Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kobudka

10 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Ajándéközön.hu oldalon ismét bővült a kínálat, most éppen a Bőrdíszmű, táskák kategória kapott bővítés, nem is akármilyen termékekkel!Borbély Sarolta tervezte, kis szériás, limitált darabszámú, egyedi, kézzel készített selyem/taft táskái igazán…..
Onlinemarketing blog Mit hova? 2009.02.19 18:19:52
Hja kérem, ha weboldalt tervezünk egy cégnek, ne legyünk művészek! Nem arról van szó, hogy direkt csúnya weboldalt készítsünk - sőt, szépet kell csinálni. De ne akarjuk feltalálni a kanálban a mélyedést, ha lehet.A felhasználók alapvetően nem okosak. Szeretik, ha a megszokott…..
kobudka 2009.02.23 21:22:32
Több éves marketinges tapasztalattal a hátam mögött én bizony a bevált sablonokat igyekszem használni, némi-némi frissítéssel.
A
www.ajandekozon.hu webáruház tervezésénél a "sablonokat" használtam, s a weghelyfedményem engem igazol. A bal oldali felső logó, a menürendszer és bizony a főoldali nagy bannerem az, amely a legnézettebb (itt van gyakorlatilag a hivatkozott F), ahova a legtöbben kattintanak. És meglepő módon az oldal alján lévő bannerek, illetve az oldal készítője.
Dr. Lakos András, az orvostudomány kandidátusa Évente akár 30 000 keringési eredetű, idő előtti halált lehetne elkerülni, ha betiltanák Magyarországon az élelmiszeriparban gyártott transz-zsírokat. A margarinok története Az élelmiszeripar a II. világháború során kezdte növényi olajokból…..
Romantikus filmek örökérvényű jelenete, amikor a hős szerelmének ágyba viszi a reggelit. Szépen terített kis asztalka, pirítós, kávé, egy szál rózsa... Persze, ez is csak akkor működik jól, ha a jelenet végén/közepén nem kapja nyakába a hősnő a forró italt, merthogy nem…..
Állítása szerint sokszor, állításom szerint ritkán kapok ajándékot a férjemtől.Be kell ismerjem, tényleg tud nagyvonalú lenni, de ha bármi neves ünnephez, alkalomhoz közeledünk, arról vagy megfeledkezik, vagy felhúzza magát, hogy "kötelezőből" vennie kell valamit. S…..
w Add ide az ítit! 2009.01.31 23:00:00
Amerikai állampolgárok ezrei, tízezrei ragadnak faxot, levélpapírt vagy számítógépet, hogy Barack Obamának levelet írjanak. Mind ugyanarra kérik. A gyerekek rajzolnak hozzá, a komoly fölnőttek udvariasan érvelnek, a primitívebb hívők nyomtatott nagybetűvel követelik. Azt…..
kobudka 2009.02.01 18:27:39
Csodálkozom, hogy a Disclosure projectről senki sem linkelt még semmit. Pont azért harcolnak, amit Tóta W. is "követel".

www.disclosureproject.org/

Volt egy sajtókonferenciájuk, ahol autentikus (vagy annak beállított?) emberek nyilatkoznak az amerikai UFO projektekről. Van olyan ember is, aki állítása szerint az UFO katasztrófákhoz kiküldött csapat embere volt.

Fenn van a youtubeon, jó hosszú. Ezek után kicsit megdöbbenve, bár egészséges szkepticizmussal álltam fel. Azóta (2001) persze semmi érdemi nem történt.
www.youtube.com/watch?v=LOeDyeU3lyM
Kelleni sosem kell, semmit sem... de ha ember fia Valentin napkor minimum egy hatalmas virágcsokor nélkül állít be, bizony ne csodálkozzon, ha élete asszonya nem ad vacsorát, s morcosan bújik este a takaró alá. S nem cuki is habos-fodros-csipkés "meglepetés ruciban"...Tehát…..
Felvetődik bennem a kérdés, mikor meggyújtom a második gyertyát az adventi koszorún, hogy vajon mikor állok neki karácsonyi ajándékot vásárolni? Merthogy még nem vettem semmit sem... s gondolom mások is vannak így. Tehát, mikor jön rám a frász, hogy AZONNAL kell valami ajándék?…..
Hát ha ez nem az egyik legszivatósabb ajándék, amit valaha láttam, akkor semmi nem az! Egy ördöglakatba bújtatott ital igazi kihívás józanul, ittasan pedig egyenesen lehetetlen vállalkozás lehet. Egy barátom mondta, hogy addig fog egyszer inni, amíg a minden töltés után újrazárt…..
 Mivel nem egy professzionális konyhában, csak átlagos háztartásban főzőcskézek, így nagyon tudok örülni egy-két komolyabb eszköznek. Így van ez a születésnapomon és Karácsonykor is, amikor elsősorban a feleségem lep meg valami régi vágyammal. Neki köszönhetem, hogy…..
Az igazi szépség, apró részlekből születik. Miért mondom ezt? Mert különféle desing tárgyakat vizsgálva arra jöttem rá, hogy az egyszerűség, a különleges formatarvezés, a letisztult forma, a minőségi anyagválaszték a záloga annak, hogy egy szépséges tárgy jöjjön…..
Sokat keresgéltem már ajándékot életemben, sokszor sikerült beletrafálnom az ajándékozott örömébe, de néha nagyon mellélőttem. Az is előfordult, hogy tanácstalan voltam, mit is kéne ajándékoznom... jártam a boltokat, kerestem-kutattam a megfelelő tárgy után, de nem találtam,…..
szupermanci Kozmetikus - cancelled 2008.08.05 20:19:00
Hetek óta készültem kozmetikushoz, csak lévén nincs segítségem, nehezen kivitelezhető mostanában. Viszont a babysitter-keresés eddigi eredménye, hogy Kata már másodszor vigyázott ma Mancira. Bár igaz, távol még nem voltam tőlük, de gondoltam, semmi gond nem lehet, hiszen Manci…..
Anna Margit, azaz Szupermanci, vagy Cicamaci, de néha kis Zsarnok, esetleg Szarzsák ma meglepett minket egy emlékezetes tízórai élménnyel... s ezzel Anyát blogírásra késztette. Persze, tehettem volna ezt már korábban is, de ami késett, az most jön el.Mostantól tehát megörökítem…..