Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Real_Time

0 bejegyzést írt és 615 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Az ő családja semmi olyat nem adott neki, ami önálló életre nevelne egy 23 éves lányt. Maguktól viszont semmit sem sajnálnak, mesélte, meg mindig a házukat nyalják” - A szülőkkel még nem történt meg a személyes találkozó, és Posztolónk kételkedik benne, hogy valaha is sor kerül rá, mert nem nagyon…..
Real_Time 2023.05.03 10:51:43
@látjátok feleim szümtükkel: Kik is kezdeményezik 80%-ban a válást? Szóval 20%-ban igazad van.
Real_Time 2023.05.03 17:44:03
@Lorrh: Persze tudjuk, minden férfi asszonyverő, alkoholista. (De főleg ha fehér és hetero, akkor már biztos).
Real_Time 2023.05.04 05:55:59
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Szerintem hozzátartozik, hogy ezek a párok sok esetben "egymásra is találtak" úgymond. Ez sokkal jellemzőbb volt a régi társadalmakra szerintem, amikor ténylegesen a férj volt a család eltartója, viszont a házasság sem feltétlenül a nagy szerelem miatt született hanem érdekből. Ez szerintem ma is megfigyelhető, ahol a nő csak a pénz miatt házasodik, ott gyakrabban lesz erőszakos az ember vele, persze annak az embernek már valószínűleg alapból van egy ilyen természete. Lorrh kolléganő írásaiból kiderül, hogy valszeg egy ilyen házasságon van túl, mivel a férfiak alatt csak a titkárnővel félrelépős főnöktípusokat érti rendszerint.
                       Terítéken a bizalom. Posztolónk tudja, hogy egyetlen pasi sem olyan, hogy a hűségért és hasonló dolgokért, ellenálljon egy forró éjszakán a kísértésnek. És ha úgy tűnik el, hogy még fel sem veszi a telefont, minden gyanakvás jogos. Ha ezek után valakinek túláradó a…..
Real_Time 2023.04.25 18:22:08
@Lorrh: Még jó hogy mindig itt vagy te az értelmes kommentjeiddel :D
„Engem ez egészen kicsit sem érdekel. Nem akartam akadályozni, váltsa valóra az álmait, csak ne velem, mert nem egyeznek az én vágyaimmal. Biztos talál erre partnert” – Posztolónk az egykori barátját épp a kapuzárási pánik küszöbén kapta el, de nem tudott osztozni vele a szexuális…..
Real_Time 2023.04.21 05:45:39
@Almandin: Aham, jelentkezz hát be egyedülálló férfiként egy ilyen klubba, aztán majd szólj ha az elkövetkezendő 40 évben meghívást is kapsz. Az a baj hogy ti nők magatokból indultok ki, mivel megszoktátok már itt a matriarchátusban hogy seggetek fényesre van nyalva és azt hiszitek hogy a férfiaknak is ilyen tök egyszerű minden, ugyanolyan lehetőségeik vannak. Egy lószart mama, hogy egy klasszikust idézzek. Az általad említett pornófilmekben, amennyiben amatőr film, ugyanúgy az ott szereplő férfiak dobják össze a pénzt. Abból fedezik a költségeket, meg abból fizetik ki a benne szereplő nőt vagy nőket is. Bevétel aztán később, a filmek eladásából keletkezik. Itt a feminista rendszerben a férfiaknak a szex mindig pénzbe kerül, mindegy hogy párkapcsolat, házasság, vagy kurvázás.
Real_Time 2023.04.22 07:08:02
@Almandin: Kedves vérfeminista kolléganő, igen a nő annyiból lehetett volna megértő, hogy a párjának erre van szüksége, és ettől még nem lesz elmebeteg. Az hogy ő viszont nem ment bele ilyesmibe az egy dolog, szét is váltak az útjaik szépen. De az sem állította senki amit meg viszont te sugallasz (de egyfolytában, minden témánál), hogy erőszakosan akarta volna rávenni erre a nőt.
Real_Time 2023.04.24 04:32:48
@kiskutyafule: Bizony, én is így látom. A hetero fehér férfiakat továbbra is lehet nyíltan pocskondiázni a médiában gondolkodás nélkül, úgyhogy ennyit a toleranciáról. Abba a sorba te is benne állsz.
                       „Ha hajnalban jössz haza, ne kérdezzek semmit, hisz tudom, hol voltál. Ez a baj, hogy tudom. A szombat reggel olyankor délben érkezik” – Ezt a pasit körülrajongják a nők, és ha a párját olykor visszautasítja az ágyban, a barátnője ne gondoljon semmi rosszra. Lírai sorok az…..
Real_Time 2023.04.18 05:51:24
@szeme közé, laposan!: A Jóska viszont utólag hálát ad a Jóistennek, hogy anno elhajtotta ez a HP még idejében
„Egy illető volt, aki azonnal be akart volna költözni hozzám. Nekem erre nem volt igényem. Hogy főzzek rá, emellett alkalmazkodjak a szokásaihoz” – Levélírónkat nem törte le a válás és nem adta fel az ismerkedést sem. Le is írja helyzetét, de a legtöbb pasi azt hiszi, ő most biztosan ki van éhezve…..
Real_Time 2023.04.14 12:24:25
@Lorrh: Kérdésedben leírtad a vákaszt is: arra hogy megdugják a béták helyett, akiket meg ugye a miss picsa rendre elutasít, mint ebben az esetben is.
                       „Egyoldalú kapálózás volt részemről. Ezek után megtartanátok egy ilyen nőt csak barátnak, vagy bárminek?” - Egy rafinált csaj elfogadja a rajongó lovag minden ajándékát, majd kivárja, míg jön egy jobb és azzal vágtat el a lenyugvó nap irányába.                          …..
Real_Time 2023.04.12 06:08:26
@Lorrh: RTL-Klub (retek-libsi klub), velvet, femina, nők lapja, néha a HVG (Gyurcsány magazin), szinte az összes nősténylap egy-két kivétellel, de a facebook, instagram is bővelkedik ebben.
Real_Time 2023.04.13 05:22:57
@Sadist: Nézz meg egy plázát, minden a nőknek van ott is, egy férfiaknak szóló üzletet sem látni már. Ami talán még megmaradt a férfiaknak az az IT és gamer világ, persze a transgender propaganda ott is nyomul ahogy csak bír, csak hát nyílván nem túl nagy sikerrel. A sportközvetítéseket sem lehet már nagyon említeni, mert ugye az "ideológia és politika mentes" sport is tele van már politikával, fasszal szerelt nőkkel, plusszba egy kis BLM propagandával. A legszebb mikor ugyanezen médiák szörnyülködnek az orosz propagandán, mikor ők maguk egy hangyafasznyival sem különbek.
                       Korábban a pasi is gyerekvállalásban gondolkodott, ám az idő múltával csendben eldöntötte magában, hogy mégse időszerű. Ha a barátnő nem kérdez rá, várhatna akármeddig. Csak a nőknél ez nem ilyen egyszerű, nem érnek rá akármeddig. Lett egy macskájuk, és a pasi azon éli ki az…..
Real_Time 2023.04.11 08:10:31
@kiskutyafule: Ami azt illeti neked én is feleslegesen írok szemmel láthatóan.
Real_Time 2023.04.11 10:58:02
@kiskutyafule: Minek aggódnék egy eleve fenntarthatatlan rendszer miatt? Lehetne azért nagyobb is a fantáziád ha már rólam álmodozol össze dolgokat :)
Real_Time 2023.04.11 11:46:52
@kiskutyafule: Ok, tehát akkor csak a Viktort kell leváltani és minden jóra fordul.
                       Posztolónk környezetében nagyon sok a válás és megfigyelt pár dolgot. A szokásos indokok: egyik fél nem élte ki magát, vagy a korlátokat nem bírja, vagy egyszerűen nem erre számított, vagy épp belefáradt...Ha a szerelem elmúlik, akkor törvényszerű, hogy minden másnak is el…..
Real_Time 2023.04.05 12:12:21
@Andy73: Ha egy befektetésnek köztudottan a fele bukással végződik, akkor az már jó üzlet, nemde? : D Amúgy ki volt az a vadbarom aki a házasságot mint jogalapot nyújtó papírdarabot kitalálta?
                       „Nekem ő a tökéletes. Nem igazán tudom, ő mit érez még felém, mert néha jeleket vélek tőle látni. Most egyedül van, és sokat találkozik velem” – Levélírónk reményeit még az sem törte le, amikor előállt azzal, hogy a hosszas barátság átalakulhatna már mássá, és a lány erősen…..
Real_Time 2023.04.04 05:52:23
@God Harald:Szerintem már az is bőven elég lenne ha mondjuk elmenne dolgozni, aztán éjjel meg aludna a messenger helyett. Nyilván kamuposzt, de ismerek ilyen dologtalan állatokat a valóságban. Rinyálnak hogy kevés a pénz meg drága minden, de el- "vállalkoz"-gatnak valamit heti nyolc órában aztán annyi.
Real_Time 2023.04.04 11:31:50
@Lorrh: Ahhoz nem is kell zseninek lenni, hogy a heti 40 órát ledolgozza valaki. Persze ha valaki heti nyolc órával is eleget keres az más, de akik most eszembe jutottak azokra nem éppen ez a jellemző.
                        „Megkérdeztem, milyen napod volt, a válasz egy szó... lehet, úgy érezte, csak élünk egymás mellett, mint két barát, akik néha összefekszenek” - Egy súlyos kijelentés után simán visszafogadni a másikat, és túllépni az elhangzottakon? Posztolónk úgy van beállítva, hogy…..
                       „Felelevenítettem neki az első találkozásunk pillanatait, de semmit nem láttam az arcán és én sírni tudtam volna” – Levélírónk a pasija felmenői közt keresi a teljesítményüldözés okait. Úgy látja, ha a párja nem vesz vissza a munkamániából, rá fog menni az egészsége, és talán…..
Real_Time 2023.03.28 02:07:25
Az önállóság nagy erény. Az önmegvalósítás, önkéntelenül is ez irányba tereli az embert. Már egy jó ideje ezt is lehet tárgyiasítani. Annyi mindent leírtak már az élelmiszer-kereskedelmi láncokról. Persze, hogy bennünket is érint. Enni mindenkinek kell, így aligha bírjuk ki, hogy bizonyos…..
Real_Time 2023.03.26 09:20:23
@ulpius66: Hát attól függ, a Spar bármelyik üzletében olyan félóra az átlag várakozási idő, ugyanis rendre az összes önkiszolgáló kassza beszarik :D A többinél érdekes módon megbízhatóbban működnek. Viszont ezek a kasszák csak addig önkiszolgálóak míg a blogban említett egy-két sör bele nem kerül a kosárba, azután várhatod a személyzetet, aki meg futkoshat kasszáról-kasszára.
                        Posztolónk mindig is irigyelte azokat, akik sosem várnak két kapcsolat között, hanem egyikből gördülékenyen átlépnek egy másikba. Sokat randizik, magával egyidőseket keres, és nincsenek illúziói. Ha nem adnak neki esélyt, és megkérdezi, mi a baj, rendszerint azt a választ…..
                       „Neki automatikusan minden jár, mert ott, ahol ő született, mindenki ismeri a családját, mindenhol előre köszönnek nekik, hát nem akárki” - Amikor a „majd kibírod valahogy” mondat olyan sokszor hangzik el, hogy szinte már a kapcsolat szlogenjévé is vált, talán ideje…..
Real_Time 2023.03.26 07:15:32
@Almandin: A toxikus, erőszakos, hetero, fehér férfiak libsi bullshit ki ne maradjon, helyes.
                       Hogy minek is hét év után még mindig összejárni volt pasikkal, azt Levélírónk se tudja, de valahogy nem képesek szabadulni egymástól. A kialakult helyzetben nagy szerepet játszik az is, hogy a közös barátok a szakításuk után is ugyanazok maradtak, akik előtt az ex ma is…..
Real_Time 2023.03.24 05:44:54
@Almandin: Ja hát ez a libsi mesevilág amit írsz, az emberek nagyrésze nem a "kárrierre" vágyik, hanem nagyobb jövedelemre inkább. Multinál havonta nem egészen 100 euróval többet vihetsz haza középvezetőként mint a beosztottjaid, ennyi a karrier bazmeg. Ausztriában meg törvényben rögzítve kapsz egy 13. havi fizetést, ha olyan a cég akkor 14. havit is. Németben meg ugyanígy 600 euro nyáron a nyaralásodra, esetleg év végén is egy ennyi karácsonyra. Itthon még mindig azzal reklámozzák magukat a cégek, hogy "bejelentett munkahely", vicc az egész magyar munkaerőpiac.
„A szeretői viszony nem azt jelenti, hogy egyszer majd el kell jutnunk egyről a kettőre, meg szinteket lépkedni és fejlődni, ez totál nem erről szól” – Amikor Levélírónk észrevette, hogy a nő mélyebb érzelmeket táplál iránta, és még hosszabb távra is tervezne vele, lassan leépítette a kapcsolatot,…..
Mindannyian látjuk őket. Akár üzleti találkozókon, filmek premierjein, akár társadalmi eseményeken vesznek részt, a lenyűgöző modell-nő csábítóan néz ki. Ez a legendás trófea feleség; a sikeres férfiak kiegészítője az ősidők óta. Ahol van ambíció, ott megtalálják a trófea feleséget. De miért kell…..
                       „Ez egy nem jelentéktelen változás köztünk, és lehet, hogy egy nagyon jó párt fogunk alkotni, de ennek az ellenkezője is bebizonyosodhat” – Posztolónk a túlagyalás csapdájában érzi magát, mert összejött egy olyan sráccal, akivel addig csak barátok voltak. Abban nem hisz, hogy…..
Real_Time 2023.03.17 06:56:30
@Almandin: Ez a modern nő "nekem jár" (mindig jobb) szindrómájából ered ez az agyalás, meg a közösségi oldalak nőkre gyakorolt "jótékony" hatása miatt.
                       Nem szép dolog az anyagiakat firtatni, de ha a barátnőnek van több lóvéja, az kikezdheti néhány pasi önérzetét. Posztolónk előítéletein kívül más probléma amúgy nincs. Az önszabotázs számos módon megmutatkozhat, íme az egyik.                                   Fedezd fel…..
Real_Time 2023.03.15 06:14:58
@Lorrh: Na nem mintha a csaj a saját munkája által lenne vagyonos.
                       A pasi korrekt, és egészen addig nincs is konfliktus, míg egyetlen apró hibát nem vét, akkor már nem számít, mennyi pozitívat tett előtte, a barátnő elégedetlen és jön az érzelmi zsarolás. Ha a hercegnő bármi félreérthetőt tesz, az rendben, de a férfinek a legkisebb hiba…..
Real_Time 2023.03.09 09:55:49
                        „Amikor lebukott, azzal indítottam, na mit írt ma rólam V.....nek.? És maga az arcára kiütköző döbbenet egy beismerő vallomás volt” - Ha létezik helyzet, amikor egy nő jogosan köphetne le egy férfit, akkor ez az. Ám Posztolónk mégse nyálmintával jutalmazta az árulást, mert…..
                       Adott két ember, akiket nem köt össze se házasság, se gyerek, se bármi közös, simán lehetnének egymás nélkül, kereshetnének mást, mégis úgy viselkednek, mintha már 200 éve együtt lennének. Ilyen amikor a gyűlölet összetart.                                  Fedezd fel és…..
Real_Time 2023.03.06 11:46:53
@Lorrh: Te nem itt a blogban szereplő párocska valamelyik tagja vagy véletlenül? :D
                       „Nincs sok pénzünk, de lehetetlen is félretenni fiatalon. Saját lakást akar, de a mai viszonyok közt ez nem egy gyorsan elérhető álom” – A barátnő nem akar a pasijához költözni, mégis életvitelszerűen nála van. Ezt csak néha szakítja meg rövid időre, ha rájön valami. Mi a…..
Real_Time 2023.03.04 06:02:44
@Sadist: Hát emiatt bizony hogy nem :)
                       „Hirtelen elhagyta a szép és értelmes barátnőjét egy olyanért, aki mindkét szónak az ellentétes jelentéseit hordozza” – Gyakori eset, hogy a pasi egy idő után mindig újra és másra vágyik, mint aki mellette van, hordozzon bár akármilyen pozitív tulajdonságokat. Vajon miért és…..
Real_Time 2023.03.01 02:02:38
@Kovacs Nocraft Jozsefne:"Ez fordítva, a nőknél nem nagyon szokott előfordulni."

Akkor a nők miért is liánoznak?
Real_Time 2023.03.01 02:07:58
@Sadist: Errefelé csak a feminista, transgender meg mindenféle libsi faszkakap jogai a fontosak, nem a férfiak vagy a családapák alapvető jogai.
                       Az összeköltözés az egyik legfontosabb közös döntés egy kapcsolatban, de valakinek idő kell hozzá, hogy rendesen kiismerhesse a másikat. Levélírónk már sokat csalódott korábban e téren és rossz jelnek veszi, ha egy nő felmegy hozzá, és azt hiszi, hotelvendég: égve hagyott…..
Real_Time 2023.02.24 12:11:45
@VOGAben: Jaja, ezután szokott következni a külföldi csávó, mivel itt Pesten abból is sok megfordul. Bár mára már kevesebb, amelyik még egy magyar ribancot mágához importál, de azért még akadnak ilyen balfaszok.