Regisztráció Blogot indítok
Adatok
crumbsucker

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Elnézést, egy dögrovás napokkal hátráltatta az esedékes Now felvételét, ezért csak most.) Nagyon drukkoltunk, hogy februárban ne történjen valamilyen nagy bréking, bejelentés, felvásárlás, mert a hónap témájának a PsychOdysseyt akartuk választani. Szenzációs dokumentumfilm-sorozat jött ki a…..
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
crumbsucker 2023.03.07 12:29:59
Ma este mutatkozik be a Comedy Central csajos napjának vadonatúj eleme, az a Happy Endings című egykamerás sitcom, amiről nem győzzük hangsúlyozni mennyire fasza. Aki szeretne magának olyan Jóbarátok-pótlékot, amiben a nagy elődhöz hasonlóan hat jóbarát kalandjait ismerheti meg,…..
Úgy néz ki, húzhatunk még egy strigulát a "jól hangzik, de soha nem lesz belőle semmi" rovatba, ezúttal a Setét torony című Stephen King-adaptáció fényképével kiegészítve. Az ambíciózus projektete Ron Howard rendező-producer és Akiva Goldsmith forgatókönyíró a Universalnél…..
crumbsucker 2012.08.22 07:29:57
Kedves olvasóink, hosszasan magyarázhatnánk, honnan jött az ötlet, és milyen egyéb ötletek jöttek még, de akkor sosem lenne vége. A lényeg, hogy önök most egy kísérlet szem- illetve inkább fültanúi. Természetes, hogy nekem és a Karottának hiányzik a jó öreg rádiózás, de…..
crumbsucker 2012.02.03 18:11:24
crumbsucker 2012.02.04 00:01:54
@ommm: "Ha jól tudom, akkor már most van külön RSS-e az Égéstér rovatnak"

Merrefelé? :) Vannak az általános Belsőséges feedek (bejegyzések, kommentek), illetve alul a bejegyzés hozzászólásainak rss feedje, de podcasthez tartózó rss-t nem látok, vagy én vagyok béna?
Mindenek előtt fontosnak tartom a szeretettel kapcsolatos gondolataimat összefoglalni. Tudom, ez egy rózsaszín kép lesz, hiszen emberek vagyunk, ösztönökkel, ragaszkodással a pillanatnyi egóhoz, de a szándék már önmagában becsülendő, s a jóra, jobbra való igyekezet tesz minket…..
FérjBlog Hipercuki 2010.02.04 20:29:00
Az imádott nő gyakran szórakoztató, aranyos, szívszorítóan édes. Főleg, ha filmek alatt/után sírva fakad. Egy rendkívüli módon szerelmetes férj ezt meg is osztja a világgal. Én kifeküdtem rajta, és a világ második legédesebb nője címet odaítéltem:)CRYINGWIFE.COM(a 2012…..
FérjBlog a hét perverziója 2010.01.12 09:10:00
A "szociológia doktori disszertációja miatt kurvának álló lány"-os szerepjáték...
crumbsucker 2010.01.12 10:15:40
@azallamenvagyok: Lehet, hogy maga a blog egy szociológiai kísérlet. És mi vagyunk az egerek, akik itt találgatják, hogy igaz-e :)
FérjBlog Avatar után 2010.01.10 09:06:00
Tehát megnéztük, a filmben nem csalódtam, az Az IMAX-szal már más a helyzet. (Közben ajánlom pár ember figyelmébe a toldalékolást: az exszel és nem az exel volt jó öt évvel ezeleőtt egy bangkoki szervkereskedő pincegarázsában.) Úgyhogy ketté is szedem a problémát. A filmre…..
A klímakonferencia végének egyértelmű üzenete a Föld megmentésével kapcsolatban: csökkentsük a bürokráciát és a papírfogyasztást. Ezzel a nyomtatógyártást, a tintapatronok vegyileg kétes előállítását, legyünk környezettudatosabbak. Minek kellene hosszú, részletes…..
FérjBlog mélypont 2009.11.23 19:22:00
A minap akadt kezembe egy régen eltett link, azzal a megjegyzéssel, hogy Istenem, ekkora hülye picsa nincs.Van.Sok szeretettel ajánlom a Velvet fennállásának egyik egyes számú mélypontját:"Őszintén szólva idáig fel sem merült bennem, hogy valaki ne frissen…..
Bryan Fuller mindössze 39 éves, de máris a tévé világának egyik legkeresettebb írója. Az egyetemen ismerkedett meg a szakmával, majd a Star Trek-franchise Deep Space 9 és Voyager című sorozatainál lett belőle forgatókönyvíró. A Halottnak a csók című sorozatának második…..
Több csatornát is indítana Kelet-Európában az Egyesült Államok egyik legnagyobb médiavállalkozása, az NBC, de nem valószínű, hogy Magyarországon 2008 előtt megjelennének az új adók. Iparági pletykák szerint a Sci-Fi Channel mellett akár egy popkulturális adóval, az egyáltalan…..
comment:com Szerdai hírek 2007.02.28 08:20:00
Az E! online kiadásában azt mondta egy benfentesnek tűnő hölgy, hogy a Studio60 igenis szarban van, habár a cancelről Sorkin zsivány szerződése miatt egyelőre nincs szó - a sorozat törlése esetén fizetendő kötbér összege megegyezik a műsor legyártásának…..
Csáp Géza Az év metálja 1. 2006.12.26 10:00:00
Év végefelé az ember óhatatlan késztetést érez arra, hogy mindenféle listákat generáljon, majd ezeket közzétegye, a csépgéza metál szekciója sem maradhat ki ebből az össznépi baromságból, lássuk hát, hogy melyik 5 album került be az év metálja lista első részébe! Stone…..
crumbsucker 2006.12.26 18:02:58