, nagyon szeretem a platformos cipőket, és ez egy elegáns és sportos szetthez is remekül passzol. Illetve egy vastagabb téli kabátot is…..
2020 elején robbant a hír, hogy a sussexi hercegi pár, Harry és Meghan visszavonulnak a királyi családban eddig betöltött szerepüktől, lemondanak a szenior rangjukról és függetlenedni fognak. Nem sokkal ezután közös interjút készítettek a világhírű televíziós műsorvezetővel, Oprah Winfryvel, amiben…..
Természetesen nekem is van karácsonyi "csúnya" pulcsim, ami igazából nem is csúnya szerintem...:-D De szerettem volna valami laza, de mégis elegánsabb, kötött piros ruhát vagy pulcsit. Ez a Bonprix darab pedig tökéletes választásnak bizonyult, minden szempontból :-)  Illetve már régóta szemeztem…..
Ahogy azt már megszokhattátok, természetesen most is összegyűjtöttem 2022 legjobb Beauty Adventi kalendáriumait :-) Idén is rengeteg szépséggel találkozhatunk, keressétek a márkaboltokban, illetve online. Ki melyikre fog idén…..
Anyaként is Nő Fehér mustang 2022.08.30 10:05:30
Már régóta szerettem volna egy fehér sportcipőt beszerezni, de valahogy eddig egyik sem tetszett annyira, vagy túl általános volt. Aztán megláttam a Bonprix oldalán pár hónapja ezt a fehér Mustang cipőt és egyből be is tettem a kedvencekbe, hogy ez esetleg majd jó lehet. Aztán csak hónapokkal később…..
Anyaként is Nő Nyári lábbelik 2022.07.11 12:15:50
Mutatok pár klassz nyári lábbelit, ami szerintem nagyon jól kihasználható és kombinálható különböző ruhadarabokkal. Az első egy kényelmes fekete szandál. Ez szinte mindenhez illik és mivel vastagabb a sarka és platformos ezért komfortos is. Tökéletes nyári estékre, sétára a városban.  A…..
A mosatni bejegyzésben egy újabb Bonprix outfit posztot hoztam nektek. Mivel kisbabával vagyok itthon, próbálok olyan darabokat válogatni, amiben könnyen megtudom etetni a babát, kényelmes itthonra is, de mégis csinos.  Most kettő ruhát választottam, a pirosból mindenképpen egy mérettel kisebbet…..
Ma azt gondoltam megosztani veletek, hogy én miket csomagoltam a szüléshez a kórházba. Nyilván ez a lista mindenkinek kicsit más, igényektől függően, illetve, hogy melyik kórházban fog szülni a kismama, de alapvetően azért nagy eltérések nincsenek.  Én kétszer szültem az István kórházba hat és öt…..
Ahogy azt már megszokhattátok, idén is összegyűjtöttem pár gyönyörűséges karácsonyi ajándékötletet szépségápolás kategóriában, amiknek garantált sikerük lehet a hölgyeknél :-) Legalábbis magamból kiindulva egészen biztosan!    Gőzölős hajvasaló   Egy gőzölős hajvasaló, hajgöndörítő, esetleg egy…..
Természetesen a férfiak sem maradhatnak ki a karácsonyi ajándék ajánlóból, viszont a legtöbbjüknek bizony nem könnyű ajándékot választani. Igyekeztem többnyire hasznos, illetve 1-2 különlegesebb darabot választani, amiknek nagy valószínűséggel örülhetnek a teremtés koronái :-)   Braun elektromos…..
Egyik nagy újdonság a Notinon, hogy már elérhetőek baba-mama termékek is az oldalukon! Én ennek nagyon örülök, mert alapból is sokat vásárolok itt, így még több dolgot fogok tudni egy megbízható oldalról majd beszerezni a jövőben. Ráadásul most elég aktuális is, hiszen a két ovisunk mellé…..
Novemberben, ahogy már megszokhattuk, elkezdődik a Black Friday őrület, amikor is sok helyen jóval olcsóbban tudunk beszerezni ajándékokat karácsonyra, vagy amire éppen szükségünk van. Azt mindenképpen érdemes elöljáróban szem előtt tartani, hogy ne kezdjünk el féktelenül költekezni, gondoljuk át,…..
Manapság egyre népszerűbbek a különböző természetes olajok, ami nem is csoda, hiszen rengeteg jótékony hatással bírnak. Ráadásul biztosak lehetünk abban, hogy a tiszta olajok használatát a testünk is megfogja hálálni. A mai bejegyzésben két népszerű olajat szeretnék veletek megismertetni, ami nem…..
A mai bejegyzésben hozok Nektek pár ötletet, amivel hangulatosabbá tudjátok varázsolni az otthonotokat ősszel. Én személy szerint nagyon szeretem ezt az időszakot, a színeket, az ízeket, az illatokat, annyira jó ilyenkor kicsit megnyugodni, bekuckózni és olvasni valami jót, vagy csak inni valami…..
Most, hogy végre megszületett a harmadik kisfiúnk is, jóval könyebb, ami az öltözködést illeti :-) Bár szerettem kismamaként is öltözködni, az előző bejegyzésben például olyan ruhákat mutattam meg, amiket várandósan és utána is lehet hordani. Most pár őszi kiegészítőt szereztem be a Bonprix…..
Ahogy azt már megszokhattátok, természetesen most is összegyűjtöttem 2021 legjobb Beauty adventi kalendáriumait :-) Idén is rengeteg szépséggel találkozhatunk, keressétek a márkaboltokban,  illetve online a Notinon vagy a Pinkpandán. Ki melyikre fog idén lecsapni?:-)  A 2022 verziót itt…..
Van egy dolog, amit nem értek. Vagyis sok ilyen van, de ez különösen nem fér a fejembe. Miért fáj az más anyukáknak, ha egy tőle teljesen független másik anyuka kettesben megy valahová a párjával, ne adj’ Isten több napra is? Ha ilyet lát, azonnal bele kell állni az adott nőbe, hogy hol a gyerek,…..
Akik követnek már egy ideje, biztosan találkoztak már nálam a két kedvenc rúzs márkámmal, ugyanis már sokszor megosztottam és igazából szinte csak ezeket használom évek óta. Ezek a L'Oreal Paris Infallible Les Macaron/Les Chocolat kollekciója, illetve a Maybelinne SuperStay Matte Ink…..
Idén június 20-án fogjuk ünnepelni az édesapákat és arra gondoltam, hogy jó szokásomhoz híven összegyűjtök Nektek férfiak számára pár ötletet, amit a kedves gyerekrajzok...stb. mellé adhatnak a gyerekek az apukájuknak. Igyekeztem több fajta terméket válogatni, amik lehetőleg 10.000 Ft alatt vannak…..
Mivel már hivatalosan is itt a nyár, ezért itt az ideje, hogy foglalkozzunk a lábunkkal is, hiszen most már hamarosan előkerülnek a papucsok és a szandálok, amikben a szép, ápolt lábak és sarkak mutatnak a legjobban.  Én mindig is otthon ápoltam ilyen szempontból a lábamat, sajnos nem nagyon…..
Ahogy megszokhattátok, ismét hoztam nektek egy Bonprix ruhás posztot, ami egyébként az egyik kedvencem lett, valahogy most mindegyik ruhát sikerült eltalálnom, pont jó a méret, a hossz, a kivágás meg úgy minden :-) A három közül egyébként az első a kedvencem, már régóta szerettem volna egy ilyen…..
Már nagyon régóta szerettem volna az egyik szobánkat feldobni pár klassz képpel, hiszen a felújítással már több, mint egy éve végeztünk itt, de a faliképekkel kapcsolatban nagyon nehezen jutottunk dűlőre a szép tapéta miatt. Végül úgy döntöttem kipróbálom, meglátjuk milyen lesz. ️ A posztereket…..
Nagyot fordult velünk a világ tavaly óta, mióta berobbant a világjárvány és ez bizony az élet olyan apróbb kis szegleteire is hatással van, mint a sminkkelés. Talán a "maradj otthon" karantén alatt a nők többsége kevesebb sminket viselt otthon, mintha mindennap munkába járt volna, és persze a…..