Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Real_Time

0 bejegyzést írt és 545 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Attól félek, hogyha nem kerül gyűrű az ujjára, kispadra kerülök, vagy simán dob, mondjuk valaki olyanért, aki elveszi gyorsan” – Ha egy nő gyanúsan kapkodóssá válik, és minél gyorsabban házasságra törekszik az legalább olyan rossz előjel, mint az, ha egyből a szüleihez akarja költöztetni azt a…..
Real_Time 2023.01.31 11:15:46
@Rubasov et.: Igazából a férfi lesz így is meg úgyis a szarszemét, de akkor már törekedni kell hogy ezt a "nemes célt" lehetőleg minél kevesebb veszteséggel érje el az ember. Ha nem lennének a poszternak kétségei a nővel kapcsolatban, akkor nem született volna blogbejegyzés sem. Ha így veszi el, akkor később ő lesz majd szarszemét ha nem működik. Ha meg annak ellenére is együtt maradnak hogy nem működik, akkor meg majd azért lesz szarszemét mert jó eséllyel félrekúr majd, főleg miután az asszony már ráöregszik. Ha meg nem gyűrűzi most meg akkor meg most lesz a szarszemét, viszont még legalább időben, komolyabb veszteségek nélkül.
Real_Time 2023.01.31 13:27:10
@Rubasov et.: Nyilván, nem ugyanazt jelenti Berlinben albérlőnek lenni mint magyarban. Nyugatabbra jóval szabályozottabb törvényileg az albérletpiac és a lakcím bejelentés is, nem akkora feketepiac mint Magyarországon.
Real_Time 2023.02.01 05:03:53
@Lorrh: " A nők nem rendelkezhettek még a saját életükkel sem. Férfiuralom volt."

Nem unjátok még ezt a hazugságot egyfolytában? Legalább találjatok ki már újabb és bizonyíthatóbb hazugságokat basszátok meg. Az lehet hogy Szomáliában így van, de Európában soha nem volt így, Andy73 pedig gondolom kifejezetten a régi magyar szokásokra gondolt.
                       Posztolónk úgy érzi, hogy a párját valahol bántja, hogy nem az a laza, izgalmas csaj, akivel a barátai előtt villoghatna. Most attól fél, hogy egyre unalmasabbnak fogja majd tartani, aminek az lesz a vége, hogy szépen ellaposodik minden. Ennek első jele az lesz, hogy már nem…..
Real_Time 2023.01.29 17:20:58
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Kérdezz meg egy "értelmiségit", azok mindent tudnak, meg még a mindent is.
                        Ha a párod sok felesleges cuccot rendel a netről meggondolatlanul, de te spórolósabb vagy, az még egy leküzdhető probléma. Még az is szerencsés, ha magától belátja, hogy minderre házasságot alapozni nem egy jó ötlet. De vajon mi egy párkapcsolat minimum szintje az elvárások…..
Real_Time 2023.01.25 17:54:58
@connector: Nekem akar mindenki kétgyerekes apa lenni.
                       Az még valahol elnézhető, amikor a pasi már izgalmasabbnak tartja a pornófogyasztást, mint időnként a párját, de az már nagyon gáz, ha megértést követelve azzal jön, hogy minden pasi ilyen, nincs mit tenni. Levélírónk nem ismeri az összes módszert, amivel valaki a szerelmét…..
Real_Time 2023.01.20 18:47:57
@connector: Ami azt illet a photoshop nem csak a nőkön segít, na meg a jeleneteket sem szokás egyetlen alkalommal felvenni. Három nap alatt nem nehéz összehozni azt az egy óra anyagot :) És megint csak az van, hogy a nők ötszörös pénzt kapnak az egészre mint a férfiak.
Real_Time 2023.01.21 10:57:57
@Lorrh: Azért nem véletlen hogy ekkora divat mostanában a nővé alakulás :)
                       „Régebben az egyéniségeket keresték, ők voltak előnyben, ők voltak a ritka és értékes kivételek, de ma már csak azok keresik őket, akik magukat nem tartják annak” – Az igazi egyéniség nem trendkövető, és ismerkedéskor tisztában van vele, hogy se a magas IQ, se egy manipulált…..
Real_Time 2023.01.16 13:23:27
@connector: Az anyagi szempont elhanyagolható, hiszen mint láthatod itt mindenki kurva sokat keres :D
Real_Time 2023.01.18 07:04:16
@Topicska: Nem lennél vele kisegítve, ha csak emiatt érdeklődne bármelyik is. Sokszor megfigyeltem hogy az érdeklődés attól is megcsappan, hogyha nem látja rajtad hogy készen állnál bármilyen javadat megosztani vele, ugyanis az a következő pont :) Tehát igen, önmagában a lóvé valóban nem elég. Az a nő már érdekes lenne persze, aki az érdeklődését ennek tudatában is fenntartja, de sajnos erre még nem láttam példát :)
Real_Time 2023.01.19 05:14:06
@body_andras: A Tinder tele van kevésbé ismert, jachton heverésző modellpicsákkak, akiknek az üzemeltető csinált egy kamuprofilt, hogy havi 15-ezerért pythonban írt csetbotokkal cseteljen a sok hiszékeny balfasz (hogy pontosítsak).
@God Harald: neked a mesekönyvírás tényleg jobban menne :D
                       Ha egy kapcsolatban nincs komolyabb probléma, de a másik fél összefut olyasvalakivel, akit a párjánál többre értékel, törvényszerű, hogy azonnal le fogja cserélni azt, akivel épp együtt van? Mindez jellem vagy ösztön kérdése?                                   Fedezd fel…..
Real_Time 2023.01.18 06:26:59
@vanderkaay: Természetesen ennek azért megvan a feminista törvényi rendszere is, amire jó példa egy házasság esetén a válás. Ha egy szép napon olyan törvényt hoznának, hogy a válás minden költségeit a válást kezdeményező fél állja, lemondva egyúttal a "közösen szerzett" vagyonrészről (amely kifejezés önmagában egy vicc), akkor bizony már másnaptól másképpen nézne ki a válási statisztika. Jelen pillanatban ugyanis a válásokat 80%-ban a nők kezdeményezik (mivel nekik éri meg).
                       A laza kapcsolatban élő barátnőnek már eddig is voltak ilyen kilengései, de Levélírónk szerint a mostani a leghosszabb, és attól fél, ezúttal nem tér vissza hozzá. A nő tisztességtelenül játszadozik, mert érzi, hogy párja ragaszkodik hozzá, szereti a könyörgését, és tudja,…..
                       „Felhívott magához. Nemet mondtam. Ismerem őt és tudom, hogy a küszöbe átlépését követően fél órán belül az ágyába dumálna” – Elítélendő, ha egy elhanyagolt, családos nő egy kis kalandra és gyengédségre vágyik? Ha a múltból felbukkan egy ex, érdemes élni a lehetőséggel, ha…..
                       „Könnyű jó partnernek gondolnia magát valakinek úgy, ha részt sem vesz rendesen a másik életében. Mert így komolyabb konfliktusra még esély sincs” – A csajnak fura észjárása van, és beéri heti egy-két találkozóval, de Posztolónk úgy látja, hogy ezt még a sűrű csetelgetések és…..
                       Ha valaki már alig kap törődést, meg kedves szavakat, jogosan érzi, hogy kapcsolatát már csak önös érdekek tartják össze. Vannak persze így is olyan megalkuvók, akik beérik annyival, hogy legalább van rendszeres intimitás, meg valaki, akit ki lehet rakni a közösségire.…..
Real_Time 2023.01.07 06:39:03
@_Amatőr_: Nehézkes téma, mivel ott mindent seggekkel meg csöcsökkel igyekeznek eladni, szóval valami szar reklámozásával még pénzt is kereshetnek vele. Aztán persze úgy hiszik hogy a több ezer lájk a termék utáni érdeklődést mutatja :D
Real_Time 2023.01.07 12:48:25
@Lorrh: Milyen szépfiú, a múltkor még a FÉRFI-akat keresgetted mint a többi hülye. Bár lehet hogy pont ez lesz a titok nyitja:D
                       „Működő kapcsolatot nem is lehetne tönkre tenni, ahhoz hogy ez sikerüljön, már repedéseknek kell létezniük, amikről ő gondoskodott is” – Milyen lelki defektust feltételez egy pasinál, ha kevés érintés igénye van, vita közben párja hibáit nagyítja fel, de mások előtt úgy…..
Real_Time 2023.01.05 12:16:58
                       Elméletileg az édes hármas izgalmasan hangzik, épp csak a következményeibe nem gondol bele senki. Posztolónk tapasztalatból tudja, hogyha a párja más valaki szenvedélyét keresi, az egyszerűen azt jelenti, hogy már nem őt akarja. A többi pedig már csak kreatív meggyőző dumák…..
Real_Time 2023.01.04 05:06:03
@Lorrh: Illetőleg a gynocentrikus társadalom összeomlása után, melyet majd az iszlám követ.
                       „Faggatni nem fogom. Azt se tudom, miért most állt elő ezekkel, és ha meg nem igaz, miért mondta? Unalomból?” - Az év első posztja a kapcsolaton belüli titkolózások, illetve ferdítések nyomába ered. Konkrétumokat Levélírónktól ugyan nem kapunk, ám sok kérdést viszont igen.  …..
                       „A korkülönbség nem áthidalhatatlan, de ha a gyerek téma miatt lesz vége, akkor azt is elfogadnám” - Levélírónk nem a szabadságát félti, csak kissé váratlanul érte, hogy pasija gyereket szeretne, pedig részéről nem lenne most aktuális. Vajon ez később a kapcsolat rovására…..
Real_Time 2022.12.30 12:32:03
Real_Time 2022.12.30 16:38:10
@Almandin: Most is diktatúra van, csak nem a férfiak diktálnak. Nektek így fekszik biztosan, de csak nektek.
Real_Time 2022.12.30 19:01:52
@Sadist: Ezekkel alapvetően nem lenne bajom, de:
- szerezzenek rá forrást, ne az én adómból tartsanak fennt egy olyan támogatást amelyet soha nem tudok majd igénybe venni (szemben például a munkanélküli ellátással), és ezt jobb esetben a gyermektelen nők is így gondolják,
- a női kvóta akkor legyen lehetséges ha lesz férfi kvóta is, amiket most összehazudoznak a férfiak jobb helyzetéről az legalább 1962 óta nem igaz. Ne legyek közeles olyan munkahelyen dolgozni ahol kvótanők dirigálnak (mivel ez szokás szerint megint csak a felsővezetői pozikra vonatkozik)
                       „Mondja, hogy az életében semmi nem sikerült, sokszor kezdte a nulláról, mégse ért el semmit. Egyik exe, az akkori legnagyobb szerelme is megnősült nem rég, valamiért ezt is felvette a csalódások listájára ” - ...és ha az említett ex pasi mégis lefoglalózza annak idején, a…..
Real_Time 2022.12.30 12:49:35
@látjátok feleim szümtükkel: Ami azt illeti a mostani feminista rendszerben meg tudom érteni teljesen, hogy sokan inkább nővé operáltatják magukat. Lehet egyszer meglépem én is, aztán aki nem hiszi el hogy nő vagyok az kapja be a faszomat :D
                       Egy néhány órás találkozás és pár forralt bor után a pasi úgy érzi, azonnal cselekednie kell. Be is jelölte Posztolónkat és napi szinten hírt ad magáról, vagy épp kesereg, és ha a másik nem elég aktív, akkor számonkérő is.                                   Fedezd fel és…..
Real_Time 2022.12.28 11:04:15
@Sztravinszka: Hát írja meg neki amit iderittyentett. Ha nem érti akkor meg tiltás. Vagy ehhez is pszichológus kell már, vagy mi fasz?
Real_Time 2022.12.29 05:52:30
@God Harald: Ami nekik persze kurvára nem probléma ha megcsodálja a fél világ, mivel pont az a lényeg hogy fizessenek neki amiért a webcam előtt vetkőzik. A kurvák legalább megdolgoznak a pénzükért, de ennek a sok parazita wecampicsának büdös a meló minden formája.
Real_Time 2022.12.29 12:44:35
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Ennél egyszerűbb a helyzet szerintem: nem mindenki dolgozik heti 30 óra herevakaró munkát, és van egy halom ideje szórakozni meg ismerkedni járni. Ellenben viszont van pénze, így az egyszerűbb utat választja. Ja és persze bőven van nős férfi is így, főleg hogy a modern házasságokban az asszonynak már öt év után folyamatosan "fájni kezd a feje".
                       A hölgyet nem érdekli, hány éves, ha buliról van szó, pedig Posztolónk – aki hol vele van, hol nem - igyekszik segíteni rajta. Még annak ellenére is, hogy amikor együtt vannak, olyanokat mond neki, hogy már tudja, miért hagyta el többször is. Elmond rá sok mindent, mégis…..
Real_Time 2022.12.24 07:28:09
@Sadist: Így van, legalább a partizgatás már nem lesz neki új, de a karosszéria igen.
                       „Lehet, hogy Ő gyerekként sokat nélkülözött és amiatt van ez? Ilyesmi hagyhatott nyomot benne ennyire, hogy a mostani viselkedését is befolyásolja?” - A barátnő mértéktartóan költekezik és megfontolt, ami jó pont, viszont ha ugyanilyen okokból megvétóz egy Portugál nyaralást,…..
Real_Time 2022.12.23 08:46:55
@kewcheg: Hát kb, le kell fényképezni és digitalizálni, mert a következő évtizedekben már csak lexikonban láthatunk hasonlót.
                       Posztolónk egyre elkeseredettebb, hiszen eddig túl sokat csalódott ahhoz, hogy a bizalmat és optimizmust egyik napról a másikra stabilan újjáépítse. Lehet, hogy valakinek csak alkalmi kapcsolatok járnak?                                  Fedezd fel és használd!  Ha lazán…..
Real_Time 2022.12.21 07:00:03
@God Harald: Főleg hogy nem hölgyekről van szó az esetekben nagy részében hanem kurvákról, de hogy haladjak a korral inkább a mainstream média által használatos "szexmunkás" kifejezést kellene írnom. Már kíváncsian váram mikor nyílik meg az első állami szexszakmunásképző, kurva az lenne hozzá bőven :D
Real_Time 2022.12.22 04:13:09
@God Harald: Nagyobb büntetés ide nem kell mint ti vagytok papesz, akik ezt a rendszert az utóbbi negyven évben összehoztátok nekünk.
Real_Time 2022.12.23 08:38:00
@God Harald: Így se lesz aki fizesse a nyugdíjad már.
Amikor felfedezed, hogy a pasid úgy beszél egy másik nővel, ahogy veled már nem szokott, ráadásul felismered a hódítós, illetve a „be akarok vágódni nálad”-orgánumát a közös beszélgetéseik során, akkor lehet, hogy párod nem csak nasizni jár össze a büféssel...   Fedezd fel és használd!  Ha…..
Real_Time 2022.12.17 07:15:27
@Lorrh: Hát ez az amihez a női nem nincsen hozzászokva, a fejlődéshez. Ez valahol érthető is, a gyerekkortól kezdve csak dícséretet kapnak a szülőktől kezdve egészen a rájuk szabott oktatási rendszerig. Aztán fiatal korukban ehhez becsatlakoznak a férfiak is a magas szexpiaci érték miatt. Ezáltal viszont nincsenek rákényszerítve a fejlődésre, mert ha valakit folyamatosan csak dícsérnek meg ezerszámra csak a lájkokat kapja ugye a közösségi médiában annak erre (úgy érzi) nincsen szüksége. Ha tanul lehet belőle kvótafőnök vagy ha nem akkor dubajos kurva, mindegy (látszólag) rengeteg a lehetőség. Csak persze ez nem tart örökké, és bizony szar lehet 40 év körül olyan problémákkal szembesülni amiken az átlag férfi már tinédzser korában átesik. Szóval anélkül hogy le lenne írva már innét is tudható hogy egy 30+-os nőszemély problémáit olvashaztuk.
Real_Time 2022.12.17 12:49:19
@Lorrh: Persze hogy van ilyen is, akinek a gyerekkora nem egy leányálom, de az is megfigyelhető hogy a legtöbbször ők pont ugyanúgy törekednek később a fejlődésre, sőt adott esetben túlságosan is, átesve a ló túloldalára. Egyébként meg mindannyiankra jellemző már a fejlődés hiánya, a technológiai fejlődésnek köszönhetően sokkal kevesebbet használjuk az agyunkat. Ezért is mondják hogy ez a hátránya a sok kütyünek, egyszerűen "elhülyül" az emberiség mellettük.
Real_Time 2022.12.19 04:20:16
@kenyércsücsök: Fel lehet fogni ekézésnek is, de sem a férfiak sem a nők ösztönein nem lehet változtatni, ahogy fentebb is írták ez sokkal inkább rendszerszintű probléma. Márpedig a társadalom még jelen pillanatban a probléma beismeréséig sem jut el, nemhogy a kezeléséig. És nem, semmi irigyelni való nincsen azokon a 35+-os nőkön akik ott állnak 1-2 alfáktól származó gyerekkel, már kissé moletten vagy teljesen elhízva. Akkor már megfelelne a Béta Béla is persze, csak hogy ma már a legtöbb Béta Béla már könnyen belátja, hogy neki az a nő már semmit sem tud nyújtani. Amit az nyújtani tudott volna már odanyújtotta szépen az alfáknak. Neki az a befektetés már nem térül meg amit abba a kapcsolatba bele kéne tennie. A korral a tesztoszteron szint amúgy is csökkeni kezd, nem a nők a világ közepe, pénzért meg ugyanúgy kapható ropogós 20 éves a bétáknak is, anélkül hogy még más gyerekét is nevelgetnie kéne. Az ugyanis a férfiak evolúciós ösztöneivel homlokegyenesen szembemegy, hiába erőlteti a feminista woke média a patchwork faszságait orrba-szájba.
                       „A korábbi lányokkal is úgy volt, hogy előre megbeszéltük a laza viszonyt, de a végén ők állítottak be engem hibásnak, majd jól kiosztottak” - A pasi eddig csak alkalmi kapcsolatokban gondolkodott, ám az aktuális lánnyal már hetedik hónapja tart a dolog, és arra kíváncsi,…..
Real_Time 2022.12.15 20:09:04
@Hepci: Beszélgetni a haverokkal is lehet, meg sörözni is.
                       „A legtöbbet nálam vagyunk. Ő szeretne napi szintű együttléteket, én kevesebbel is beérem. Így ő sok mindent kitalál, hogy sűrűbben találkozzunk” – Levélírónknak sokáig nem volt szerencséje a férfiakkal, és most emiatt elnéz pár dolgot aktuális barátjának, aki gyakran…..
Real_Time 2022.12.13 05:41:24
@Andy73: Ez számomra ideális nő, minden kötelező cirkusz nélkül. Sőt ezek szerint az is mindegy hogy egyébként bejönnék neki vagy sem, kell ennél több? :D
Real_Time 2022.12.14 21:28:45
@Andy73: Az lenne a megoldás ha elkezdené gondolkodni végre, amennyiben a fejed nem csak arra való higy sapkát hordj rajta ebben a kurva hidegben.
                       A szexuális résztől eltekintve minden másban mintapárnak számít a szóban forgó páros: hasonló ízlés, humor és világlátás. Posztolónknak nincs olyan elviselhetetlenül nagy szexuális étvágya, és úgy véli, hogy heti 1-2 alkalomnak nem kéne megterhelőnek lennie egy 28 éves nő…..
Real_Time 2022.12.13 20:33:13
@autobuzi: Ahogyan a többi is, nincs új a nap alatt.
Real_Time 2022.12.14 09:25:43
@antisocialnetwork: Nemzetközi elnevezése a Simp, magyarul simán csak balfasz.
Real_Time 2022.12.14 21:26:32
@Sadist: De továbbra sincs semmilyen férfiakat érintő nemi diszkrimináció persze. Csak úgy az élet minden területén...
                       „A csajának csak érdekkapcsolatai vannak, baráti - ami csakúgy van, mert különösebb ok nélkül élvezi a másik lényét -, nincs, ezt a nő is kimondta neki, hogy minek csakúgy barátkozni?” - Akkor van szükség baráti közbelépésre, amikor valaki nem látja tisztán, hogy mit is művel…..
Real_Time 2022.12.09 06:02:40
@Andy73: Az nem lehet hanem biztos hogy idővel a lila köd felszáll. Persze az összes nő valamilyen érdekből cselekszik, ha nincsen neki egy kapcsolatból valami haszna akkor az a kapcsolat létre sem jön. Szóval ennyiből valóban mindegy. Ezért van az a jó öreg mondás hogy minden nő kurva, nem csak a pénz lehet konkrétan az érdek amire sokan gondolnak.
Real_Time 2022.12.09 06:29:55
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Hát az indexesek anyanyelve tényleg nem a magyar szóval nézd el nekik. Kapásból kettő cikket is láttam ma reggel: "Béremelés sem kell a munkavallalók motivációjához", majd a kapcsolódó cikk címe már így hangzott: "Egyre több magyar hagyná el lakóhelyét a jobb fizetésért". Mainstream média, erről ennyit.
Real_Time 2022.12.09 08:11:03
@Andy73: Férfiaknak döntéseik vannak, nem elvárásaik. Az egész poszt erről szól gyakorlatilag. A haver fel akarja hívni cimborája figyelmét, hogy ugyanezen miss picsa atitűddel bíró nőt találhatna magának másikat is, sokkal jobb karosszériával, ugyanennyi befektetés mellett, mivel a lehetőségei adottak hozzá. A döntés már a cimbora kezében van. A nőké a válogatás lehetősége, de a döntés/elköteleződés lehetősége az mindig a férfié volt és így is marad.
                       „Mennyi bizalmat érdemel egy ilyen férfi? Fog változni, vagy csak majd az első májátültetés vagy agyvérzés után?” - Levélírónk pasija tagadja az éveket, nem hisz az öregedésben, ami életigenlő filmekben még jól is mutatna, de a valóság az, hogy negyven fölött kevesen viselik…..
Real_Time 2022.12.07 18:53:16
@Sztravinszka: Pontosan, többek közt a köztévében is bagóztak anno. Na de hát a média ugyebár, pedig pontosan így alakult ki a modern kori buziáradat és a feminista kondícionálás is a mainstream részéről.
Real_Time 2022.12.08 07:40:31
@Sztravinszka: Hát így talán kevésbé károsak, hogy az iskolákból kitiltották őket. Igazából az egész lakosság 10-15%-át érintő dolgok ezek az tény, még azt se írom hogy probléma, mert nem az, csak azt csinálnak belőle. Sajnálom hogy az emberek már csak azt veszik propagandának amiről valamelyik médium azt mondja hogy az, mindezt úgy hogy ők meg eközben egy ugyanolyan propagandát hirdetnek.
Real_Time 2022.12.08 18:18:53
@látjátok feleim szümtükkel: Annak a törvénynek tényleg nincsen nagy jelentősége, a következősorban már le is nullázza gyakorlatilag a férfiak szerepét, hiába ismeri el apának. A nők és a gyerekek ugyanis többletjogokkal rendelkeznek, amit szintén ezen alkotmány rögzít. A gyerekek része még érthető is, de akkor itt is adódik kérdés hogy a nőket is gyerekként kezeli? Csak utóbbiból egyre több van felelős pozíciókban, de a minisztériumukban is, szóval nem lenne egészen mindegy.