Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Joe-ból is megárt a shock !!! (törölt)

2 bejegyzést írt és 223 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A minap nagyon megörültünk, mikor feltűnt a Ferrari 458 videója Michael Schumacherrel, aztán a klipet megnézve kicsit lefagyott arcunkról a mosoly. Na de most! Most végre itt egy újabb hivatalos videó, ahol két Italia csapat úgy, ahogy illik. Ohne Schumi, bár... nem vagyok benne…..
Joe-ból is megárt a shock !!! (törölt) 2009.10.07 14:08:43
Ez sem lesz rövid olvasmány, de mindenkinek forrón ajánlom, ugyanis még a Homár is ritkán kap ilyen erős, mondhatni letaglózó levelet. A Magyarországon befogadott, állítólag rasszista görögöktől eljutunk a Homéroszt tanító szkíta mágusig, közben olvasónkat egyszerűen…..
Tavaly sokfelé jártam az országban vonattal. Az ablakon bámészkodva láttam több tucat szép és kevésbé szép állomást, megállóhelyet. Olvasónk Káptalanfüreden találkozott egy lepusztult váróval, melyet a fiatalok rendbetettek, „kifestettek”. Persze ez a hatóságoknak…..
Sokadjára ír nekünk A megértés nagykövete és ha ő ír, akkor lehet rá számítani, hogy valakiről vagy nyál, vagy vér fog folyni, mert a szelíd, törékeny női test egy sakált takar, aki általában autót vezetve teszi helyre a többi közlekedőt. Ezúttal viszont ő volt a kisebb,…..
 Jaj de kibaszott jó hely lehet Szentgyörgyvölgy! Micsoda hangulat, és azok a karakterek! :-D   ..
Joe-ból is megárt a shock !!! (törölt) 2009.10.06 19:09:03
Azt hittem, hogy hoax a "Kuti Erika r. szds.bűnmegelőzési főelőadó Kiskőrös Rk." aláírással az éterben kerengő, továbbküldésre buzdító levél, de azért feltárcsáztam a kiskőrösi rendőrkapitányságot, mire kiderült, hogy a mail abszolúte valódi, a szerző…..
Joe-ból is megárt a shock !!! (törölt) 2009.10.06 15:53:59
Tavasz óta folyamatosan rengeteg panasz érkezik a motorosokra, hogy milyen pofátlanok, szabálytalanok, mennek tökön-paszulyon át, mert ők úgyis elférnek. Viasz Major arra mutat rá két videójával, hogy az autósok között is van bőven, aki ugyanezen elv szerint közlekedik, kanyarban,…..
Joe-ból is megárt a shock !!! (törölt) 2009.10.06 15:32:26
Budapest Száksz Napirokkant 2009.10.05 14:51:00
Nem is tudom, hogy mit mondhatnék. Teljesen egyértelműen beazonosítható kategória. Németországból roncsautóként importált fostaliga, ami kétszer annyit ér telitankolva. A gazdája egyébként durván 170 centis, az esetek nagy részében kapucnis melegítőben jár, a nője előtt…..
"Három budapesti kerületben tervez mobilház-lakóparkot létrehozni a Magyarmobilház.hu Kft., amely hirdetéseiben a panellakások helyett ajánlja ezt a megoldást." - írj a Napi Gazdaságra hivatkozva az mfor.hu. Lendüljünk túl azon az apróságon, hogy az Opten cégtárában nem szerepel…..
Joe-ból is megárt a shock !!! (törölt) 2009.10.05 17:56:57
@DirkDiggler:
Hát ja!
Csak ezt mindig elfelejtik elmondani a könnyűszerkezetnél, hogy télen jó, mert jobban szigetel, mint a normál tégla(hőszigetelés nélküli falról beszélek), viszont nyáron megdöglesz benne.
Egy haverom épített könnyűszerkezetes házat és mivel már májusban majd megdöglött benne a melegtől, gyorsan beklímáztatta.
Így amit télen megspórol, az nyáron megy a klímára.
Joe-ból is megárt a shock !!! (törölt) 2009.10.05 17:58:47
@newenergy:
Hát ja! Kéne!
Csak itthon ezt marhára nem támogatja senki.
Itt ez még igencsak a gazdagok kiváltsága.
Egyszerűen nem találok szavakat, ilyen nincs tőlünk keletre, délre, nyugatra, északra, ilyen nincs Kirgizisztánban, Mongóliában, Botswanában, Indiában, sehol a Földön. Ilyen csak Magyarországon van: 40 centiméteres kilátót építettek Bodrogkeresztúron. Az alpolgármester azért…..
Ha a paprikaspray már elég fojtogató, akkor kisebb-nagyobb tömegdemonstrációkon még mindig szokták az ő nevét skandálva hergelni a rendőröket. Az RTL Klub főzőműsorba hívta, a Hot pedig a halott rendőr családjának barátját is felhívta, hogy ne csak egy DJ legyen, aki almás…..
Joe-ból is megárt a shock !!! (törölt) 2009.10.02 16:12:49
Váááá, hogy néznek ezek ki? Szerencsére nem mindegyik alá van kiírva a bűncselekmény, amit elkövetett, lehet találgatni! (Igen, tudom, hogy van olyan köztük, ami már volt máshol a neten, de nyugodtan írd be!)..
Joe-ból is megárt a shock !!! (törölt) 2009.10.02 16:02:35
Baki Blog Macska baki 2009.10.01 17:21:00
A sok emebri baki után most egy 'állati' baki következik. Hülye macska megérdemli:D (Nyugi, túlélte)    ..
Joe-ból is megárt a shock !!! (törölt) 2009.10.02 15:59:50
"Négy fehér tappancs lehet cuki? Vagy egy cica alulnézetből?" - tette föl a költői, teljesen felesleges kérdést Viki. "Ő Berci, 8 hónapos cicmorgó, természetesen olyan helyen lefényképezve, ahova nem mehet fel – elméletileg. De a tappancsainak nem bírtam…..
Joe-ból is megárt a shock !!! (törölt) 2009.10.02 15:58:13
Zsuzsanna fel van háborodva azon, hogy nálunk a borravaló elvárt és kötelező, a külföldieknek meg szinte felszámolják előzetes figyelmeztetés nélkül. Férjének olasz családja előtt égett be a For Sale étteremben, ahol a magyar rendszerhez nem szokott olasz após elfelejtett…..
Joe-ból is megárt a shock !!! (törölt) 2009.10.02 15:28:44
Kedves Posztoló!

Elárulok egy-két titkot, mivel több mint 10 évet dolgoztam a vendéglátásban Budapest belvárosában!

Ezek ellenére nem akarom megvédeni a bunkó pincéreket, tudom találkozni jó párral.

Akkor a tények:
A pincérek 80%-a semmilyen pénzt nem lát a borravalón kívül, illetve ha igen az kb. havi 50 rongy. Sőt olyan helyek is vannak, ahol, ha azt akarod, hogy bejelentsenek, akkor szépen kifizeted a saját járulékaid, magyarán befizeted abból, amit jattként beszedtél. Sőt vannak olyan üzletek, ahol a napi stand( az összes aznap eladott árú ellenőrzésére szolgál) szerinti bevétel 105%-át kell leadni.
Azaz 100 ezres forgalomnál a pincérnek 105 ezret kell leadni a tulaj felé.
Érdekes mi?

A külföldinek azért mondja mindenki, hogy nincs benne a jatt, mert a legtöbb országban alapból tartalmazza a számla.
A magyarok meg általában megadják a 10-12%-ot.
Az olaszokról és a franciákról meg köztudott a vendéglátásban, hogy csak akkor adnak, ha szól az ember.

Szóval, a bunkó pincérek sajnos a prosztó tulajok termékei, akiket kb. semmi nem érdekel addig míg megy a hely.
Az nem érdekli, hogy mehetne kétszer jobban is, mivel a profitja nem nőne, hisz akkor az embereinek kellene többet fizetni, az meg cseszi a csőrét, nehogymá keressen a hülye napi 14 óra melóval.
És ez sajnos az utóbbi években egyre általánosabbá vált, ez is az oka, hogy én abbahagytam azt a melót.

Tanulság:
Jó helyekre kell járni, ahol nem bunkó a személyzet, vannak olyanok is, hisz van olyan tulaj, aki felismerte, hogy a visszajáró vendég a legjobb vendég.
Joe-ból is megárt a shock !!! (törölt) 2009.10.02 15:56:05
@DaM:
Nem városi legenda!

Ki másnak lett volna pénze itthon több száz gurigát befektetni a belvárosban a 90-es évek végén, a 2000-es évek elején?

Igen a baj az, hogy a sok fiatal pincért nem veszik körül idősebbek (nekem még voltak tanítóim), akik bevezetik az embert a kulturált "pénztazsebbőlkivarázsló" technikákba.
Hál Istennek én mindig jól kerestem olyan vendégekkel is, akiket mások képtelenek voltak kezelni.

És azt se feledjük el, ha a fiatal pincér csak azt látja, hogy a tulaj gangszlar, aki bárkit, (a személyzetet is) terrorizál, akkor ezt veszi követendő példának az ő szintjén.

Érdekes,tudtam olyan helyről (5 éve zárták be), ahol belül nem vol kilincs az ajtón, szóval kifele csak a biztonsági őr engedélyével (aki ruhatárosnak volt álcázva) lehetett kijutni.

Szóval egy szó, mint száz, amíg a helyek nagy részében a tulaj nem ért a dologhoz (és közben nagy vendéglátósnak mondja magát), és a hozzáértőket azonnal kipaterolja ("nehogymá ez a barom mondja meg miccsinájak"), addig sajnos sok lesz a bunkó pincér.

Persze volt olyan helyem is, ahol ezt nem lehetett eljátszani. (Az más kérdés, hogy amikor már 2 éve ugyanaz a csapat volt és külföldön ajánlgatták a helyet, akkor el kezdte zavarni a tulajt, hogy a napi 1 milliós bevétel mellett a személyzet havonta átlag 300-at visz haza, ezért mindenkit kirúgott, felvett 18 éveseket, majd rá 3 évre tönkrement az étterem.)
Tudtátok mi vicces még az iWiW-en? Az a sok őszinte (béna) vélemény amit az egyszerű felhasználó nagy fellángolásában hátrahagy! Vélemények általa! Ez egészen új fejezetet nyit a válogatás életében is.    - Hát nem?  - Zooza - Malackám - Strandon, meg…..
Joe-ból is megárt a shock !!! (törölt) 2009.10.02 15:02:52
Extrém, sőt perverz oktatási szituáción ábrándozik Szekértábor: a BKV tanul a MÁV-tól. Azaz tanulhatna, mert olvasónk végre talált egy közlekedési céget, amelyik még a MÁV-nál is érzéketlenebb arra  furcsa tényre, hogy úgynevezett ügyfelei vannak, akiknek a kedvében…..
Hihetetlen rumlit már máskor is láttunk ingatlanhirdetésekben, de akkor nem fűzött hozzá az ingatlanos becsmérlő szavakat. Nos Gábor, az Izoom bloggere most egy ilyenbe botlott. Eddig lakásnak használták, gyalázatos körülmények között laktak itt emberek, azért van olyan csúnya…..
Joe-ból is megárt a shock !!! (törölt) 2009.10.01 16:33:51
A fenti kép mutatta be egy angliai ingatlan adottságait a lakáshirdetésben, a helyszínen pedig az alábbi látvány fogadta a látogatókat:   Igen, Hölgyeim és Uraim ez egy atomerőmű. Nem minthogyha bármilyen más ipari létesítmény…..
Joe-ból is megárt a shock !!! (törölt) 2009.10.01 16:32:34
Kifordított ország Mélypont... 2009.08.26 08:25:00
Azt hiszem elért az ország a válság legaljára. Vagy ennél lehet lejjebb süllyedni? Ha már egy pár használt zokninak is lábakél egy öltözőből, akkor azt hiszem tényleg nagy a baj :)  ..
Joe-ból is megárt a shock !!! (törölt) 2009.10.01 14:28:41
Norah fantasztikus lelete a fenti szabadkézi hirdetés Dömsödről. A cucc első olvasásra elég vicces, de az olvasó joggal kérdezheti, hogy mire föl ez a mindenidőközés. Hát arra föl, hogy ha jobban megnézi az ember a táblát, úgy tűnik, mintha valami kosz vagy árnyék lenne az…..
Joe-ból is megárt a shock !!! (törölt) 2009.10.01 14:27:37
Azt gondolta a Homár, hogy az MSZP teljesen érdektelen offline háromnős élőhalott "EP-kampánya" ellensúlyozására az online kampány friss, üde és bevállalós lesz. Ehelyett eddig kaptunk egy cseszlovák Mátrix-gyalázást, így a film 10. évfordulójára, ami nevezhetne a…..
Joe-ból is megárt a shock !!! (törölt) 2009.10.01 14:24:23
HeStyle Lófarkas sapka 2009.10.01 13:00:00
Igen, jól olvastátok, ilyen is van manapság.Aki lófarokra vágyik, de nincs kedve kivárni, míg megnő a haja, annak van megoldás.A lófarkas sapka, ami egészen borzasztóan néz ki, a modellel egyetemben.Ez a vigyor hosszú hajjal még rosszabb!  (kép: fashionindie)..
Joe-ból is megárt a shock !!! (törölt) 2009.10.01 14:18:54
Egy darab agyhalott amerikai focista. És nem is a focitól lett agyhalott, bár lehet, amit az öltözőben kapott a csapattársaktól, azt nem tette zsebre. A felvételen a Mt. Mansfield Otter Valley 15 másodperccel a meccs vége előtt megszerzi a vezetést, majd az Otter Valley Mt. Mansfield…..
Joe-ból is megárt a shock !!! (törölt) 2009.10.01 14:17:26