Regisztráció Blogot indítok
Adatok
l33corvin

14 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Téged is zavar, hogy már nem vagy olyan fitt és csinos, mint húszévesen? Nos, nem vagy ezzel egyedül. Ha eldöntötted, hogy szeretnél rajta változtatni, az már félsiker. De mielőtt fejest ugranál az életmódváltásba, nem árt, ha előre felkészülsz egy kicsit!..
Amikor herevisszérről beszélünk, laikusként az ember azt gondolja, valami fájdalmas, kellemetlen problémáról van szó, és talán valami hasonló látványt is társít hozzá, mint a lábon lévő visszerek esetében. Nos, a jó hír, hogy a herevisszér sokszor nem okoz esztétikai problémát. A rossz pedig az,…..
A vérnyomásmérő a vérnyomásunkon túl a pulzusunkat is megméri, de őszintén szólva ennek a többség nem igazán tulajdonít jelentőséget. Pedig érdemes rá figyelni, mert a rendellenes pulzusszám is jelezheti, ha van valami probléma a szervezetünkben...
Bár nem teljesen fedi a valóságot az az állítás, hogy az urológus a férfiak nőgyógyásza, részben mégis valami ilyesmiről van szó. Ő az az orvos ugyanis, akit a férfi nemi szervekkel kapcsolatos problémákkal fel lehet keresni. Bár az urak többnyire ezt a lépést napolják, amíg csak lehet, eljöhet az a…..
Téged is zavar, hogy már nem vagy olyan fitt és csinos, mint húszévesen? Nos, nem vagy ezzel egyedül. Ha eldöntötted, hogy szeretnél rajta változtatni, az már félsiker. De mielőtt fejest ugranál az életmódváltásba, nem árt, ha előre felkészülsz egy kicsit!..
Amikor vért látunk a vécépapíron, rendszerint megrémülünk egy pillanatra, de aztán, végiggondolva a helyzetet, legyintünk egyet: biztos csak végbélrepedés. Egy kellemetlen, de apró probléma, ami majd megoldódik magától, bárkivel előfordulhat...
Sokan szenvednek manapság attól, hogy bizonyos ételekre, ételcsoportokra érzékenyek, különböző tüneteket mutatnak, miután fogyasztottak belőlük. Ezt az ételallergia, illetve ételintolerancia okozza, de mire a diagnózisig eljut az ember, általában hosszú utat jár be különböző orvosoknál. A…..
Alighanem sokaknak ismerős a címben említett probléma, és rögtön rávágják, hogy aranyér van a háttérben. Nem is csoda: az aranyér rengeteg embert érint. Mire az emberek középkorúak lesznek, a felük küzdött már az aranyérrel legalább egyszer életében, akár nő, akár fiérfi – habár a nőket kicsit…..
A hölgyek számára teljesen megszokott, hogy onnantól kezdve, hogy nemi életet kezdenek élni, évente járnak a nőgyógyászhoz vizsgálatra, köznyelven rákszűrésre. A férfiak általában abban a boldog tudatban élnek, hogy nekik erre nincs szükségük. Pedig van, legalábbis 40 év felett biztosan. ..
Hányszor hallunk olyan mondatokat, hogy „már megint ég a gyomrom”, „megint fel vagyok puffadva”, „megint megy a hasam”, „megint hányingerem van”… a legkülönbözőbb emésztőszervi panaszokat. Van, akitől rendszeresen. És mit tesz az illető? Semmit. Mert majd elmúlik, ez csak egy kis…..
Nagyon ijesztő jelenség, amikor az ember a dolga végeztével vért is lát a vécécsészében. Ez semmiképpen nem normális, ezért legtöbben aggódni kezdenek, hogy valami komolyabb problémájuk van. Az aggodalom nem alaptalan, ugyanakkor egy ilyen tünet nem feltétlenül egyenlő egy olyan halálos betegséggel,…..
A szív- és érrendszeri megbetegedések a vezető halálokok között vannak Magyarországon. Ennek ellenére nagyon hajlamosak az emberek félvállról venni olyan problémákat, amik a szívet és a keringést érintik. Nagy gond az is, hogy sokan nem is igazán tudják, hogy mik azok a jelek, tünetek, amik…..
A lábkörömmel a többség nem sokat foglalkozik, levágja annyira, hogy ne legyen zavaró és kész – kivéve talán a szandált, vagy nyitott orrú cipőt szívesen viselő hölgyeket. Sajnos azonban, ha nem figyelünk oda, a lábköröm könnyen tud kellemetlenséget okozni. Például benő a bőr alá, ami igen fájdalmas…..