Regisztráció Blogot indítok
Adatok
orksoft

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Donald Trump leginkább abban bízhat, hogy a közvéleménykutatók tévednek és abban, hogy valami még történik az elkövetkező három hétben.     Megkerestem néhány "csatatér" államot.    Pennsylvania:    2016 utolsó heti kutatások :  mindenki Clinton győzelmét mérte, kivétel nélkül.  Az 538.com…..
      Mintha kínos lenne Bíró László képviselőjelölt úrról írni. Igen, ő az egyesített ellenzék jelöltje Tiszaújvárosban és hát szegény éppen antiszemita. Lehetne ő antikvitás, akkor a kvitások panaszkodnának, vagy antilop és akkor a Mészáros Lőrinc, de épp antiszemita ez a derék ember, úgyhogy…..
SZMK Vélekedés - TENET 2020.08.27 07:46:46
Egy szó, ami moziba csábít: TENET :tíbács abizom ima ,ózs ygE..
Ha van még új út a kemény zenében és a metalban, akkor nagy valószínűséggel a Code Orange áll ma az egyik legközelebb ahhoz, hogy ezt az utat megtalálja. Az Underneath egy olyan utazás, ami az első pillanattól az utolsóig kétségek között tart azt illetően, hogy mi rejlik a következő sarkon és mit…..
Minden évben több mint 4 millió lányt metélnek körül, zömével 15 éven aluliakat. Az eljárásnak többféle típusa létezik: enyhébb változatánál a klitorisz fölötti bőrt csípik le, a legbrutálisabb csonkításkor pedig az egész nemi szervet eltávolítják, majd összevarrják. Egyiknek sincs semmilyen pozitív…..
    "Az a kérdés, hogy a németek otthon érezhetik-e magukat a hazájukban" - mondta a Führer, majd azon kezdett merengeni, hogy vajon ez egy olyan ország, "ahol egy kisebbség rendszeresen rá tudja kényszeríteni az akaratát a többségre". "Az nem fordulhat elő, hogy a többségnek idegennek kell…..