Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Leonce

0 bejegyzést írt és 406 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Mintha újra tele tudnám tölteni levegővel a tüdőmet. Ti is éreztétek? Az önkormányzati választások estéjén egészen meglepődtem a rám törő örömtől.    A IX. kerület egyik választókörzetében voltam szavazatszámláló bizottsági tag, így elsők között értesültem a jó hírekről. Emlékezetes pillanat…..
Míg a pasi külföldön robotol, a magányos nő kreatívan kihasználja a szabadságot és beújít egy csődört. Amikor borul a bili, nem akar szakítani a szeretőjével, inkább arra kéri párját, hogy költözzön el. A visszahúzódó, csendes nő új oldalát mutatja meg, a röhejes…..
Jó nagy marha lenne, ha így tenne, de hát ha már a Bors megszellőztette, miért ne foglalkozzunk a felvetéssel, szóval arról van szó, hogy a Hungary's Got Talent műsorvezetésére állítólag nem a korábban bejelentett Sebestyén-Istenes duót kéri fel a csatorna, hanem Balázs mellé…..
Leonce 2015.04.20 11:17:29
Boldog ország az, ahol a hazai politika egyik fővadászának épületes nyilatkozata nyomán a közéleti viták gyújtópontjába kerülhet a kérdés: vajon az állatok a mennybe jutnak-e. Természetesen nem szeretnénk állást foglalni-e kérdésben, mindenkinek magának kell eldönteni, hol…..
Leonce 2015.04.10 22:47:45
A brutális székesfehérvári rabok magatartása sem független a magyar társadalom állapotaitól. Egyszerre vagyunk tettesek és áldozatok, mi magunk is! Ehhez már – a blog címével szólván – a kiáltás is kevés. Nem bekiáltani, üvölteni kell először azért, ami a Facebookon…..
Nagyon fasza dolog, ha a gyerekünk nevelését és gondozását a lehető legtutibb módszerek és elvek, meg a legutolsó kutatásoknak megfelelő, tököm tudja, milyen eredmények mentén állítják össze gondos kezek. Ezért írattuk a kis Gézát is egy megfelelő intézménybe. Zsír volt…..
Leonce 2014.11.29 11:31:30
A szexről mindenki fantáziál. Az is aki szingli, az is aki nem, az is aki házas, az öreg, a fiatal, a nő, a férfi - mindenki. Kivétel nélkül. De miről? Sőt, kicsoda miről? Mert nem mindegy. Szépen felmérték a leggyakoribb fantáziákat statisztikailag is, sőt, a leginkább tabunak…..
A tavalyi 77,9 milliárdról 80,5 milliárdra nő a közmédia közvetlen támogatása, míg a teljes állami médiaköltségvetés 114,3 milliárd lehet, tudta meg a Napi.hu. A 114,3 milliárd egyébként a GDP 0,3 százaléka, tehát nem lehet azzal vádolni a kormányt, hogy fukarkodna az állami…..
Praxis Maga meg fog halni 2014.09.30 08:47:54
A vesére várók listája olyan, mint ide a hold és vissza... Tisztelt Blog,   egy velem viszonylag régen megesett történést osztok meg, úgy éreztem itt a helye. A történetben szerepel mind a félrekezelés, mind az emberileg kifogásolható orvosi magatartás…..
Leonce 2014.10.01 08:32:01
@Tempus.Anh: Nincs igazad . A gyógyulás nem X doktor érdeme, hanem az orvosi tudományé, a fejlett technológiáé stb. és magáé a betegé. A kommunikációs hiba viszont X doktor szégyene. Ő ennyit tett az egészhez. Ezt szóvá kell tenni, ezen az orvosi társadalomnak így - ha te is orvos vagy- neked is tudomásul kell venned, változtatnod kell. Tanítják is már az egyetemen a beteg-orvos viszony fontosságát, kommunikációt, de úgy látszik, hogy azt a leckét sokan kihagyták, ott rossz tanulók voltak.
A Blkk úgy tudja, Szabó Zsófiért 15 millió forintot kért a TV2, azaz ennyi volt a színésznő szerződésében kikötött lelépési pénz. A lap úgy tudja, a csatorna szó nélkül kifizette az összeget a TV2-nek, amire, mármint nem a szó nélküli benyelésre, hanem arra, hogy az RTL…..
       Norvégiának jobboldali kormánya van. A kormányfő Erna Solberg a Konzervatív Párt elnöke. A magyar kormány elleni éles kritikát megfogalmazó miniszter, Vidar Helgesen is konzervatív, ő talán a Lázár Jánosnak felel meg Norvégiában, a miniszterelnöki hivatalt  vezető…..
Leonce 2014.08.31 14:08:59
Ha már az elején kitalálják, hogy felveszik a kórházba, lévén a 230/110-es vérnyomását is le kell szorítani, akkor felvihették volna délelőtt az osztályra, ahol nem kell 50 beteg között, kint a folyosón feküdni, megalázva, mint egy rongycsomó! Tisztelt Praxis Blog!   A…..
Leonce 2014.08.23 19:50:03
@polyvinyl: Kímélj meg a nyuszómuszótól, én sem rád tettem jelzést. (Igaz ehhez kell egy IQ, de próbáld meg.)
A lényeg: hiába folyik be több adó, ha stadionra költik, meg minden másra.
Lehetne már most többet költeni eü-re, de nem teszik!
Stadionra minek adózzanak?!
Leonce 2014.08.23 19:51:16
@mnika88: Igen, de utána utalás volt arra, hogy félig le van bénulva...az viszont nem gyanú.
Leonce 2014.08.24 16:02:15
@megvalaszolok: Vedd vissza a stílust..
És lebuktattad magad, te sem vagy orvos. Itt hülyeséget te beszélsz. Menj be egy neurológiára, mindenhol ki van plakátolva, hogy stroke esetén 3-4 órán belül kórházba kell kerülnie a betegnek és meg kell kezdeni az ellátást.
Nem baj ha nem tudod, de akkor legalább ne verd a melled.
Lavdrim Muhaxheri meghalt egy a kurd erőkkel folytatott tűzharcban Irakban. A 24 éves fiatalember már a szíriai polgárháborúba is bekapcsolódott, hogy kedvenc időtöltésének hódoljon, emberek fejét vágja le. Hogy miért érdekes ez nekünk, magyaroknak? Hát csak azért, mert…..
Hitelből és a más nemzetek szellemi és társadalmi fölényéből idepotyogó morzsákból. A bankokból, az EU-ból és az Audiból. Meg egy kicsit az időjárásból. Úgy megemberesedtünk, mondja a miniszterelnök, hogy a Fradi stadiont is fel tudtuk húzni. Fájdalmas, cinikus hazudozás.…..
Az Iszlám Állam (IS) nevezetű terrorszervezet meglepő sikereket ért el Irakban. Olyannyira, hogy az USA elnöke 11 év után újra légicsapások megkezdését rendelte el. Úgy néz ki, hogy megint be kell vonulniuk, és „rendet tenniük”, már amennyire az sikerült nekik múltkor is. A…..
Leonce 2014.08.17 13:56:26
@mikka: Valami érved is van? Ha nincs, akkor te is mehetsz.
Bár sokszor idegenkedünk tőlük és sokan el is utasítják az efféle fényűzést, egyesek pedig egyenesen értelmetlen pazarlásnak tartják, de az szinte biztos, hogy természetünknél fogva érdeklődünk a legnagyobb, a legdrágább, a legszebb mindenféle dolog után a világban. Így van…..
Kedves baloldali emberek, barátaink!  A harcnak vége, mink mostan már istenuccse detélleg össze vagyunk fogva. Legalábbis nekem azt mondták mondjam ezt, mert Zuglóban fassetruggya hogy állunk, Pesterzsébeten sincs minden rendben és még az is meglehet, hogy a tótjóska ellenzéki…..
Leonce 2014.08.15 07:29:27
@Secnir:rögtön lett Kertész Imre kitüntetés, meg ki tudja még milyen egyezségek a háttérben, de az e-on ügytől ne várj sokat.
Amugy a Kertészben ha lenne kis gerinc, a szobor ügy miatt nem venné át a díjat. de feltételezem, hogy neki.
Leonce 2014.08.15 07:30:07
@Leonce: +nincs: nincs neki
Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy meghódítottuk a világűrt, arról azonban sokkal kevesebb szó esik, hogy milyen keveset tudunk a tenger mélyéről. Vonz és taszít bennünket az örök csend világa, amely annyira különbözik rohanó, stresszes életünktől, megnyugtat, békét ad,…..
Oldalakon keresztül sorolhatnám azokat a neveket, akik a filmrajongók körében nagyjából konszenzus övez, mint tehetségtelen színészt. Nem célom most kielemezni, ez kinél mennyire jogos, azonban sok esetben ezek az emberek maguk is rácáfoltak a velük kapcsolatos sztereotípiákra.…..
Leonce 2014.08.10 08:41:36
Nem túl sok mindent lehet hozzáfűzni az FTC vezetőségének döntéséhez, miszerint az RTL Klub stábját nem engedik be a stadionavatóra, talán csak annyit, hogy elég pitláker húzás ez, kérem szépen. Állambácsi seggét ennyire szánalmasan tán még a debreceni stadion örvén sem…..
A Bors mai számában kétoldalas cikk foglalkozik Ördög Nórával, vagyis pontosabban nem kizárólag Nórával, hanem férjével, a fotós Nánási Pállal is, akiről Kolosi Péter megpengeti, hogy akár ő is távozhat a csatornától. Nánási fotózta az X-Faktor…..
A 444.hu találta ezt a zseniális tuósítást, amiben a köztévé hihetetlen frizurát viselő riportere világvége hangulatban tudósít a Bielderberg-csoport dániai találkozójáról, amit szerinte sok tiltakozó igyekszik megzavarni, de a szegmensen jó, ha hatot ki lehet venni (a…..
Leonce 2014.05.31 07:36:10
@czjanos: Ez így igaz!!!