Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Real_Time

0 bejegyzést írt és 482 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       „Ma már sok nő is úgy van ezzel, hogy addig keresgél, amíg megtalálja a neki legeslegjobb kanit, de nekik szabad” – Posztolónk barátnője hét hónap után már házasságban gondolkodik. Amikor ennek hangot is adott, és azt látta, hogy párja hezitál, bosszúból bezárkózott. Vajon mi…..
Real_Time 2022.11.30 10:45:55
@Lorrh: És mi köze van ennek a patriarchátus berendezéshez? Egyébként pont nem az itt élő elenyésző számú muszlim közösségre gondoltam, de látom hogy te nem nagyon hagytad még el a kerítést. Vannak ahol tömegesen élnek és ott jól megfigyelhető a berendezkedésük. Az egy má kúltúra, amihez az európai keresztény és patriarchátus társadalmak soha nem is hasonlítottak.
Real_Time 2022.11.30 13:18:19
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Lófaszt előztél te meg műszaki területen, feküdj inkább vissza szerintem.
Real_Time 2022.11.30 19:14:29
@Olasz Bazsa: Hát nem tudom nekem a hobbi az megvan, igaz az énidő ugyanúgy kiesik. Összesen pedig azt az énidőt fordíthatnám nőkre, de arról napi szinten megbizonyosodok hogy az csak felesleges időpazarlás lenne. A jelenlegi helyzetben amúgy kétféle embert ismerek, az egyik aki többet dolgozik hogy átjusson a nehezebb időszakon (ide tartozok én is), a másik pedig az időmilliomosok, akik mindenféle irányból a megmentésre várnak, csak hogy megtartsák a jelenlegi bevételüket ugyanannyi munka mellett. Utóbbival csak az a probléma hogy már nem szocializmus van, illetve az hogy perpill egész Európában így áll a helyzet.
                       Ha a borongós november végi időjárás felkelti egy nőben a flörtvágyat, annak számtalan megnyilvánulási formája lehet. De ha a barátnőd más hapsikkal csetel, még ha nincsenek is megcsalási szándékai, azért legyen tisztában azzal, hogy a másik félreértheti a dolgot.      …..
                        „Rájöttem, hogy gold diggerré váltam mellette, még úgy is, hogy soha nem kértem tőle semmit, mindig csak magától, kérés nélkül adta” – Posztolónk egyelőre nem köteleződött még el egyik jelölt mellett sem hivatalosan, és semmilyen barátnős feelinget sem nyújt nekik, de lassan…..
Real_Time 2022.11.24 18:21:48
@Burgermeister: Mint látod minden lehetőség adott hozzá itt picsákiában :D :D Mondjuk ehhez tényleg kell azért kettő balfasz mangina is. Hacsak aztán nem kúrnak azok is félre, csak még a poszter nem tud róla, hogy amúgy azoknak se nagyon hiányzik a "kapcsi".
Real_Time 2022.11.25 05:16:54
@Sadist: Jó hát az alap hogy kell egy ATM béta balfasz meg egy sunátor, mivel a kettő együtt egy férfiban ritkán található meg. Persze ehhez kell a nőnek egy dekoratív külső is, ami itt valószínűleg megvan. Igazából azt se értem mi itt a panasza, a hipergámia teljes mértékben kiszolgálásra kerül. Inkább egy jó példa a sok balfaszbak akik állandóan a nőknek akarnak megfelelni, hogy nekik úgysem elég soha semmi. A politikusoknak is csak ennyit kéne felfogni, de mostanra kihisztizték az Európai parlamentben a női kvótát is. Persze valahogy a civilizációnak össze kell omlania ahhoz hogy újjá lehessen építeni, és minden ez irányba halad. Probléma mindössze annyi hogy itt Európában jó eséllyel a muszlim világ fogja átvenni az irányítást, a hiszti Pannik meg bekerülnek egy olyan rendszerbe ahová a legkevésbé sem vágynak.
Real_Time 2022.11.27 14:30:55
@Sztravinszka: Azért nehéz találni mert innét a blogról boldog-boldogtalant odaküldtök aztán már nem érnek rá egyáltalán.
                       Levélírónk nem rég kilépett egy követelésekkel és alázásokkal teli kapcsolatból. Most üzenni szeretne azoknak, akik hasonló pasik mellett vergődnek, hogy tudják: vannak különb, jobb és szerethetőbb férfiak is azokon kívül, akikről azt hiszik, náluk megfelelőbbet úgysem…..
Real_Time 2022.11.26 06:57:13
@Sadist: És még ehhez ráadásul a "családok" agyonra vannak támogatva, valahogy mégsem javulnak a demográfiai mutatók :D Érthetetlen :D

www.ferfihang.hu/2022/11/24/az-apak-nelkuli-csaladpolitika-kudarca-avagy-mit-tehetne-a-kormany/
                       Ha közös döntés volt a szakítás és a felek szépen váltak el, mert már kihunyt a szerelem, akkor maradhatnak barátok. Bár még ez se garancia a hűségre, mert bármilyen szakítást megszépíthet az idő, és már csak egy közös nosztalgiázás kell ahhoz, hogy a magányos fél elfelejtse,…..
                       „Abban én nem akarok részt venni, hogy 4-5 srácot tart maga mellett és majd a végén választ, mint egy vetélkedőnél” – Mik a hűtlenség jelei? Félünk a hűségünktől, vagy egyes nők félnek a saját hűtlenségüktől? Két hét után milyen ajándék jár egy nőnek? Levélírónk még mindig az…..
Real_Time 2022.11.23 14:04:38
@connector: Természetesen nem csak házaspárok, a házasság kurvára nem feltétele.
Real_Time 2022.11.23 17:20:45
@Real_Time: Lap alja, kalkulátor.
                        Ebben a kapcsolatban komolyabb problémák nincsenek, ami mégis adódott, az nem más, mint Posztolónk pasijának édesapja, aki a kezdetektől fogva indokolatlan ellenszenvet tanúsít fia barátnője felé, és kedveskedéssel sem lehet nála sokra menni.                            …..
Real_Time 2022.11.20 20:58:49
@God Harald: Papesz, az hogy az online dolgokhoz nem sokat értesz azt még úgyahogy elfogadom egy online társkereső blogján, de hogy az életről sincsen sok fogalmad ennyi idősen az már azért elgondolkodtató.
Real_Time 2022.11.20 22:12:15
@Sztravinszka: Ennyi, a szokásos feminista ellenérv mindenre? Hát ez továbbra is kevés lesz.
Real_Time 2022.11.21 05:04:19
@God Harald: Nyomjad csak a standard szöveget white Knight, különben nem jár piros pont :D
                       „Nem rázná meg egy szakítás, a tetteit nézve szerintem várja is, de az milyen, ha a haverjával járnék nem sokkal utána?” - Levélírónk még nem vetemedett ilyen manőverre, viszont a jelenlegi kapcsolata már alkonyulóban, így vetődött fel benne a kérdés, hogy maradni a…..
Real_Time 2022.11.18 05:06:15
@antisocialnetwork: Miért, olvastál már értelmes irományt is nő tollából, főleg ilyen témákban? :)
Real_Time 2022.11.18 08:29:40
@Lorrh: Nem RedFlag, de az irodalom meg egy blog között akad némi különbség. Vagy úgy gondolod hogy ezen blog valóságalapja is pont annyi mint egy regénynek? :)
                       A barátnő ráébredt, hogy egy ideje eltűnt az az intim, gyöngéd és különleges érzés, ami két olyan ember közt szokott lenni, akik állítólag szeretik egymást. Úgy érzi, hozzá képest mindenki más előtérben van a párja életében, mégis inkább tűr, hogy a másik meg ne sértődjön.  …..
Real_Time 2022.11.16 17:39:37
@MsIreneAdler: Már megbocsáss, de tudtommal nem a kényszerházasságok országában élünk, minden nő azzal baszik akivel csak akar, ahhoz megy hozzá amelyikhez akar. Az hogy ő milyen vadbarommal vagy éppen melyik milliárdos képviselővel vereti agyon magát, az nem a társadalom vagy a politika felelőssége, hanem a sájátja. Az 55 év alatti aktív korú férfiak fele egyedülálló, ideje lenne megtanulni ésszel választani (már amelyiknek van olyan). A nyugdíjrendszer.
Real_Time 2022.11.16 17:40:08
@Real_Time: A nyugdíjrendszer ellenben már politikai/társadalmi kérdés.
Real_Time 2022.11.17 05:19:36
@MsIreneAdler: Nem firtattam, de nem is állítottam soha, hogy a férfianak ne lenne felelőssége abban hogy váláskor az asszonyka kizsákmányolja. Az persze már más téma hogy egy halom törvény is létezik ami nagyon is megkönnyíti a válásipart, ezért is olvashattad itt már többször is tőlünk mint jó tanácsot, hogy bizonyos nőtípusokat nem szabad feleségül venmi.
                       „Ő a kikötözéses, fenékpaskolós dolgokra gerjedt. Engem ez nem hoz lázba, nem is taszít annyira, csak nálam a kinky mindig is kimaradt” - Posztolónk 31 évesen átélt már néhány dolgot, és találkozott pár fura emberrel, de még mindig helyes és normális férfiakban gondolkozik,…..
Real_Time 2022.11.14 19:59:37
@Lorrh: "Szegény nőknek", és mindezt egy matriarchátus társadalomban, ahol egyébként a nők nagyobb arányban kúrnak félre. Mindjárt megsiratlak egy percre. Ja mégsem. Majd ha ugyanannyi nő fog elhalálozni munkahelyi balesetben mint férfi majd akkor esetleg.
Real_Time 2022.11.14 20:53:53
@MsIreneAdler: Azt is írják biztosan hogy mindenhol a titkárnő volt a hibás :D Amúgy valóság vs. KSH 120:1.
Real_Time 2022.11.14 22:04:36
@MsIreneAdler: Na jó, legyen 71%, de ez is mint tí évvel ezelőtti adat, bár én még jól emlékszem erre az időszakra:
valasinfo.hu/valas/valasok-szama-magyarorszagon-egy-kis-valas-statisztika
                       Levélírónk úgy véli, elátkozták, mert bármit tesz, egy kapás se jön össze mostanában neki. Elmélete szerint a nők kiszagolják, hogy mire használható egy pasi és mire nem, így ő eleve hátrányos pozícióból indul, mert úgy érzi, párolog belőle a férfierő.                …..
Real_Time 2022.11.13 07:32:48
@Sztravinszka: És mitől lenne a poszter lúzer? Nem felel meg a feminista rendszernek vagy mi? Csak mert egy negyvenes nő lerázta? Abból a nőből tíz év múlva Nők40-el nyugdíjba vonuló potenciális politikai szavazóbázis lesz legfeljebb, a csávóból meg még bármi lehet. Én úgy vettem ki az írásból hogy harminc vagy az alatt van, tíz év múlva akár három gyerekes apa is lehet belőle, akkor meg már ő lesz az etalon fasza csávó nektek. A véleményetek kb. ilyen dolgoktól függ, meg az időjárási frontoknak megfelelően változik, de jelzáloghitelt semmiképpen sem érdemes rá felvenni.
Real_Time 2022.11.13 12:24:04
@Sztravinszka: Aham, főleg tőletek ha jól sejtem :D
Real_Time 2022.11.13 20:57:53
@MsIreneAdler: Ezt viszont a poszter sem titkolta, sőt már az íráson átjött hogy túllépett rajta, ez van és kész(persze 28 évesen). Ezen csak ti rugóztok még mindig, én egy kérdést tettem itt fel, hogy akkor mitől akkora lúzer, mikor előtte még az egész élet? Melyik a nagyobb lúzer, a negyven plusszos vénkurva aki még mindig a nagy kapásra vár, vagy az aki fiatalon eddig csak pofára esett?
                       „Szerintem gyereket nem úgy vállalunk, mint ahogy autót választunk, hogy „-vegyünk új kocsit? - Ja, miért ne, elfér...” - Két különc egy pár? Ha egy kapcsolat tartósnak mondott, még nem biztos, hogy stabil is, főleg ha a férfiban felmerül, hogy igazából a nő érzelmeinek kéne…..
Real_Time 2022.11.10 11:23:44
@body_andras: Az utolsó mondatodra azért nem vennék mérget. Én inkább emlékeztetném ezt a nőt rá, hogy azt a gyereket fel is kéne majd nevelni (méghozzá egy jópár éven keresztül).
Real_Time 2022.11.11 05:10:34
@Almandin: Már bocs, de ha a hölgyike gyereket akar akkor ott nem lehet laza kapcsolatról beszélni.

"Posztolónk elég féltékenynek látszik, még a másik gondolatait is uralni akarná, ami szerintem már beteges."

Tehát a szokásos a feminista narratíva, a férfi a szemétláda, a nő pedig csakis áldozat lehet. Kíváncsi lennék hogy azonos nemű párok esetén is rögtön ez lenne-e az első gondolatod, főleg hogy arra nem ír a woke kézikönyv semmit. A gyerektartás pedig osztott elhelyezés esetén egyébként pont hogy nem jár. Nem 1922-t írunk.
                       „Nem történt még semmi köztünk, ő akarta volna, de amíg nem tiszta a helyzet, nem akarom, egyelőre kellő távolságból része csak az életemnek” – Régi trükk, amikor a foglalt pasi azzal hitegeti a felpróbálni kívánt csajt, hogy épp szakítófélben van a barátnőjével, és már csak…..
Real_Time 2022.11.06 08:46:49
@Sadist: Egyébként úgy láttam az új november elsejétől érvényes szabályozásokban, hogy ezek a hercegnők ismét felmentést kaptak. Hadiállapot esetén csak a férfiakra vonatkozik a hadkötelezettség, amit persze a feminista köztársasági elnök fog kihirdetni. Lehet menni tehát a frontra is, harcolni a feminista fosrendszer fenntartásáért :D A kvótanők a főnöki székekből nem lesznek elmozdítva. Legalábbis ezt így képzelik el a nagyok :D
Real_Time 2022.11.06 15:14:05
@MsIreneAdler: Ja kérem a gyerekesek maradnak, tehát az alfák (gondolom akkor is ha már elváltak), meg ezúton persze a kisebbség nagyrésze is. Nyilván a vajda a sajátjaira is gondolt azért. A 40 év alatti férfiak 70%-ának nincsen gyereke, na majd ők mehetnek (50 éves korig). Kérdésedre a válasz tehát: a béták menjenek csak a háborúba, a megmaradt alfák meg majd kúrogatják a felmentett nőket a hátországban.
Real_Time 2022.11.06 16:08:51
@MsIreneAdler: Onnét hogy az alfáknak születik az a gyerek elég sokszor , attól függetlenül hogy ki neveli valójában. Itt vannak a részletek:
index.hu/belfold/2022/11/05/hadiallapot-hadkotelezettseg-katonai-szolgalat-az-uj-kulonleges-jogrendben/
                       „Ahhoz képest, hogy mindig hangsúlyozza, hogy köztünk nincs semmi komoly, ő az, aki úgy viselkedik velem, mint egy kapcsolatban” - Ma bármikor elválhat bárki, ha nem működik a házassága, bár utána egyeseknek nehezebb közel engedniük valaki mást, mert a biztonság keresése…..
Real_Time 2022.11.02 13:40:15
@Lorrh: Segítek: azok alapból nem kezdenek gyerekes nővel.
Real_Time 2022.11.03 05:46:26
@semmi hatalmat senkinek: Az efféle kérdések sohasem a normális nőktől származnak, azok érdekes módon mindig találnak maguknak zigazi férfit.
                       Ha minden kapcsolatnál a hetedik év a vízválasztó, akkor a harmadik év talán a rigolyák és fura szokások megjelenésének és elviselésének leckéjét hordozhatja. Posztolónk barátja nyár óta a pozitív gondolkodás szemellenzős szellemében él, ami lassan mindenkit kiborít a…..
Real_Time 2022.11.01 19:33:41
@God Harald: Azok mindig is vidáman háborúzgattak, míg az azt követő problémákat az európaiaknak kellett megoldaniuk.
Real_Time 2022.11.02 04:58:34
@God Harald: Óh szegények igen, a második világháború aztán nagyon kifáraszthatta őket. Én olyan háborúra gondoltam amiben részt is vettek, olyan pedig volt jópár a két világháború óta.
                       „Néhány nőnek elég egy idétlen becenév és pár olcsó bók, hogy egy előnytelen és jövőtlen kapcsolatba belerángassák” – Nem szép dolog más kapcsolatába beleavatkozni, de egy figyelmes barát aggódik, ha tudja, hogy a másik mennyire befolyásolható. Ezért jön jól néha valaki, aki…..
Real_Time 2022.10.28 15:49:29
@Sztravinszka: Nem érezted az iróniát? Na mindegy :)
Real_Time 2022.10.31 06:45:40
@Billy Hill: 59 körül? Megvan az már öt éven belül is, főleg a gyerek születése után mikor halmozódnak a problémák, a nőknél meg előjön a nem ilyen lovat akartam szindróma. Aztán meg mutassatok már légyszíves egy olyan hárominc körüli férfit aki azért keres nőt mert gyereket akar. Igazán megnéznék már egyet nagyjából hogyan nézhet ki, mert nem igazán tudom elképzelni. Ismerni se ismertem soha ilyet, egyedül a feminista médiában olvastam hasonlókat, de ott is csak 2010 után.
                        Levélírónk barátján a volt neje olyan alapos munkát végzett, hogy még a válás után is mély tisztelettel beszél egy olyan nőről, aki lerabolta. A jelenlegi barátnő nem kíván a beidomított szolgalelkűségével visszaélni, sőt, egyenrangú partnert szeretne, ezért próbálja most…..
Real_Time 2022.10.28 06:03:47
@Sadist: Ha jól emlékszem a svédeknél egyébként nemrég tényleg lecserélték a libsi csürhét a kormányban, győzött a józan ész. Hogy ez aztán mekkora javulást hoz majd az már más kérdés.
Real_Time 2022.10.28 08:07:31
@MsIreneAdler: Szerintem meg pont hogy kurvára többről van szó mint hogy egy "fiú" mit látott. Ez ugyanolyan baromság minthogy ez most szép nőkre igaz csak... Nem kérlek, ezek elhibázott politikai döntések sorozatai, amik nagyon is átgondolásra érettek tekintettel arra hogy 2022-t írunk.
Real_Time 2022.10.30 20:41:48
@MsIreneAdler: Persze hogy férfiak, az egész feminizmust is azok engedték kiterjedni anno. Az a nagy hálálkodás meg szép új világ amire számítottak, hát az viszont szemmel láthatóan elmaradt. Tehát igen, ideje lenne újragondolni a dolgokat.
                       „Még semmi nincs köztünk, de már arról vitázunk, mit nem engedne meg a párjának” – A levelezés nem megy jó irányba, mert a negyvenes nő egyik elvárása az, hogy a leendő pasija ne adjon magára, és ne úgy viselkedjen, mint aki folyton randira megy, hanem inkább úgy, mint az…..
Real_Time 2022.10.26 05:41:06
@antisocialnetwork: Az a helyzet hogy a társkeresőket pont az ilyen rongyosra kúrt királykisasszonyok züllesztették le kellőképpen. Az életben már senki sem csapja neki a szelet, de ott még találhat ilyen poszterhez hasonló mainstream médián nevelkedett bluepilles csávót. Már gondolom büszkélkedik is a barátnők előtt, hogy neki harmincas csávók udvarolgatnak, holott persze tisztában van vele hogy ebből találkozó az sohasem lesz. De az nem is lényeg, az álomvilág fontosabb ezeknek a valóságnál. Majd elolvas egy-két femina cikket néhány 50-os "szupermodellről", aztán megnyugszik hogy amúgy (igaz csak photoshoppal) milyen kurva jól tartja magát. Az üzemeltetőnek meg megvan a bevétel, amíg ilyen aktív korú csávók előfizetnek egy hónapra az ilyen agyhalottakkal írogatni.
                       Amikor párod fura kérdései miatt gyanakodni kezdesz, és mindezt még éjszakai álmaid is megerősítik, az összeköltözést talán nem is kell annyira erőltetni. És ha ez mindkét félnek megfelelő így, túlagyalni sem kell.                                  Fedezd fel és…..
                       Néha a nők nem tudják, mikor közvetítenek olyan félrevezető jeleket, amiktől a pasik felbátorodnak és tesznek bizonyos lépéseket. A sok bizalmaskodást Levélírónk zöld lámpának vette, de úgy tűnik, nem kellett volna.                                  Fedezd fel és…..
Real_Time 2022.10.22 15:00:10
@Sztravinszka: Igen, vagy a helyzetek kihasználása (egyedülálló anyukák, válófélben lévő asszony, vagy esetleg valami fiatalka). Persze ez a modern házasságokban sem megy másképp :)
Real_Time 2022.10.24 05:30:33
@Peni a Valdes: Hát bizony, ezek az élet nagy problémái. Egy-két háború, infláció, válság kutya fasza ehhez képest :)
Real_Time 2022.10.24 08:23:36
@Lorrh: Kaiserschmarrn
                       „A nők azáltal, hogy leértékelik a férfiakat, önmagukat is leértékelik, a két nem márpedig egymás nélkül nem tud kiteljesedni” – Egy kimerítő esszét kaptunk, melyből megtudhatod, hogy a nő valódi szerelmet csak a nála minden szinten tökéletesebb férfi iránt képes érezni, az…..
Real_Time 2022.10.13 19:07:51
@Mesterséges Geci: Ezzel csak az a baj hogy a személyeskedésen kívül semmi más érvet nem lehet hallani, amikor valaki leírja a megoldást a fő problémákra. Lehet mondani hogy nem tetszik, az legalább egy indok, bár az életben kurva sokminden van ami nem tetszik, bizonyos döntéseket mégsem ez alapján hoznak meg.
Real_Time 2022.10.20 12:09:01
@MsIreneAdler: Egy társkeresőn sem fogod látni soha, hogy egyébként hány férfi "maradt hoppon". Erre a "nem láttam még akkor nem is létezik" témára van egy nagyon jó beszólás, de azt most inkább kihagyom :D
Real_Time 2022.10.20 18:41:07
@God Harald: Talált, süllyedt :D
                        „Olyan férfival vagyok, aki még az exével él. Azzal nyugtatott, hogy barátok maradtak, lakótársak, és besegít neki mindenben, amiben tud” – ...ami elég nyugtalanító, bárhogyan is értsük. Posztolónk megkérdezné barátját, hogy miként látja a közös jövőjüket, bár ő még fél év…..
Real_Time 2022.10.20 12:03:21
@Sadist: Pesten kevés ám az egyedülálló férfi, irgalmatlan nehéz ám találni :D :D :D
                       Az, hogy öt év kevés, vagy éppen elég ahhoz, hogy a közös jövőt mindkét fél egyformán lássa, minden kapcsolatban máshogy alakul. Posztolónk barátja olyanokat mond, hogy nem biztos a közös jövőjükben, pedig a barátnő mindent megtesz, és semmiben sem korlátozza párját.      …..
Real_Time 2022.10.17 10:07:26
@MsIreneAdler: Értem én, csak ugye adódik egy logikus kérdés: ha már úgyis kínlódni kell, akkor melyikkel kínlódsz szívesebben? Nyilván azzal amelyikre jobban feláll, a többi úgyis csalódás lesz 95%-ban.
Real_Time 2022.10.17 13:56:51
@MsIreneAdler: Remélem azért nem okozok meglepetést azzal, hogy azoknak a férfiaknak nem is biztosan cél a hosszútáv, főleg nem a nagyon fiatal nőkkel, de ugyanez a helyzet egy jóval idősebbel is. Ellenben ha mégis utódokat szeretne, akkor értelemszerűen egy 25 körülit választ, de semmiképpen sem a saját korosztályából. És itt most már nem a kinézet lesz a legfőbb oka.
Real_Time 2022.10.18 11:37:00
@MsIreneAdler: Én értem de az igenis egy nagy baromság, hogy 40-es hapsik "várakoznának" a fiatal huszonévesekre. Ilyen várakozás csak a nők esetében van, és sokszor ebbe a státuszba is ragadnak, ekkor jönnek a pótlékok. A férfiak ugyanúgy lekúrják a kevésbé vonzó vagy idősebb nőt is, köztudottan nincsen fele akkora igényük se mint a modern nőknek. Az hogy viszont melyikkel fog majd elköteleződni, az már egy teljesen más téma. Ezt a fajta összehasonlítást amit te akarsz itt reprezentálni ezt csak a femenmédia nyomatja, a valóságban közel sincsen semmi hasonlóság a két nem párválasztási dinamikája között. Magyarán a választás vagy válogatás lehetősége a nők kezében van (főleg a fiatalabbaknál), de az elköteleződésre való hajlandóság az a férfiak kezében van, minden korosztályban. Na ez az amit nem szoktak soha hozzátenni a mainstreamben, ha a téma szóbakerül.
                       „A szerelem megvan, nem is az a célom, hogy elrettentsem, de rossz szokásokat nem akarok szó nélkül elnézni.” - Az alaptermészet nem olyan dolog, amin könnyen lehetne változtatni, ezzel Levélírónk is tisztában van, viszont ha egy pasi az ismerkedési fázisban képes uralni a…..
Real_Time 2022.10.17 19:55:06
@antisocialnetwork: Persze, hétfő van még csak.
                       „Akivel eddig összejöttem, olyan volt, mint én: keményen dolgozott, de a jövedelmét elsősorban önmagára költötte” – Levélírónk lassan betölti az ötvenet, és bár nem sokat remél már, viszont pontos rálátása van a múltban elkövetett hibáira és elszalasztott lehetőségeire.      …..
Real_Time 2022.10.13 15:36:39
@Almandin: Most már itt van lejjebb, még mindig ugyanaz :)
@Almandin: Nem véletlen támogatnák inkább a fiatalon szülést a 45 évesek lombik programja helyett. Ahogy fentebb is említettem ez az állambácsinak is lóvéba kerül, akkor már inkább egészséges gyerekek szülessenek, még ha kevesebb is mint amennyi ideális lenne. Az hogy minden nőnek kötelező lenne szülnie azt egyedül csak a feministák hangoztatják, de hát ezt az eszükhöz kell csak mérni. Semelyik politikus nem mondott még ilyet Európában."
Real_Time 2022.10.14 04:39:23
@Almandin: Hol van nyomás itt 2022-ben? Látogass már el légyszíves valami kisebb községbe, aztán ha találsz még nyugdíjasan kívül fiatalt is akkor kérdezd meg hogy mekkora nyomás. Le vagy ragadva a 90-es években kb.
Real_Time 2022.10.14 22:29:10
@Almandin: Ehhez nem kell a vallás, megteszi a túltolt feminizmus is.