Regisztráció Blogot indítok
Adatok
French Connection UK

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elért eddigi csúcspontjára a kormány cinizmusa azzal az állítással, hogy Szijjártó Péter külügyminiszter nyaralása Magyarország negyedik leggazdagabb emberének jachtján magánügy. A kormánytagok rongyrázása finoman szólva sem elszigetelt jelenség a magyar közéletben, ám a munka hősének nevezni azt,…..
French Connection UK 2020.08.21 16:10:11
@Tzp: de, mivel a szeka állítja, konkrétan, ezért lényeges: “ most, hogy egy heti 60 millió forintért bérelhető luxusjachton tölti szabadságát” pedig ez nem bérelhető, tehát a blog hazudik, és innen komolytalan.
French Connection UK 2020.08.21 18:25:21
@Tzp: nem
Lehet úgy értelmezni, konkrétan egy bérelhetőről beszél a szerző. Másrészt ha ez nem igaz, akkor miért lenne igaz a vállalhatatlant tett?
A rémisztő áprilisi gazdasági adatok mellé magabiztosan költekező kormány képe társul a napokban. Ezt is inkább a központi propaganda stratégiájának kell tekintenünk, mint véletlen egybeesésnek. Orbán Viktor ugyanis igyekszik bebizonyítani a kételkedő magyarok számára: a gazdasági erőnk lehetővé…..
Most van az őszödi beszéd évfordulója. 14 év tanulságos baloldali politikatörténete a teknősbékával és hátán a skorpióval, ahogy átkelnek a NER évtizedén.  Miniszterelnökből divatmárka, néhány kanyarral. 2006-2020. Ez az ember tud valamit. A szimpla gyurcsányozásnak épp ezért nincs sportértéke.…..