Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stopp

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új kihívásokat keres a séf, Sergio Herman, aki nem tudom, hogy mennyire ismert Magyarországon, de az biztos, hogy nagyon megérdemelné. A legendás Oud Sluis a fő étterme, ebben a belga határhoz közeli kis étteremben ért el olyan hihetetlen eredményt, amire minden szakács megnyalná az…..
Roy nem érti, miért csak az osztrák menetrendben tudták előre jelezni árvíz idején a magyarországi átszállásokat. Az ötlet felmerült a MÁV-nál is, de az informatika megzabolázása helyett egyszerűbbnek tűnt, hogy végigküldtek egy külföldiül nem beszélő kalauzt a…..
stopp 2013.06.17 14:29:38
szerintem a poster még tökre jól járt.
én a 20 25-ös railjettel jöttem volna vissza Győrből tegnap, rutinos voltam, állomás előtt vártam a buszt. (igen, tájékozódtam előtte)
20 45-re jött kettő darab busz, utastájékoztatás zéró. Ja de, volt egy bácsi, aki nagyon halkan azt mondogatta, hogy jönni fog busz.
A buszokról az álló utasokat leszállították, mire egyikük meg merte kérdezni, hogy de ugye lesz még egy busz? Válasz ingerülten: Ha velem vitatkozik, attól még nem lesz másik busz. Kérdező halk válasza: de én nem vitatkoztam, feltettem egy kérdést... (és tényleg, jegyeztem meg én is magamban.) De leszállt.

Tatabánya érkezés, sínen mászás a sötétben, úgy mint fent. Két néni (gondolom mávos) ül ott, mire az egyik: na, jött még egy busz. A másik az őt körülvevő külföldiek hadától megijedve: Beszél itt valaki angolul???
Majd a tájékoztatás: az Önök csatlakozó Railjet vonata 80 perc múlva érkezik. (lefordítottuk a külföldieknek btw) De ezt azóta sem értem, gyanítom nem várta meg a buszokat a vonat vagy még az előző (két órával azelőtti utasokat vihette el - ez a sanszosabb)
DE! Mázlink volt, nemsokára jött egy személy, ami igaz, hogy a Délibe ment, de legalább ment. És még a metró is járt.
Az utasok nagy százaléka tényleg külföldi.

Aki szerint ez tényleg rendben van a MÁV részéről, hát nem tudom, mit írjak, de van benne sün.

Hangsúlyozom, tényleg nem tehetnek az árvízről, de tegnap este atomjaira hullottak szét, fogalmuk sem volt, hogy mit csinálnak. +UTASTÁJÉKOZTATÁS=0.

És őszintén sajnálom a harmadik busznyi embert, mert szerintem őket nem várta meg Tbányán a személy, így tényleg várhattak a töksötét állomáson 80 percet este 10-kor.
Új MÁV blog Ez így kevés lesz 2011.07.13 12:18:00
Reggel a Keleti-pályaudvaron jártam, s leérve az aluljáróba az a kép fogadott, hogy a kordonok között hosszú sor kígyózik. 07:06-kor 4 db pénztár működött, míg kb. 80 ember állt sorba. Nem értem, miért nem lehet több pénztárt kinyitni? Ha meg hirtelen megnövekedett a…..
stopp 2011.07.13 19:55:53
@thelizardking: csak nehogy egyszer más vonalon is kelljen utaznod. :) A Győr-Budapest vonal az kábé olyan a többihez képest, mintha úgy min. 800-1000 km-re odébb lenne - nyugatabbra.
Szinte óránként megy IC vagy RailJet, nagyjából másfél óra a menetidő - és TARTJÁK. (oké, ez azért az RJ-re fokozottabban igaz, de az IC-k is egész jók ebben általában.) Kényelmes, tiszta, hihetetlen.
Ilyen extrák, hogy az első oszályon német nyelvű újságok közül (napi, heti aktuális!) válogathatsz, meg már az ilyen nincs is kategória.
Kb. kétheti szinten utazom évek óta ezen a vonalon, na egyszer viszont BP-ről Veszprémbe kellett mennem, azt hittem sírva fakadok, el sem tudtam képzelni, hogy ilyen még van. Fűtés nincs, mocsok és bűz viszont durván. És valahogy azon a vonalon nem is 140-160-nal hasított a vonat, úgy emlékszem...
Szóval akinek a Győr-Bp. vonalon való utazás adatott meg rendszeresen, tegye össze a két kis kezét.
Én is ezt teszem.
És persze neten veszem a jegyem. :)
hogyvolt VV4 - 4X33 2011.01.17 10:00:00
Béci ma porszívóval indítja a napot, anyázás helyett azonban unalmas képeket kapunk a reggeli cihelődésről, Zsófi fogat mos, Gigi edz, Laci szobabiciklizik. Anikó kicsit húzza Gigit a konyhában az éjszakai, nem egyértelmű zajokról, Gigi viháncolva visszautasítja, aztán jön…..
Olyan sokan küldtétek be, akkora a nyomás rajtunk, hogy tessék, posztoljuk az idei karácsony eddigi legmókásabb könyvajánlatát, a Repülni Jó könyvek sorozat kötetét, a Légikatasztrófát. Miután beleképzeltük magunka a borítón szereplő, a kiadó oldalán, a Repülni jó-n azt…..
A 2008-as év legszívbemarkolóbb, egyben legmulatságosabb képernyős élménye volt, amikor Vitray "Rezignált" Tamás, Kossuth Lajos híres retorikai teljesítményeit überelve, a suttogástól az ordításig terjedő skálán leközvetítette Vajda Attila 1000 méteres kenuaranyát…..
Tudatos Fogyasztó röpke másfél év után most már tényleg szeretné letudni néhai anyósa UPC Direct-szerződésének felmondását. A sajnálatos esemény után fél évvel jutott eszébe a UPC-nek, hogy szerintük még hibádzik 24 forint. A Homár még mindig nem tud napirendre térni…..
Az alanti levél lendületesen átkozódó stílusa emberileg abszolúte érthető: Katit gyors egymásutánban kétszer ültették hintába, és még 40 ezer forintot is ki kell köhögnie. Először - lássuk be, a maga szempontjából igen ügyesen - megszívatta a Gázművek behajtócége azzal,…..
stopp 2008.08.01 19:28:51
Nem olvastam végig és első blikkre már eltértetek az alaptémától, de sebaj.
Mindenesetre én egyet nem értek. Az én agyamból azt a részt deletelték valamikor, ami a sárga csekkek befizetéséért felelős. Én vagyok a leghálássabb fogyasztó, mivel renszeresen bejárok T-mobilhoz, ELMŰhöz stb., megkérdezem mivel lógok, kicsengetem késedelmi kamattal súlyosbítva, ők boldogok (én meg szépen lemondok valamiről, amire éppen vágytam..) Friss élmény, UPC ma kapott 49ezret. De most cserébe az augusztusit nem kell fizetnem vagy mi, mert megint új elfőfizető leszek és kedvezőbbek a feltételek. Ha kikapcsolják, visszakapcsoltatom, már ha éppen van pénzem, ha nincs, simán elolvasgatok pár hónapig, net meg munkahelyen is van - mondjuk ez csak a UPC. Mert a Fővárosi Gázművek nálam nem elzárja a gázt, hanem minden egyes alkalommal felnyom az Intrum Justitiánál. Intrum felhív engem telefonon - lassan megismerem a számukat - ennyi pénz a Gázműveknek, telefon Gázműveknek ellenőrzésként, tényleg lógok annyival és átutalom. Idén már kétszer. Szó nem volt kikapcsolásról eddig, mindenki boldog és elégedett. Ők azér inkább, mint én.. Ez az Intrumos verzió csak nálam működik??
(Kíméljetek meg légyszi attól, hogy mekkora lúzer vagyok, tudom. Ráadásul kurvára nem vagyok milliomos, csak lusta meg logikátlan csaj meg nem tanultam meg valamiért a pénzt, mint értéket felfogni. Pedig családban mindenki normális átlagfizus.)