Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hanyagság

129 bejegyzést írt és 169 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Értem én, hogy Te így szeretsz élni, megvan a tuti otthon, főznek, mosnak rád, mellette megvan az izgalom, persze az mindig új kell, mert 2-3 hónap után kezd unalmas lenni. Nem unatkozol. Vagy igen? Csak szerintem ezzel ott a baj, hogy mindenhol hazudni kell. Mindenhol el kell játszanod a…..
(A bejegyzés kiegészült a Városliget Zrt. válaszával, melyet a poszt második felében olvashatnak el.)    A budapesti Városliget nem egyszerűen egy füves-fás terület, hanem a főváros egyik szimbóluma, rekreációs helyszín, népszerű találkahely, turisztikai gócpont, nem…..
hanyagság 2015.10.27 21:41:21
@Messzi Vetek: korrekt érvek, adóm 1 %-át én is felajánlom erre a célra
na.... száz éve nem írtam Ma, amikor arra gondoltam, hogy talán "ezt" megírhatnám, sőt, hogy erről rendszeresen lehetne, na erre nagyon izgatott lettem, annyira, hogy jógán relaxálás helyett "blogot írtam". Aminek persze semmi értelme, legfeljebb annyi, hogy nem relaxáltam, kár volt…..
Mostanában állok a buszon, mert isiászom van és ülni kurvára fáj. Valamint autóval sem járok szívesen ez okból kifolyólag. Fél órát jön a busz az Őrsig, úgyhogy intenzíven visszaszoktam az olvasásra, és most, hogy már az ülőhelytől sem függ az örömöm, a buszozás csaknem…..
Megvilágosodtam. Megint. De erről nagyon nehéz beszélni, mert mindjárt el is homályosul :S No mindegy, megpróbálom, lesz, ami lesz. A fél éjszakát ébren töltöttem, mert fájt az isiászom. Keresztcsontból kiindulva végig a jobb lábamban, ugyan nem elviselhetetlen erősségű…..
hanyagság 2013.04.21 20:58:35
@idealis: túl bonyolult ez nekem, amit írtál... az én írásom egy belső történés, belső folyamat leírása, és csak kis részben szól a csoportról, épp csak érinti, tehát, ha ezt, mint egy elméletet értelmezed, ami az ottani dolgokról szól, akkor neked teljesen mást jelent, mint nekem. ez nem baj, de ezért nincs értelme számomra ebből filozófiai vitát nyitni. mert ez nem egy filozófia. bennem történt valami, amiből néhány következtetést ugyan megkíséreltem levonni, de ez nem egy elmélet. ha te magad azzá fejleszted tovább, szíved joga, bár ezek az én személyes tapasztalásaim, az életemből, állításokból.
Télleg dolgoznom kell, csak egy pillanatkép:Állunk Zsozsóval a busz hátuljában, vasárnap este, teljesen bizonytalan kimenetelű kínai étterem vagy pizzázó keresés céljából, bizonytalan kimenetelű, mivel - ahogy Zsozsó többször kihangsúlyozza - "vidéken" lakunk, vagyis…..
Tegnap voltam Pálferin, és belém szorult néhány gondolat..A téma az volt, hogy miért lehet érdekesebb, izgalmasabb a zuhanó repülőben ülő ember gondolata, mint azé, aki nem zuhan? Valamint még az, kísérletekkel dokumentálva, hogy a nehezebb helyzetben lévők és a jó helyzetben…..
Hanyagság csodálatos élete A sor 2011.09.26 13:27:00
És Jeeeeeeeeeeeee......Nem érte meg, én azt mondom... De nem volt választásom.Az úgy volt, hogy beálltam a sorba a pénztárhoz a Tescoban. Kocsival, nem kosárral, előttem már pakolt a csaj ki a kosarából. Eszembe jutott a zsebkendő, hogy kéne. Pont a mögöttem lévő sorban volt,…..
Tegnap egy könyvben arról olvastam, amit a múlt pénteken átéltem. Pontosan azt, hogy levegőnek néztél, semmibe vettél. Én kérdeztem valamit és te nem méltattál válaszra. A könyvben azt írták, majd szó szerint, hogy válaszoljunk, ha kérdeznek. Mert annál kevés…..
Mmmmm, ezt a hangot nem is lehet leírni, jah, ez nyögés. Szomorú vagyok. Halk nyögdöséseket hallatok csak. Kórházban van az autóm, és minden bizonnyal nagy baja van. Érzelmi kötődés van köztünk, az én részemről legalábbis. Voltak rá jelek különben, hogy ez nem egyoldalú.…..
Olyan durva élményem volt, isteni:)))) Vezettem. Nagypapához mentünk anyámmal, és jól elmerültünk valaminek a megvitatásában. Már a Balaton parton haladtunk jó ideje és a vezetés alig foglalt le valamit a figyelmemből. Lelkesen diskuráltunk valamiről. A…..
Iskolából jövet minden délután bementek a gyerekek játszani az óriás kertjébe. Szép, nagy kert volt, gyenge zöld fű borította. S a fű között, mint a csillagok, itt is, ott is gyönyörű virágok nyíltak, és volt a kertben tizenkét őszibarackfa is, amelyek tavasszal rózsás,…..
azaz joggal álmodok rémeket, és még én jártam jobban! A Julcsira rászakadt egy kétnégyzetméteres bukóablak új élete színterén, csak a kemény fejének, no meg az elmaradhatatlan napszemcsijének (mert az öltöztet, mint tudjuk, fejbúbunkra tolva is, az életmentésről nem is…..
Eszembe jutott egy ilyen izé... ilyen na...Szóval olyan, mintha így ugrálnék néha a különböző tudatállapotok között (no drog, már cigizni is csak nagy ritkán cigizek), nem tudom, más is tapasztalt-e ilyet.Tehát úgy van, hogy egyik pillanatban feszkó, szívdobogás (na jó, az…..
Pénteken körülnézett egy kövér, kíváncsi cigány asszony az udvarunkban, hátha talál valami hasznosat, benyitott egy-két ajtón, beletúrt egy sporttáskába. Mire a kisebbik kiment, hogy elzavarja, addigra már a kapun kívül volt, és pofátlanul hátra se nézett a Zsozsó…..
Mit álmodtam már...:))Kis, törtfehér vagy inkább natúrszínű (mint a függönyöm, na, olyan) köpenyes boszorkány seprűn elhúzva mellettem beszól, franc tudja már, hogy mit, de rémlik, hogy igaza van, az egész lény nem nagyobb, mint a Tamara. Mondjuk attól még éppen lehet igaza.…..
Share | Bevallom, úgy nyúlok, a témához, mintha éhesen tennének le elém egy tál olyan ételt, amit nem szeretek (pacal?)... de hát mit lehet tenni, ha lakásunk valamelyik részébe jusztse bír bejutni a természetes fény, pedig de jó lenne...   ...(sajnos)…..
hanyagság 2010.12.13 14:40:13
Hihi, annyira furi hétévégém volt:))Azzal kezdődött, hogy 40 éves lettem. Na azér. Nem akármi!Van nekem egy szerelmem, egy olyan elérhetetlen, nincs nagyon messze, de elég közel se:)) Megint nem adott puszit, pedig kértem tőle, hát tartsa meg magának, ha neki így jobb. Mondhatnám,…..
hanyagság 2010.04.12 23:48:04
@Jilsander: nem vagyok gyengébb, gyúrok rá:))))) de remélem azért látlak még addig :)
hanyagság 2010.04.12 23:59:03
@Jilsander: és nem "még jó", hogy nem futottam össze velük, tudod, hogy szeretem a meleg helyzeteket :PPP
hanyagság 2010.04.13 09:22:49
@Jilsander: igen, szeretem, meg téged is, hmmm :))))))
Nemtom, kábé két hete nyűglődök, szenvedek, dohányzom ésatöbbi. Tegnap este volt a csúcs, a negatív csúcs, egy kis nagypapa bor, cigi, kissé hisztérikus újélet kezdés egy kis futással, szorgos tevés-vevéssel (máskor egy hét alatt nem csinálok meg ennyi mindent hétköznap…..
hanyagság 2010.03.31 22:48:47
@Jilsander: hihihiii, nemtom, nem ismerem a Főnixet, tudod mennyire tájékozatlan vagyok:))))
de Téged szeretlek!!! ez nagyon szép, köszönöm:))
Leírhatatlan dolgokat élek át, valószínűleg teljesen megzakkantam. Aszongya erre, aki dudás akar lenni, pokolra kell annak menni. Mondtam már, hogy nem félek már rajtam kívül senkitől? Ez is egy eredmény. A döntő többség kilőve, csak hát pont ezzel az eggyel össze vagyok zárva…..
Semmi lelki defekt... csak az ülőideggyuszim miatt álmodok rémeket:P Nos, persze, ez nem zárja ki a lehetőségét, de alá éppen nem támasztja, már ez is valami...
hanyagság 2010.02.01 09:37:56
@Jilsander:
Nemtom, mi assz??
Én már pénteken be akartam menni, csak tele volt az autóm kajával és féltem, hogy megfagy kint, míg én bent csak úgy kávézgatok...huhhhh, de fincsi:)))
De most csak szelektív hulladékkal van tele, és az nem fagyveszélyes, úgyhogy esélyes, hogy meglátogatlak, hihihihiiii...
Juteszembe a kisebbiknek ma már kéne mennie a kungfura, hallod-e?
Nem úszol meg :PPPP
Próbáltam Rudival elolvastatni a tegnapi álmomat (szereti a horrort), de körülbelül a harmadáig bírta átrágni magát rajta, amikor inkább eszébe jutott, hogy ő mit álmodott a minap rólam:)A kertben állt a kisautó, háttal a kapunak, én beültem, és elkezdtem tolatni kifelé, de…..