Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Russell44

0 bejegyzést írt és 117 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Pimp my ride: India 2014.01.25 18:14:14
Pere Laci - legújabb Totalcar-szerzeményünk - remek, plasztikus elbeszéléseiből már úgy-ahogy megismerhettük Indiát és aki nem rest, az a Karmageddon-blogon olvashat egyebet is tőle, de azért ilyen direktben szembesülni az ottani autós kultúrával azért elég meredek. Öltettől a…..
Megérkezett Mihalik Enikő legfrissebb fotósorozata, a március 8-án megjelent francia Elle-ből. Tegnap még csak a címlapot találtam meg, most viszont itt a teljes anyag 18 képpel, a csodálatosan szép magyar modellről, és a hasonlóan szép cicikről. A fotókat - a címlapképhez…..
A Wino & Conny Ochs kooperáció tavaly két akusztikus lemezt is eredményezett: a Heavy Kingdom volt kint a régi blogon; ez, ami a Latitudes széria keretein belül jelent meg, nem. Van rajta Townes Van Zandt, Chris Whitley, Joy Division, és egy Crosby, Stills, Nash & Young feldolgozás…..
Russell44 2013.03.08 19:18:10
Szombaton este Lady Gaga is fellépett azon a Stones-bulin, amin volt még rendes zenészember a vendégek között (például Bruce Spingsteen), és amit élőben streameltek világszerte, hogy aztán a koncertből kivágott, felvett videókat egyenként szedegessék le a videómegosztókról. A…..
Imádjuk a listákat és a közönségszavazásokat, így imádjuk a Rolling Stone legutóbbi felmérését is, amiben megkérdezték az olvasóikat, hogy szerintük melyik minden idők tíz legjobb metállemeze. Ez alapján megállapítható, hogy szerintük a Metallica lehet a világ legnagyobb…..
Megér vajon nem egész 182 ezer forintot minden egyes zöld kilométer? Hollywoodban mindenképp. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Russell44 2012.09.01 10:29:40
@ommm: Oké, a dízelből jön a korom. A régi dízelből sok a modernből kevés. De grammra kevés, PPM-re pont több. Míg a nagy szemcsék kijutnak a tüdődből, addig a környezetkímélő újból származó 30 nm-esek ott maradnak életed végégig. Amit ezzel mondani akarok, hogy eszetlenül megyünk a "zöldség felé".
Ami a priust illeti, lehet hogy nem az utcán mérgez téged, de ott van a város szélén a Kínában jellemzően szén, Amerikában kőolaj erőmű, aminek a termelt teljesítménye óriási veszteségek árán jut a kocsidba. Amit mellesleg cserélhetsz 3 évente az elöregedő akksik miatt. Ha már beszélgettél autógyárban mérnökökkel, azt is tudhatod, hogy az autó nem akkor szennyez, amikor az utakon van, hanem amikor legyártják. És bizony a golfot 30 éve gyártották, más halál egyszerű konstrukciók is bírják 15 évig. A prius nem fogja. Mi meg nem a széndioxid hisztibe fogunk kihalni, hanem mert elszennyezzük a vizet, meg a talajt.
  Kezdődik. Elfogták Bándy Kata (egyik?) gyilkosát, aki beismerte tettét. A különösen megrázó és nagy port kavaró bűncselekmények után szinte mindig akad valaki, aki előáll a Btk. szigorításával, vagy egyenesen az adu ásszal: a halálbüntetés visszaállításával. Nem…..
. Az új Down EP megjelenéséig itt van egy 2000-ben készült, jóféle doom metal muzsika, Phil Anselmo-val és a Black Sabbath gitárosával: . . . . Az album egyébként egy igazi sztárparádé, énekel rajta többek között Ian Astbury, Peter Steel, Dave Grohl, Billy Idol, Ozzy…..
Russell44 2012.07.05 13:11:16
A Kolin a napokban kétszer is fellépett a dán LSD On CIA-vel itthon, egyszer az A38-on, egyszer pedig Pécsen. Utóbbi koncertjét viszont kénytelen volt az ötödik szám után abbahagyni a csapat, mivel Linczényi Márk énekest a színpadon annyira megütötték, hogy le kellett állniuk. Az…..
Filmdroid TOP 10 mozis fegyverek 2012.01.21 17:30:00
Különleges lesz a mai TOP 10 rovatunk ugyanis ForgerON kollega ötlete alapján összefogtunk és ketten összeszedtük a filmes világ legemlékezetesebb fegyvereit. Se szeri se száma a fegyvereknek, amik felbukkantak a filmekben. Kardok, pisztolyok, lézerfegyverek. Arra vállalkoztunk, hogy a…..
Russell44 2012.01.21 22:10:37
A második világháború a végéhez közeledett, az optikai cégekben eltolódott a hangsúly a fejlesztés irányában, katonai optikai technológia helyett a mindennapi élet felé. A Nippon Kogaku KK, volt az egyik legnagyobb vállalata az iparágban, úgy döntött, hogy fényképezőgépet…..
Ne feledjétek a HQ gombot az összes pixelért! Nos, srácok, jó-e az irány? Előző adásunk: Nissan 370Z vs Hyundai Genesis, Mini JCW - tctv3 1. adás..
Russell44 2011.10.17 06:51:28
RockStation Uzipov 2011.09.19 16:09:00
Blogger legyen a talpán, aki képes műfaji határok közé sorolni az Uzipov zenekar munkásságát. Talán a stoner rockkal lőnék legkevésbé mellé, de a modern rock, punk, metál szakszavak is helytállóak egyes pillanatokban. Új zenekar a magyar rockéletben, a nemrégiben megjelent…..
Nagyon rég nem posztoltam már, magánjellegű problémák végett, de most van egy kicsiny időm és van egy tartozásom is, amit most leróvok. Az Eggnogg komoly eséllyel indulhatna a hülye nevű bandák versenyén. Talán meg is nyerné. A hülye…..
Russell44 2011.09.19 19:32:24
Russell44 2011.09.20 05:09:04
A Lulu című lemez The View dalából lehet meghallgatni egy 38 másodperces részletet...
Russell44 2011.09.18 16:46:14
    A múlt héten volt a Rockélet két éves szülinapi bulija. Iszonyat nagy őrület volt, ugyanis ingyenes volt a rendezvény. Ettől függetlenül a magyar rock/metal szintér többé kevésbé bemutatta magát. Na jó nem voltak "bejáratott" nevek, de a minőség…..
addict BMW vs. betonfal 2011.06.12 10:08:00
Egy szenzációs videó kering a neten, amely úgy terjed a Youtbue-on, mint óvodában a vírusos hasmenés. A BMW Canada filmje az M1-es Cupét népszerűsíti és pár nap alatt máris több százezres nézettséget ért el. A videóban tanúi lehetünk, amint egy BMW betonfalakon hajt át. Na…..
A dugóban álló autót balról előző kerékpáros zavaros identitású, követelőző alternatív, akit az LMP támogat, így méltó utóda az SZDSZ-eseknek, és partnere az MSZP-nek. Tóth Gy. László politológus a Magyar Nemzetben közölt eszmefuttatásában leszögezi: a kerékpározás…..
léggitár Svéd boogie 2011.03.06 09:42:00
Mustasch The New Sound Of The True Best 2011 Gain Music A válogatásoknak régen sem volt sok értelme, a mai letöltős világban meg pláne nincs, mivel mindenki olyan válogatást eszkábál össze magának, amilyet csak akar, már akinek szüksége van ilyesmire. A best of lemezek mindig is…..
 Az io9 készített egy összeállítást a valaha volt tíz legmenőbb űrhajóról, ami scifikben szrepelt. Nézzük a listát, a kommentekben meg lehet vitatkozni, hogy melyik maradt ki és melyik került érdemtelenül előkelő helyre. A másik kérdés, hányat ismertek a felsorolt…..
Russell44 2011.02.03 09:33:07
en.wikipedia.org/wiki/List_of_ships_%28The_Culture%29

A 10 legmenőbb nevű legmenőbb űrhajót megtaláljátok ezen az oldalon. Aki nem olvasott Banks regényt, az még nem is sejti...
Belsőség A magyar Formula-csapat 2011.01.05 15:00:00
Irgalmatlanul bánom és szégyellem, hogy a tavalyi év folyamán (rajtam kívülálló okok miatt) nem sikerült leszerveznem a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem versenycsapatával egy videós riportot. Dávid, a csapatkapitány hozott képbe, szépen bele is ástam magam. Aztán…..
Russell44 2011.01.05 20:31:02
@Rocko-: én részt vettem az előző generáció vázának tervezésében, és úgy csináltuk, hogy a 190 centimmel még sisakban is elférjek. Az első autó egyik pilótája is 185 fölött volt
Hétfőn hajnalban megindulok Isztambul felé, ahol az előrejelzések szerint 15 fok és napsütés vár. Három napja indult el a WizzAir új járata, a foglaláskor még riogattak mindenféle államközi egyezményekkel, amin elbukhat a dolog, de - legalábbis most úgy tűnik - minden oké, a…..