Regisztráció Blogot indítok
Adatok
[bradley]

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma este hattól, a kommentelők kérdéseivel, no meg azokkal, amik minket is érdekelnek. Minden, amit tudni akart a Tűzvonalból című sorozatról ma este hattól ÉLŐBEN ezen a linken, aztán előbb-utóbb feltesszük a Comment:Com-ra is, és le lehet tölteni...
Újabb FOX reality/vetélkedő, újabb iszonyú nézettségi adat - leginkább így lehet összefoglalni a szerda este debütált Moment of Truth (Az igazság pillanata) című műsor körül történteket, az ötödikeses vetélkedő után Mike Darnell ismét belenyúlt tehát a tutiba. A tv2-re is…..
Azokat a szereencsétleneket leszámítva, akik valamiért csak a csigatévét és a retekklubot tudják fogni, ma megint jó napja lesz mindekinek. Na jó, ne legyünk igazságtalanok, utóbbin lesz azért a Házon kívül (RTL Klub, 23:05), aminek örülhetnek a…..
A jelölések összesítése után arra jutottam, hogy fordulókra lesz bontva a szavazás. Próbálok kategóriákat felállítani, hogy aztán majd a kategóriánkénti győztesek egy végső, ultimate szavazásban is megmérkőzhessenek a "Minden idők legszarabb címe" titulusért.…..
A műsorokért ezentúl Gyöngyössy Bence felel, akit 2001-ben Frei bérgyilkosos interjúja miatt rúgtak ki az RTL Klubtól, azóta pedig több Kabos-film remake-jét készítette el. Az eddigi programigazgató, Poich Lóránd tanácsadóként vesz majd részt a Tv2 programstruktúrájának…..
Remélhetőleg mindenki jobban van már így délutánra, sikerült az első munkanap traumáit túlélni, és volt elég ásványvíz is a gyomorra - saját példánkból tudjuk, hogy olyan, hogy "kicsit másnapos" csak a romantikus regények írónői fejében létezik, az ember vagy…..
És akkor Sváby András és Frei Tamás összeültek a Napkeltében, hogy Bánó Andrással közösen megbeszéljék, hogy is van akkor a duplasoros Armani-öltönnyel, meg a business classon töltött fárasztó órákkal. A főszereplő a Riporter, aki nem tűnik el, hanem csak kilenc-tíz…..
Ma valahogy úgy jöttek össze a dolgok, hogy a csütörtök nem csak a közéleti műsorok napja lett, hanem az akciófilmeké is. Inkább nem mennék bele, hogy b, c, vagy zsé kategóriás akciófilmeké, majd olvasóink bekommentelik sok-sok szeretettel. Szemponttal kezdünk, mai témák: merre…..
comment:com Lenyúlni Morriconét 2007.12.18 14:10:00
Vannak sunyi nyúlások, vannak felháborító nyúlások és vannak röhejes nyúlások. 40 év távlatából az Őrjárat az égen című magyar sorozat főcímzenéjén már inkább röhögünk. Egy magyar, és enyhén propaganda ízű repülős sorozatra minden idők egyik legjobb…..
Péntek ugye a kocsmanap, ilyenkor csak azok maradnak otthon tévézni, akiket sanyarú sorsuk magányra kárhozott, ilyenkor csak azok maradnak otthon megnézni a Liptai-show-ban Norbi és Alexandra hülyeségeit, akiket annyira lefárasztott a hét, hogy már a poharat emelgetni sincs erejük.…..
Nos, nagyjából a címben le is írtuk a lényeget. Ugye eddig is volt a GoogleMapsnek utcaszintű térképnézete a nagyobb magyar településekre, de keresni eddig nem kereshettük az utcákat. Irigykedhettünk is az amerikaiakra. Na de nemrégiben a Google Magyarországra is frissítette…..
Ha már így belejöttünk, akkor kezdjük ma is délután a tévézést. Persze, megjegyzem, hülyeség, mert ki kell használni a jó időt, de nem akarok senkit lebeszélni. Például a Banános Joe-ról, amelyben csak Bud Spencer szerepel, merthogy Steno kevés olyat rendezett, amiben Terence…..
[bradley] 2007.11.03 18:15:27
Vizsgázik a Tűzvonalban a második résszel. Nem volt hibátlan az első, de annyira legalább kíváncsivá tett minket, hogy leülünk a tévé elé újból. Lesz benne Trokán Péter is, aki János, az erdész volt a Szomszédokban, de itt nagyon bedurvul (m1, 19:55). Utána Szólás…..
comment:com A titok nyitja 2007.09.09 14:56:54
A comment:com titokügyi akciócsoportja megfejtette, hogy miért üvöltözik Palik László fábaszorult féreg módjára kéthetente, macskát, szomszédot és szunyókáló öregasszonyokat riogatva, kérem szépen azért, hogy ne aludjunk el a Forma-1-es versenyek alatt. Más oka nem lehet,…..
Ugye a Google autói már körbejárták a nagyobb amerikai városok utcáit, hogy 360-as képeket készítsenek minden utcáról. A funkció, mely a Google Mapsben érhető el, sok vitát és meghökkenést váltott ki a tengerentúlon. Egyik olvasónk - ddq - ezt szpottolta a Batthyány téren,…..
Ez a szombat is jól kezdődik, a Filmmúzeum újra Monty Python Repülő Cirkusza-maratont nyom reggel 9-től 23:25-ig, 23 rész, 23-szor félóra könnyfakasztó röhögőgörcs. Ezzel egészen jól kihúzhatjuk nyolcig, akkor viszont egyértelműen a szuperaranyos Cápamese (20:10) a nyerő a…..
A Tv2 átgondolta, segítséget kért (biztos telefonosat), majd beismerte, hogy hibázott. És megtette a szükséges lépéseket. (Úgy néz ki, divat lett ebből mostanában).A szükséges lépések most egyetlen apró vesszőt jelent, amit csak kirakott a csatorna az Okosabb vagy, mint egy…..
Hivatalos közleményben fejtette ki álláspontját a Magyar Rádió vezetése a Petőfi Rádió közszolgálatiságáról, miután az ügyben vizsgálatot folytató ORTT nem kérte ki a véleményüket. Az Index írta meg a múlt héten, hogy az ORTT vizsgálatot folytat a hallgatói panaszok…..
comment:com Kuncze jobb, mint Havas 2007.07.12 15:00:00
A Tv2 "hozzuk a celebeket és a politikusokat emberközelbe azzal, hogy műsort vezettetünk velük!" akciója ma a bajusza alatt dörmögő egykori szadeszes pártelnököt, Kuncze Gábort adta a reggeli kávé mellé, megtámogatva Liptay "szeretem Szijjártó Pétert"…..
Már régóta tervezgettünk egy bejegyzést arról, hogy jó fej, jó fej ez az M. Kiss Csaba, és vannak nála amatőrebb, tenyérbemászóbb, ostobább televíziósok szép számmal, de hihetetlen, hogy mennyit bakizik műsorvezetőként. Persze itt főleg nyelvbotlásokra kell gondolni, ő…..