Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hajoacs

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy látszik, a nagy öregek kezdenek kifogyni a pénzből, mert mostanában egymás után dőlnek meg olyan tabuk, amelyekre eddig gondolni sem lehetett. Olyan együttesek adták be a derekukat egy-egy reklám kedvéért, és nyilván hatalmas összegek fejében ugyan, de eladták a zenéjüket…..
hajoacs 2010.10.27 21:31:49
Az 1664 sör neve hivatalosan Kronenburg 1664, de abból is inkább csak a Kronenburgot használják. secure.wikimedia.org/wikipedia/en/wiki/Kronenbourg_Brewery Legalábbis a Moszkva téren a bisztróban én ezt használom :) Ha valaki tud még helyet, ahol csapolják ezt a remek sört, írja meg.
  Chuck Norris bár igazi konzervatív de Huckabee után most az LMP mellett is kiáll, ő már érzi mi lesz április 11.-én.                     ..
Az elmúlt napokban több cikk is foglalkozott a magyarországra berepülő izraeli gépekkel, ma meg azt olvasom, a FIDESZ választ vár arra, miért épp a választások előtt érkeztek a gépek. Mintha Izrael nyomást akarna gyakorolni a magyar választókra, hogy a "helyes" irányba…..
hajoacs 2010.03.20 21:56:17
Nemcsak Magyarország, hanem egész Európa egyik legkedveltebb sorozata a kissé karcos modora és irgalmatlanul tuskó beszólásai miatt (is) kedvelt diagnosztáról szóló sorozat, a Dr. House: a Mediametrie nevű tévés nézettségelemző cég adatai szerint ezt nézik a legtöbben…..
„Az elmúlt években jelentős számú - sajnos gyakran szabálytalanul közlekedő - kerékpárossal a belváros közlekedése mára kaotikussá vált” – írja Verók István VI. kerületi polgármester a belvárosi közlekedés megújításáról szóló közleményében. A…..