Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Davide

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naiv autós vasárnap délután esett be ékszíjat cserélni a 4Tölgyesi Autójavítóhoz, de kiderült, hogy további problémái vannak. Amikor a szervizben megtudták hogy ő olcsóbban hozza az alkatrészeket, váratlanul felmerült, hogy akkor alapból másfélszer annyi lesz az óradíj,…..
Davide 2013.07.11 13:39:39
Te nem naiv autós vagy, te egy hülye fasz vagy.. Ahogy látom, közöd nincs a kereskedelemhez, de a közel 5000 posztoddal, még az élethez sem nagyon ahogy látom..
Bujdosol a kis betűid mögött ahelyett, hogy normális ember módjára, ezt ott élőben tetted vna szóvá, ami emberi szempontból még elvárható is lehetne.. De akkor nyilván nem tudnál itt siránkozni, meg szart dobálni olyan emberekre, akiket nem is ismersz.. Mi is oda visszük az autóinkat, és korrektek, soha nem volt semmi gond! (Érdekes)
De akkor egy kis matek, csak hogy megértsd te is a "LEHÚZÁS" lényegét, mert ezt ahogy látom, el kell vkinek magyaráznia úgy, hogy meg is értse az ilyen suttyó, mint TE..
Ha Te viszed a szarjaidat, ők nem lehetnek biztosak abban, hogy milyen minőségű cuccokat sóznak rá a hozzá nem értő átbaszható fejedhez, ami után, ha szar, te őket ócsárolnád megint itt (Személyesen biztos nem), és ők nem is tehetnének róla, mert TÉGED basztak át..
Magyarra fordítva, tök jogosan, nincs GARANCIA.. ;)
Másik fele a dolognak, hogy minden műhelynek van rezsiköltsége, amit a munkadíjon túl, az anyagár kedvezményével biztosít hónapról hónapra, magyarán, ha te nem fizeted ki ezt a különbözetet, többe kerülsz a kis szar problémáddal a műhelynek, mint amennyit ott hagysz, ebből fakadóan, ők nyíltan közlik mindenkivel, hogy ez a 1.5-es szorzó, és a gari elvesztését jelenti ez a buli.. Tudom, mert nekem is mondták egyszer.. ;)
Magyarul, te itt lefikázol mindent, és mindenkit, közben az életben meg csak vigyorogsz mint egy fasz, igazi KÉTSZÍNŰ rohadt kis senki lehetsz, csak sajnálni tudlak.. De mivel ilyen rosszindulatú vagy, inkább nem.. ;)
Elgondolkodnék az életemen a helyedben, mert ezt nagyon szegényesnek tűnik, szerezz egy nőt/pasit, agyadra mehetett a hokizás.. (Vagy válts kezet) :D
Őskövület jellegű kommentelőnk, Hammer küldte az alábbi videót, mintegy válaszként azoknak, akik a régi idők autóversenyeit sírják vissza és keseregnek a túlzott biztonsági előírások miatt. Nos, ez a kemény, nem a vídia, azt hiszem. Ilyenkor döbbenhetünk rá, valójában…..
Bernáth Milán és a Turbometal srácok küldték el nekünk saját videójukat pár napja. Talán a véleményünkre voltak kíváncsiak vagy tanácsainkat kérték, nem emlékszem pontosan. Nekünk azonban támadt egy ötletünk, amit meg is osztottunk velük: mi lenne, ha saját kritikusainkat…..
 ..
Davide 2011.03.28 14:16:29
Davide 2011.03.29 11:13:58
@kisbandita:
Köffi.. :)
De azért elgondolkodtató, jópofa dolgok ezek..
A faszozás egy mindenki által űzhető, könnyű játékszabályokkal rendelkező és nagy közösségformáló erővel bíró játék, amely egyre népszerűbb a magyarországi munkahelyeken, legyen szó akár multinacionális vállalatról, kis- és középvállalkozásról, vagy a…..
Davide 2011.03.04 14:30:05
Egy normális helyen az embernek nincs szüksége autóra. Ha nagyon vágyna rá, persze hobbiból lehet, de milyen kretén egy hobbi már az autózás?! Vélemények az azonos című írásunkról...
A Tehénnel nincs semmi. Na jó, a rohadt Toyotája csak elromlott egyszer: tolatáskor hátrafelé néztem, ne akadjak össze valakivel, közben az autó orra beleakadt egy betonoszlopba.Hogy valami tudományos publikációt mégis fel tudjak mutatni az autómmal kapcsolatban, elkezdtem keményen…..
Davide 2010.02.23 18:28:02
@ColtCzT: Mi az összefüggés??
Ha dieseled lenne, akkor nem fizetnél még ennyit se, mivel nem is zabálna meg éves viszonylatban ennyit, nem értem mi van..
Tegnap este rendezték a Super Bowl-t, az amerikaifutball-bajnokság nagydöntőjét aminek csak egy része a sport, legalább olyan fontos a körítés, a felvezetés, a félidei műsor és a szünetekben sugárzott reklámok is - így lehet 100 millió nézőt leültetni a tévé elé három és…..
Davide 2010.02.08 16:50:32
Belsőség Rabszolgát keresünk! 2010.02.05 12:56:00
A Totalcar sose volt egy belterjes brigád, ide senkit sem az apukája protezsált. Voltak, akiket fórumokban találtunk, másokat blogokon, mindenesetre ez az első eset, hogy állást hirdetünk. Sokan jelentkeznek nálunk levélben, hogy szívesen írnának autóteszteket – naná,…..
Pontosabban öreg BenzEKBŐL. Hű, most látom csak, utoljára júniusban írtunk az idehaza készülő W123-as pick-up-ról. Igaz ugyan, hogy készítője és hűséges kommentelőnk azóta már két adagnyi képet küldött, de szégyenszemre csak mostanra ástam le az időközben felhalmozott…..
Davide 2010.01.11 18:26:04
Tesztautót egyeztettünk a Kiával. Gondoltam, megkérdezem, mikor jön a Venga. Kia Andrea erre csak annyit mondott: - Ne is kérdezd, az egyiket már el is lopták a kettőből. Az udvarunkról, próbarendszámmal. Aztán ahogy beszélgettünk, kiderült, hogy valójában ez már a harmadik autó…..
Davide 2010.01.07 17:11:53
@gnme: Magyar gárda, roti.. Szerinted egy-egy tölténnyel a fejükben is ilyen kurva keményen néznének ki a vérükbe fagyva, a nagy műhelyajtó tövében?!

Nincs tökéletes védelem semmi ellen, amit el akarnak vinni, azt el is viszik, kérdés ki akarja elvinni.. :)
30 milliárd forintnyi összeget örökölt egy hajléktalan testvérpár, akik egyike szociális otthonban, másikuk viszont a Róka-hegy egyik barlangjában él - írta meg a héten számos lap itthon és külföldön. A különös történet felkeltette az érdeklődésünket, részben…..
Davide 2009.12.05 22:28:20
...
Belsőség Csak kép és hang 2009.12.01 17:09:00
Tóth Zolitól kaptuk a videót, mondanom sem kell, hogy pár percre teljes lett a csend a szerkesztőségben, csak innen-onnan hangzott fel egy halk bammeg. Csikós látott már ezt-azt életében, de még ő is fátyolos szemmel nézte az alábbi videót. Nem is lehet máshogy, még akkor sem, ha…..
Davide 2009.12.01 21:41:24
Az utóbbi fél évben alaposan megváltoztak az autózási szokásaim, szeptember óta nagyjából ötször annyit ülök a volánnál, mint korábban. Az öreg Volvo egyelőre derekasan szolgál, annak ellenére, hogy az idén töltötte a 16-ot, és üzemanyagon, meg olajon kívül nemigen kapott…..
A sebesség oltára Megy az Agusta! 2009.11.03 18:23:00
Nem az idei, hanem még a tavalyi imolai börzén MV Agusta-tulajdonos lettem. Ez, mint mindannyian tudjuk, Agostini óta a legmagasabb szintje a motortulajdonlásnak. Szétvetett a büszkeség, ezért még azon a börzén gyorsan vettem is magamnak egy agustás pólót és egy agustás kitűzőt.…..
Davide 2009.11.05 11:21:08
Gondolt egyet a Nikon és projektort tett a fényképezőgépbe. Hogy miért? Például buli közben nem kell előkeresni a laptopot és körégyűjteni mindenkit, vagy kábelekkel és kártyaolvasókkal szórakozni a tévére kötve a gépet. Egyszerűen kivetítjük a falra az öt perce készült…..
Davide 2009.11.05 09:36:36
Az, hogy ez embernek az életben kell egyszer birtokolnia egy kabriót, azt hiszem, evidens. Számomra ez akkor vált nyilvánvalóvá, amikor megszületett a lányom. Megfogadtam, egyszer majd megkabrióztatom, hogy elmesélhesse az unokáinak, hogy a dédapjukkal kocsikázott az Alfa kabrióban...…..
Gondolom, láttak már hasonló képet önök is. Csütörtök reggel a Flórián-téren megkaptam szokásos piros lámpámat, ez a Corsa úgyszintén, becsorgott mellém.Nézem, nézem és elgondolkodtam, hogy vajon miért kell egy kirakatnyi plüssmackót a hátsó ablakba pakolni? Biztosan…..
Belsőség Vorsprung durch Fahren 2009.10.24 14:48:00
Nem a legfrissebb fotók, de a kérdés adja magát. Melyik gyártó sértődjön meg? Skizo?Katt. Galéria nyílik...
Davide 2009.10.24 15:20:44
@seniman: Komolyan?! :D
Havas Henrik augusztusban azt bizonygatta a blogjáról Verebes Istvánnak a megboldogult Nap-keltében, hogy "megnéztük, hogy Amerikában hogy csinálják" ezt a blog műfajt és megcsináltuk mi is a havasblogot. Soha egy rossz megjegyzést nem kaptam, imádják, rajongótáborom van,…..
Tetszenek még emlékezni a Z+ emlékezetes botrányára, amikor jókedvű és minden bizonnyal jó szándékú technikusok kiszivárogtatták azokat a videókat, amiken a tévé akkori üdvöskéi, köztük az azóta egész szép tévés karriert befutott Lilu meg Sebestyén Balázs illetve a…..
Tulajdonképpen hiányozni fog Verebes István, ahogy két tuja mögül szuszogva kérdez valamit, hogy aztán meg is válaszolja. Vagy Lakat T Károly, ahogy gyöngyöző homlokkal szerelmet vall Szekeres Imrének egy irdatlan méretű plazmatévé árnyékában. A Napkelte a rendszerváltás…..
comment:com Fábry celebeket aláz 2009.09.18 11:00:00
Fábry Sándor celebeket aláz, mi? Egy óra tömény szívatás, kacagás, porba tiport Rubint Réka, vetélkedőbe oltott Fábry Show, amiben a szabadjára engedett mókamester szétszívatja a tahó magyar celebvilágot, ugye? Nagy francot, Fábry nem szívatott senkit, maximum a nézőket.…..
Újabb híresség eladó autójáról szeretnék beszámolni itt a Belsőségen. Szándékosan nem tettem ki előbb, nehogy az árfelverés vádjával illessenek Csak tegnap éjjel találtam a linket a postaládámban, még van hátra vagy másfél óra az aukcióból a vaterán. Orbán Viktor…..
Belsőség Ha szívatnak a tótok 2009.08.25 21:29:00
Nem nagy titok, hogy amikor nemrégiben egyedül vertem sátrat Budapesten, családom Pozsonyban maradt. Ideiglenes megoldásként a hétvégi utazás mellett döntöttünk, hol én megyek oda, hol ők jönnek ide. Nincs is ezzel nagy gond, hiszen a Pozsony–Budapest távolság elenyésző,…..