Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Oliver Garrett

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A gyönyörű strandokkal, a történelmi helyszínekkel és az izgalmas éjszakai élettel a görögországi nyaralás megtervezésekor az athéni népszerű és stílusos szállodák sok utazó kedvelt választása. A Görögországba utazás egy életre szóló élmény, és rengeteg tennivaló és látnivaló van ebben a célpontban.…..
enotus Délnyugat-Franciaország 2020.09.29 21:36:18
Mivel az időjárás spanyol utunk során nem javult, meg kellett találnunk egy olyan helyet a közelben, amely legalább "nem túl csúnya". Ez egy olyan hely volt, amely egy ideig érdekelt minket, a francia Biarritz a baszk földek és Gascony határán található. Mindössze annyit hallottam róla korábban,…..
enotus Biarritz nyáron 2020.09.29 21:36:07
Biarritz városa a Vizcayai-öbölben található, Franciaország 64-es megyéjében, Pyrénées-Atlantiques néven. A baszk part mentén, a Szent Márton-fok mentén található, szorosan szomszédos Anglet és Bayonne mellett, és több mint egy évszázada gyógyfürdő volt Franciaországban - a „szép korszakban” pihenés…..
enotus Chateau de Bourdeau 2020.09.20 20:51:35
Ha a tengerparton való pihenés nem a célja, fontolgathatja a történelmi helyekre való utazást. Amikor Franciaországban utaztunk, úgy döntöttünk, hogy kipróbálunk egy atipikus útvonalat számunkra. Hihetetlenül gyönyörű kastély található a Savoy régióban, amelyet a 11. században építettek a Lac du…..
enotus Riga 2020.09.09 19:48:10
Gyermekkorban szüleimmel a balti országokban utaztunk, és ezalatt különböző városokat és régiókat kerestünk fel. De ez még a szovjet időkben volt, és a benyomások töredékesek voltak, bár élénkek. Ennek ellenére ezek a városok külső stílusukban és életmódjukban egyértelműen eltértek az akkori…..