Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Emotion

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először is, nagyon sajnálom a hanghibákat! Nem tudom miért jelentek meg, mindent ugyanúgy csináltam, mint eddig. Legközelebb remélem már normális lesz. Gépemmel muszáj lesz tenni valamit, mert egy nagy roncs. Örökös memória hiányban is szenvedek. Többek közt ez is a válasz arra,…..
Ahogy ez a rémes játékoknál lenni szokott, az interneten meglehetősen kevés infót taláni róluk. Legtöbbször csak a játékot kiadó cég promós szövege található meg újra és újra különböző honlapokon. Itt is ez a helyzet. De nem kis keresés után végre találtam egy cikket a…..
Aki szeretne játszani a Ninával, az letölthet egy 60 percig játszható teljes verziót. Tényleg nem jó játék, de tudom, hogy vannak akik direkt beszerzik ezeket a programokat a videók után, szóval csak tessék.LinkA linkelt oldalon található tartalomért nem vállalok felelősséget.…..
NFBG küldött nekem egy olyan videót, ahol GTA SA közben az MSN bezavart, aztán valami orbitális kábítószertrip látványvilág fogadta. (Nem éltem meg, de ilyennek képzelem el). Ahogy lenni szokott az ilyen zavaroknál, amint az Escape-et megnyomják, a kép helyreáll.Új videó már…..