Regisztráció Blogot indítok
Adatok
honthyhanna

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom, ki hogy van vele, egy ideig komoly fenntartásaim voltak a tönkölykenyerekkel szemben. Akkor kezdődött, amikor a 90-e években anyám meghirdette otthon a reformtáplálkozást, és tönkölykenyér néven hetekig száraz féltéglákat hozott haza, mondván, táplálkozzunk egészségesen. Az egészséges, új…..
honthyhanna 2018.11.27 10:04:48
@Ormós Gabriella: Köszönöm szépen! Szoktam gőzölni a kenyereket, csak mivel itt nem volt külön kiemelve, elgondolkodtam rajta! És tényleg nagyon finom!
Futóblog Félmaraton helyett 2009.08.05 12:26:00
A minap Angelday-jel volt egy hosszabb telefonbeszélgetésünk, mely a szeptember 6-i NIKE félmaratoni versennyel kezdődött, pontosabban puhatolóztam tervei és az addig még soron következő edzései felől. Megnyugtató válasz helyett, inkább az én félmaratoni terveimről…..
honthyhanna 2009.08.05 17:04:40
@HecseDLI:
igen, igen, bár egyelőre csak a félmaratont válaltam, féltem a szinttől, de egész jól ment, főleg amikor szakadt az eső, és bokáig süllyedtünk a pocsolyákban majd a sárban.. :-))
honthyhanna 2009.08.05 21:21:05
@BGy:
huh, megnyugodhatok, Bartókot még nem igazán csípem... :-)

@HecseDLI:
Ja, a vége elég durva volt. én szerencsére nem estem el, de csak az útszéli fák ágaiba kapaszkodva tudtam lefele csúszkálni.. futásnak az a rész nem nevezhető.
Futóblog A lányok beindulnak 2009.03.17 12:10:00
Megtörtént az első két feltöltésem a nikeplus.com oldalára. Nem mondom hogy zökkenőmentesen, mert ha kütyükről van szó akkor nem vagyok egy technikai zseni, még jó hogy van egy informatikus a családban. Jobban szeretem egyébként az iPodot használni mint eszközt a sportband-nél.…..
Kedden a szeptemberi, immáron szokásosnak mondható Apple iPod show eseményen mindannyiunk kissé lefogyott vezetője bejelentette többek közt az iPod touch új változatát. Ez önmagában nem lenne érdekes hír itt a Futóblogon, viszont a kis kütyü tartalmazza a Nike+ jeladót…..