Regisztráció Blogot indítok
Adatok
k.a. wobe

6 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a vegetáriánus -egyelőre - sajnos nem én vagyok, de arra gondoltam, hogy miért ne szélesítsem látókörömet barátaim szemének és élményeinek segítségével? És miért ne mutassam meg ezt Nektek is?Egyik barátnőm, Laki Eszti grafikus. Imádom a munkáit, a vizuális…..
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent eu scelerisque purus. Quisque in massa non odio convallis iaculis. Aenean aliquet, dui sed placerat tempus, risus nisl volutpat nunc, at rhoncus turpis ante vitae erat. Integer blandit porttitor urna, in pretium purus viverra a. Fusce…..
Budapest Vegan Rukkola pesztó 2013.07.29 17:29:59
Imádom a rukkolát! Mindig van otthon egy zacskóval, mert előszeretettel használom szendvicsbe, pizzára, tészta mellé de akár köretként is. Azonban a bolti, zacskós csomagok szavatossága igen véges, és bár ritkán, de elő szokott fordulni, hogy valamennyi a "nyakamon marad". Ilyenkor…..
...ami talán van olyan jó, mint a LEVES.-ban kapható névrokona. Paradicsomlevest annyi féle képpen lehet csinálni, mint lecsót (anyukám például a lisztes, édeskés verzióra esküszik, de ettem már fokhagymásan, oregánósan), és nem véletlenül hoztam fel ezt a példát, mert az…..
999 RECEPT Csicseriborsó curry 2013.04.06 18:05:18
Megvan az az ézés, amikor a boltban nézelődsz, és egyszerűen nem jut eszedbe semmi, amit főzhetnél? Végigjárod a zöldségeket, sajtokat, húsokat, de valahogy nem érzed azt az isteni szikrát. Ilyenkor kolbászolj egy kicsit a méltatlanul háttérbe szorult konzervek között is ugyanis…..
Az a nagyszerű a rizottóban, hogy nem kell egy konkrét receptet követni, hanem szinte bármit bele lehet darálni, amit találunk a konyhában. A 999 recept blog ötletét is egy ilyen csodás, rizses étel adta. Filmnézős estet tartottunk pár barátommal, megéheztünk, de nem akartunk…..
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent eu scelerisque purus. Quisque in massa non odio convallis iaculis. Aenean aliquet, dui sed placerat tempus, risus nisl volutpat nunc, at rhoncus turpis ante vitae erat. Integer blandit porttitor urna, in pretium purus viverra a. Fusce…..
Appleblog Új laptopot vettem 2009.12.06 14:43:00
Körülbelül másfél hónapja kérdeztelek meg titeket arról, vegyek-e új laptopot. A postban leírtam, hogy a hároméves MacBookom teljesítményével alapvetően nincs bajom, de az új gépek hétórás akkuideje, beépített sd-olvasója elég vonzó, meg hát bloggazdaként haladni is kell…..
k.a. wobe 2009.12.06 15:21:59
Meglepődtem, amikor Angelday korábban arról beszélt a blogján, hogy a modern kor embere nem MacBookkal, hanem iPhone-nal megy vécére. Egyik ámulatból estem a másikba, amikor mások is megerősítették a kütyükkel trónolás alternatíváját. Úgy tűnik, csak én maradtam le.Erről…..
A Caris & Company elemzője, Robert Cihra azt állítja, hogy az Apple a tőzsdefelügyeletnek megküldött pénzügyi jelentésében hatalmas beruházásokról ír 2010-re. A papír szerint a cupertinó cég 1,9 milliárd dollárt fektet be "termékfejlesztésbe és gyártási folyamatok…..
Lassan felkerekedem, indulok az XMS-be (meg útközben még pár boltba), ugyanis este hétkor kezdődik az új üzlet megnyitója. Handrás úgy érezte, nagyobb térre van szüksége a kibontakozáshoz, ezért ma brand new üzlethelyiségbe költöztette az XMS-t. Pontos adatokat nem tudok…..
Aschen.™ Molitva 2009.10.27 18:44:00
Aki olvassa Wobe blogját, az nyáron találkozhatott már a dallal, ami engem azóta fogságban tart. :DEgyszerűen képtelenség megszabadulni tőle, és nem vagyok képes megunni.Gondoltam megosztom veletek, és kiváncsian várom, hogy kinek hogy tetszik... és szerinte melyik verzió a jobb.A…..
Alapvetően visszarendeződésnek tekinthetjük a Facebook tegnap kitolt új felületeit. Akik még emlékeznek, korábban pont ilyen leosztásban (live feed, news feed) lehetett nézegetni az ismerősökkel kapcsolatos híreket. Aztán - idén márciusban - megkaptuk azt a felületet, ahol…..
Eddig is volt magyar Apple-oldal, még ha annak nem is volt köze az anyahajóhoz: a hazai disztribútor, az Apcom üzemeltette, ami korábban meg is látszott rajta, hiszen dizájnban rendre elmaradt amerikai megfelelőjétől. Az elmúlt években szerencsére sokat fejlődött az Apple.hu, ennek…..
k.a. wobe 2009.10.20 17:48:36
@Niko_Bellic: egyetértek!! mondjuk a c&a helyén tökéletes lenne :P
am köszönöm, hogy meg lettem említve ^^
Nem szeretnénk lemaradni róla, szóval gyorsan leírjuk mi is, hogy mitől hangos a net: az Apple állítólag még ma bemutatja az áttervezett MacBookot és iMacet, lesz olcsóbb Mac mini és Mac mini server, megismerjük az új Magic Mouse-t és egy új érintésérzékeny beviteli eszközt!…..
k.a. wobe 2009.10.20 12:45:45
OFF:

www.apple.com/hu

erről tudott innen valaki? az a vicces, hogy az apple.hu még mindíg üzemel, de az más, mint ez...
Emlékeztek, mit írtam tegnap, amikor megjelent a fotó az egymás mellé pakolt új, meg régi iPhone-ról? Hogy a hír alapjául szolgáló infó persze soványka, but van még idő a WWDC-ig, és a következő napokban bizonyára megismerünk egy rakás mocskos részletet. Hát pont csak…..
Fokozottan Photoshop, ez nem az Apple-től kiszivárgott felvétel, ez egy dizájner álma arról, hogy milyen lesz a következő iPhone.A vékonyodásra van esély, a videós iChat és a kijelző fölé épített kamera valószínű, az óriási érintőkijelző biztos, a fehér burkolat…..
k.a. wobe 2009.02.12 18:30:20
Ebben a postban Yarner kartársnak adom át a szócsövet, a Gateway II-t fogja ajánlani: „Kellemes grafika, jó játszhatóság, a sztori pedig kalandjátékhoz képest elég meglepő stílusú. A különböző rejtvények megoldásával egy történet darabkáit rakhatjuk össze.”…..
k.a. wobe 2009.02.11 15:15:55
@o_see_as_i: el kell bújni a nyitott hűtőajtó mögött, és vársz
Appleblog Tésztát gyúrok 2009.02.08 11:12:00
Bár engem is meglepett, pár éve rájöttem, hogy szeretek főzni. A dolog a gyerekkorral lehet kapcsolatban, világ életemben odavoltam a finom ételekért, anyám mindig jól főzött, amikor azonban egyetemre, albérletbe kerültem, és csóró diákként az étterem sem merült fel, hirtelen…..
k.a. wobe 2009.02.08 18:15:04
Bár hivatalosan Magyarországon sosem lehetett dalokat vásárolni az Apple online zeneáruházában, azért volt egy rakás trükk, amivel ki lehetett játszani a rendszert. A legegyszerűbben úgy, hogy gift cardot vásároltunk, a regisztrációkor megadtunk egy amerikai címet, aztán már…..
Appleblog A hónap Apple-hírei 2009.02.02 17:26:00
Az újév első hónapja - mint eddig mindig, és mint ezután már soha - a Macworld jegyében telt, ez az a négy nap, amire a rajongóknak az eddigi években mindig lehetett alapozni. Gyakorlatilag az Apple valamennyi új termékének bemutatását erre az eseményre időzítette - egészen…..
Appleblog Gyengül az Apple 2009.01.21 11:44:00
Bár a Mac- és iPod-eladások tekintetében nem sikerült valami jól a karácsonyi szezon az Apple-nek, az iPhone most is népszerű volt, és a siker talán legnagyobb fokmérőjének azt tekinthetjük, hogyan szerepelt közvetlen riválisával szemben.Az Appleinsider a Morgan Stanley-re…..
Oké, tudom, egyrészt Paris kezében tényleg minden megfordult már, ráadásul a botrányhősnő múltja, meg a South Parkos epizód miatt nyilván mindenki arra gondol, hogy váratlanul eltünteti a mobilt valamelyik testnyílásában, de akkor is, ezen a héten ő az Apple-csaj. Meg gyorsan ki…..
Appleblog A Psystar nem adja fel 2009.01.15 18:30:00
Megint eltelt egy hónap, a Psystar újabb dokumentumot nyújtott be a bíróságra. Ezúttal azzal védekezik, hogy a számítógépek mellé adott Leopardokat ők is úgy vásárolták, vagyis jogosultan árulják az ügyfeleiknek, az Apple-nek pedig nem lehet beleszólása abba, hogy mire…..
A tajvani Economic Daily News úgy értesült, hogy a Taiwan Semiconductor Manufacturing Company és a United Microelectronics Corporation már várja az Apple megrendelését az iPhone nanók csipjeinek legyártásához. A pletyka szerint a gyártást legkorábban márciusban kezdik meg, és az…..