Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Peeeeeet (törölt)

0 bejegyzést írt és 89 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kigondoltam Gyúrás 2009.12.02 23:45:00
A gyúrás azon emberek kedvenc foglalatossága, akiknek kicsi a farka. Az egész abból áll, hogy egy súlyt emelgetnek sokszor, ehhez nem kell sok ész, nem hiába tartják butának azokat, akik gyúrnak!Egy valódi férfi megelégszik Istenadta alakjával; természetes, hogy a férfiasságot…..
Peeeeeet (törölt) 2009.12.07 17:12:14
@csőr dzsinn ész: Boccs nem néztem a többi posztot még. De ha azok is hasonlóan színvonalasak és értelmesek akkor nagyon szívesen!
Peeeeeet (törölt) 2009.12.07 17:13:27
@piréz vitéz / இதொ-kutató: Te meg már kivagy? Egy újabb szájkaratés? :D@Archenemy: Okés, de akkor ugyan-ezt várnám el én is te buzi!
Peeeeeet (törölt) 2009.12.07 17:17:17
@"the dragon": Oks, megnézem őket. // Megvan a 100! :D Köszi mindenkinek, további jó szórakozást!
Followup több budapesti Tescóban is talált két és fél hónapja lejárt Milupa komfort gyerektápszert Először a Fogarasi úton botlott bele, ahol nem is tagadták a tényeket, hanem gyorsan leszedték mindet a polcról. Bár olvasónk kérte, hogy szóljanak körbe a hálózatban, ez…..
János nem volt olyan sikeres, mint múltheti legós versenyzőnk. Családjával a salgópolcok vadonjában cserkészett, amikor váratlanul rájuk rontott egy megvadult árufeltöltő. A fékevesztett alkalmazott targoncájával lányának repítette a bevásárlókocsit, és elsodorta a babakocsit…..
Peeeeeet (törölt) 2009.09.11 10:14:34
Ficak! "Tahók a multinál dolgozók az tény." Nah most gondolkozz el nagyon gyorsan az elkényeztetett kis agyaddal azon h te mit tennél ha nem lenne más munkalehetőség a környéken, és számlákat kellene fizetned, enni, stb?! TE IS EGY TAHÓ MULTIS DOLGOZÓ LENNÉL! Könnyű ha anyuci meg apuci pénzel...

Egyébként: Jelenleg egy 3k-s(kis méretű) Tesco áruházban vagyok árufeltöltő és a történet úgy fake ahogy van!

1. Targonca csak az udvaron illetve a raktárban közlekedhet. Eladótérben NEM! SZABÁLY TILTJA! Arra van a kézi "béka".

2. Kasszasoron illetve sorok között a targonca eleve el se fér! Maximum fősoron vagy keresztfősoron de ismétlem, nem közlekedhet eladótérben.

3. Kézibákával, elektromos békával, rolikocsival, meg lehet lökni egy x kilós bevásárlókocsit olyan erővel h az nekicsapódjon valaminek, de levegőbe NEM REPÜLHET MÉG TARGONCÁS ÜTKÖZÉSNÉL SEM! (élőben tapasztaltam) Ha mégis vmi csoda folytán levegőbe repül, és eltalál vkit, az illetőnek minimum nyílt/szilánkos törése keletkezik, de nem kizárt h szörnyethal... Nem ússza meg ennyivel.

4. Az árufeltöltőnek az árufeltöltés a MUNKÁJA, úgy mint másoknak más. Nem az a dolga h a kedves vevő előtt hanyatvágódva, megalázkodva, térdre borulva lesse kivánságait, és mint egy szolga alantos módon odébb álljon ha útba van. Neki ez a munkáhelye, ebből él (sajnos) és nincs arra ideje h a ténfergő családokat kerülgesse. KÖLCSÖNÖS FIGYELEM! Én odafigyelek h ne üssem el a kedves vevőt, ő meg legyen annyira intelligens h kikerül. Elég idegesítő tud lenni amikor kisgyermekes családok tökölnek az ember előtt, és hiába látják h te elszeretnéd végezni a dolgodat, és ők útba vannak, nem állnak odébb. BUNKÓSÁG, MEGÉRDEMLI H ELÜSSÉK!

5. Kasszánál kamera? Igen, a kassza fölött, ami a kasszást ill. vásárlót figyeli, nem látja be mi történik a kassza 2-3-x méter sugaru területén kivül.

6. Nem hinném h bárki is szótlanul hagyta volna, ha a családjával ilyen abszurd dolog történik. Nem az olyan gyerekes dolgokra gondolok h "leszakítom a fejét" + "Kitépem a gerincét" + hasonlók, hanem felnőtt emberek módjára szólunk az ügyeletes igazgatónak, biztonsági őröknek, operátoroknak, rendőrségnek stb...

Egyszóval: FAKE!
Tagadhatatlanul a legnagyobb Szuperpumánk eddig ez a két elefánt. Meló közben, egy rakás majommal a hátukon. Na ez a legnagyobb lazaság! Klikk a képre a részletekért!  ..
Peeeeeet (törölt) 2009.05.18 21:37:59
@Miselo: Hmm... Ettől én is parázok h nehogy szétbasszák a kapcsolatunkat az Unióval, mert bárki bármit mond, jobb bent lenni mint kint. Viszont ha a szlovák példát nézem, ahol a kormánypárt része a nemzeti radikális, ott elég szépen rendbe rakták az országot. (segélyt visszaszorították és csak 3 gyerekig hagyják elszaporodni az élősködő férgeket) Jah meg magyarországot is lehagyták már szépen. Én nem vagyok nagy hungarista jobbikos, és 1-2 kérdésben nem értek velük egyet, - Unióhoz és könnyűdrogokhoz való viszonyuk - de még így is azt mondom h az egyetlen párt aki talán nem hazudik és tényleg szeretne változtatni az ország sorsán. Nah meg ha választanom kell h a 3 lehetséges esélyesből (egy cigány, egy zsidó vagy egy magyar) kire bíznám rá az országot, asszem nem kérdéses. De ez csak vélemény...
Subba MSN! 2009.04.30 18:11:00
Nem kérdéses, hogy hogyan került az internetre az alábbi videó. Természetesen azért, mert senki sem állt mellette szívlapáttal, hogy rögtön a felvétel után fejbetossza. A fene azt a gourmand fajtádat! Egzotikum, mi? Tolnád a feka bulát agyvérzésig, MI!?  ..
Subba Populär 2009.04.08 11:27:00
A kérdést fel kellene tennünk, de nem látjuk értelmét. Na azért adjuk meg a tiszeteletet, és a sikerélményt: Emlékeztek még a Populär-ra? Mi is csak hiúságból, ha nem ismernénk, nem lehetnénk tovább büszkék magunkra. Ebből a formációból nőtte ki magát a mai Neo.…..
Subba Végre péntek: Kenguru 2009.04.03 14:05:00
Nézzétek, még egy geci ember is mennyire aranyos tud lenni kenguru jelmezben!  ..
Mivel pár poszttal előttünk egy eléggé szép kis vita alakult ki, ami ugyanúgy megtalálható volt minden metállal kapcsolatos posztban most arra gondoltunk, csináljunk egy feedback találkozót a két tábornak, ahol katolikus black metálosok, és nem katolikus black metálosok, katolikus…..
Subba Van jobb a White Partinál 2009.03.30 07:53:00
Mi már tudjuk hogy hol fogunk szilveszterezni idén! Míg Pesten dívik karbatett kézzel pöcs módjára állni, és nézni a többieket stílustól függetlenül bármilyen jellegű szórakozóhelyen, addig Somogysárdon nappal a focipályán vonatoznak (egy másik videon ugyanitt pezsgőt…..
Peeeeeet (törölt) 2009.03.30 15:41:02
A hazai rep kifogyhatatlan humorforrás, többszörösen bizonyítottak már a srácok, és lányok is, UGYE MC MARISSA? A Subba Records következő csillaga a szegedi Bofman MC. A szám, ez a trek Szegedet mutatja be nekünk, egy általános iskolás fogalmazás gazdagságával. Az énekes…..
Subba Tizenkettő plusz: Vonatozás 2009.03.19 09:42:00
Már megint a világ végén jártunk, ahonnan ezzel a videóval küldtek vissza bennünket. Belzebub küldi nektek, de csak akkor nézzétek meg, ha ma olyan jolly napotok van, amit semmi az ég világon nem ronthat el. Nem emelünk ki semmit, mert a szó a mocskos vonatülésnél…..
Peeeeeet (törölt) 2009.03.23 21:33:11
Nem tudunk betelni a hazai metál színtérről kiszivárgó videóktól. Itt egy lelkes rajongó felsorol 5 másodperc alatt vagy húsz zenekart, a végén pedig különféle stílusokat is ajánl szintén olyan sebességgel mintha azon múlna, hogy adásba kerül. ..
Peeeeeet (törölt) 2009.03.07 20:25:11
@Mókás: Az 1-es ponttal egyet értek teljes mértékben, de a 2-kal nem. Továbbra is azt tudom mondani h képviselhet vmi zeneileg papíron nagyot, ha az számomra élvezhetetlen és nem képvisel értéket. És ezt vedd úgy h csak az ABBA feldolgozásra értem, mert nem szeretném az előző hozzászólásban megemlített 2 srácot megsérteni és a vitát elölről kezdeni.
Peeeeeet (törölt) 2009.03.07 20:32:09
@Xezs: Amúgy a hangszerekre visszatérve. Tegnap épp wikipédián kerestem infót 2 producerről (progressive breakbeat-et csinálnak) amikor eljutottam magához a stílus-hoz. Nah ott fel volt egy csomó hangszer sorolva meg más zenei stílusoknál is amiket használnak. Konkrétan ezek: "Synthesizer, Drum machine, Sequencer, Sampler, Electronic keyboard, Personal Computer, Keyboard," Szal csak annyi lenne a kérdésem h ezek mennyire tekinthetők a szó klasszikus értelmében vett "hangszerek"-nek illetve mekkora tudás kell a használatukhoz?
Peeeeeet (törölt) 2009.03.10 19:37:38
@Xezs: Szerintem se! :) Willbert Wallsh: Kíváncsi lennék mennyire igényes ha veszik mint a cukrot. Az igényes zenét szerintem általában nem a tömegek hallgatják mert nem sláger zenék, és nem is nagyon "diszkó" zene. Tsabi! Teljesen egyetértek. Mostanáig ugyan ezt pofáztam. Nah Bye all. Sztem részemről itt lezárva a vita.
Subba Evőkanál 2009.03.04 09:26:00
Addig senki sem nevezheti magát sikeres embernek, amig saját posztjától fel nem jön a hányás. Őrült világban élünk! Ma már minden van, mindent szabad, sőt kell. A szemedet kanállal baszkodni szintén, mert ez más, új, friss, a következő szint. (NEM!!!!) Válts nézőpontot, nézd…..
Peeeeeet (törölt) 2009.03.04 21:19:35
@Mr. Gusztustalan: NÉÉÉÉZZZZD MÁR KIT FúJT IDE A SZÉL!!! Ez maga csabber a Napiszarról! :D Mi van most nekik fogod tolni a hülyeségeidet?
Peeeeeet (törölt) 2009.03.04 21:20:29
@Paincore: Nem tudtam h Subbán is voltán már kint. Aki nem ismerné: subba.blog.hu/2008/09/17/reggeli_hergelde
Subba Zenebutik: Necro 2009.03.03 08:07:00
Annyi hazai lo-fi gagyi rappel büntettünk benneteket eddig (ráadásul még vár rátok MC Marissa bemutatása), hogy most jutalmul kaptok egy igazgyöngyöt, mégpedig a végtelenül szimpatikus Necro: Who's Ya Daddy klipjének fromájában. A video minden egyes másodperce remek, a zene és…..
Subba Bébipüré 2009.03.02 08:35:00
Mennyire kell szerencsétlennek lenni ahhoz, hogy valaki egy cirkuszi családba szülessen? Mit tett ez a csecsemő ezért a horror élményért? Még hányni is elfelejt! Tuti, hogy a beszédért felelős részt apu szárazra pörgette ki belőle, és az életben még csak jól el se tudja küldeni…..
Subba Ne narkózzá: Gollam 2009.02.26 16:21:00
Szegény Gollam elátkozott lelkében sötét harcok dúlnak, amelyek sosem hagynak nyugvást neki. Hát tudjuk hibáztatni a szerencsétlent azért, ha kínjait drog- és alkoholmámorral próbálja enyhíteni? Hisz mindannyian ezt tesszük. Azt nem tudni, hogy hobbitfalván mivel ütötte magát,…..
Előre szólunk, nyissátok ki az ablakokat, kristálypoharakat és csillárokat fedezékbe. Következik az Ultimátum zenekar zseniális klippje, a Harcos. A szövegérthetőség nem 100-as, vagy kurva jó szövegíró az egyébként karosszérialakatos tuningfreak-nek kinéző énekes, mert…..
Peeeeeet (törölt) 2009.02.26 13:39:57
@Mashenka: :) Valami az, valami nem. Stílustól függ. Ennyi erővel a rock meg csörömpölős-üvöltözés amiben "hosszú zsíros hajú bunkót hangszerekkel előállított, zenének nevezett hangtorzulásra megvadulva őrjöngenek." :)
Amikor azt mondjuk, hogy hülye tánc akkor pontosan arra gondolunk amit itt bemutatnak az idióták. Ennél bénábbat még a világon nem láttunk, pedig már került a kezünk közé Sámsonról pelenkás kép is. ..
Peeeeeet (törölt) 2009.02.19 18:16:36
@leonov: Te meg szopd le a faszom! Leszarom nagyívben azt is h kivagy meg azt is h hány éves vagy. SZAROK BELE! EGY KIÖREGEDETT FASZ NE SUBBÁT OLVASSON HANEM DOLGOZZON MEG NEVELJE A GYEREKÉT BAZDMEG. Beszóltam én neked? Vagy mi a fasz bajod van? Van itt még 20-30 kommentáló azt nekem szólsz be egy kibaszott tánc miatt? Mivan ez az életed legnagyobb gondja h ez a szar tetszik-e vkinek vagy nem? Apuka létedre nagyon jó lehet neked ha ezen idegesíted magad. Gratulálok! Erigyj azt basztass mást is akinek tetszik. Vannak páran. Kurvára elegem van már az ilyen subbás vén faszokból akik jól "megasszonják a tutit". Nah peace
Peeeeeet (törölt) 2009.02.21 09:41:31
Subba Fésülködős drog 2009.02.19 21:44:00
Mi a jó édes élet történt a drogokkal? Már nem elég Mentos-szal ütni, bele kellett kavarni egy aranyhörcsög mosakodóhormonjait? A videóban szereplő hadonászó fiatalt nem merjük nevezni a hülye tánc kategóriában, mert a fiatalemberrel csúnyán kitoltak. Egyébként igazi…..
Peeeeeet (törölt) 2009.02.20 10:17:38
Nem akarjuk, hogy a bemondócsaj pulóvere elvegye a videó további fontos pontjáról a figyelmet, de azoknak, akiknek felgyorsult a szívverésük a rettenet pulóver láttán: mondjatok le! Aki ilyet felvenne most, az biztos hogy sehol nem volt amikor ez nem divat volt, hanem az egyetlen…..
Peeeeeet (törölt) 2009.02.19 18:32:50
Subba Jár a faszkorbács 2008.10.09 13:04:00
Mit érdemel az az androgün, aki ilyen tettre képes? Mondjuk negyven méter hosszú faszkorbács futamot? Ha a sors kegyes, még találkozhatunk más videóival is, amiben talán majd fény derül a nemére is. Gollam szerelemgyermekei közöttünk élnek!..
Próbáljuk limitálni a megjelenő videók számát de el kell fogadnunk, hogy az internet nyelve a videómegosztókon pörög. Már megint egy ilyen retek felvételt sodort elénk a sors. Igen, a sorsra kell gondolnunk Aranka esetében, és ti is erre gondoltok majd amikor meglátjátok. Aranka…..