Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lehuzas

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elég mulatságosnak tűnik az alábbi történet, de belegondolva rendkívül bosszantó lehet. Ha egy jós ismeretlenül „rágalmazza” valakinek a hozzátartozóját.Tisztelt Zugügyvéd!A következő, még nekem is extrém problémám lenne: a barátnőm és anyám közt nem igazán…..
lehuzas 2010.08.11 22:10:22
Minden rosszindulatú híresztelésemmel ellentétben a forgó óra megvan a Nyugati téren, talán el sem tűnt, jégcsapok pedig egész biztos nem pörögtek rajta. Felmerült bennem, hogy sorozatot csinálok ebből a pszichedelikus vonalból, mondjuk "Operaházzá alakíthatják a Hűvösvölgyi…..
A levélíró a sztori végén felteszi a kérdést, hogy mi mit tettünk volna, ha a kiválasztott 2 db süteményt nem adják el nekünk, mert már kinézték maguknak a pofánkba vigyorgó eladók, de egyelőre nem tudunk okosat válaszolni, mert nem látunk a pipától. Péksüteményes pult…..
lehuzas 2010.01.21 11:46:35
A Victoria's Secret tervezői valószínűleg nagyon megsértődnének, ha megtudnák, hogy elsőre nem érettem mi a nagy újdonság abban, hogy valaki csak bugyit vesz a strandra és felsőt nem. Ezt hívják monokinizésnek, gondoltam én. Úgy néz ki azonban, hogy dilettáns vagyok, mivel ennek…..
Eszter 8 éves kislánya hosszas gyűjtögetés után fényképezőgépet akart venni, így anyukája elkísérte a Media Marktba, ahol a vasorrú bába volt a pénztáros és jól elzavarta az apróval fizetni akaró szegény kislány. Az indok, hogy nem köteles elfogadni 50 db-nál többet…..
lehuzas 2010.01.19 17:07:47
Ismét olvasók válaszolhatják meg az olvasók kérdéseit (van köztük pár igen régen feltett, ezer bocs a csúszásért)Retekblog (Csak a szépre!): A Hold utcai volt Postatakarékpénztár előtt (körül) miért van még mindig az a fából készült "tákolmány"? Hullik a…..
Frady Endre a neve mellett a költeményével is azonnal lenyügözött. A szóvicces nevű művész az index ügyeleti postaládájába küldte el az alant olvasható, a BKV-sofőrök sztrájkjára reflektáló remeket, ami a politikai-közéleti költészet többszáz éves magyar hagyományát…..
Péter a Cinema City Arénában szándékozta megnézni az Avatart, de hiába foglalta le előre a jó helyeket, a nagy tömeg és a szerinte nem működő automata miatt az utolsó pillanatban csak az első sorban jutott hely. Az mozi Marketing & PR igazgatója ezt másképp látja, az ő…..
lehuzas 2010.01.08 11:30:26
Vendégkönyvet cenzúrázó, Naiv Ügyfeleket sanyargató magyar apácák a pápa székhelyén? A maga nemében páratlan panaszos levelet kaptunk "a 2 vissza nem térő vendég"-től, akik a Rómában Szent István Ház néven fizetős zarándokházat (egy kétágyas, fürdőszobás…..
Fura dolog ez, amit Tamás írt meg és fényképezett le nektek, mutatja a tipikus birkaszellemet. Minek is van ugye ott az a tábla, ha az út két oldalán ott a sok parkolóhely, be is áll egy-két autós. Aztán jönnek a többiek, akik látják, hogy páran beálltak oda és még nincs…..
lehuzas 2010.01.05 16:37:13
Praxis Oltsak, vagy ne oltsak? 2009.12.05 07:49:00
Elegem van az orvosokból, hogy egyik ezt mondja másik azt mondja és a laikus képtelen eldönteni mivel tesz jót: ha oltat, vagy ha nem oltat. Ki az istenre hallgassak ha nem rájuk hisz ők ezt tanulták. De ha ők se tudják eldönteni akkor én hogy? Nagyon pipa vagyok. Magamért is aggódok…..
Tegnap annyira visszafogott, romantikával átitatott, súlytalanul lebegő posztot választottam a levelek közül, hogy muszáj ezt ma ellensúlyozni Viktor történetével, amiben minden előfordul a kopasz terepjáróstól kezdve az életveszélyes fenyegetésen át a tehetetlenkedő…..
Minden idők legtrágárabb fordulata, legkételkedőbb káromkodója és leghidegvérűbb viszontválasza egyetlen levélben! Ritka önfeledt szórakozást ígérhetek annak, aki hátradől, és kényelmesen, sietség nélkül elkezdi olvasni L. Zsolt kételyektől gyötört, mélyen emberi…..
Gabi szerint vége a nemzetközi vásárlásnak, miután nem tudni, hol, hányszor akarják átváltani a forintot, amíg elfogadják, és ezalatt mennyivel emelkedik a kifizetett összeg. Swisstől CIB-forintkártyával online repjegyet venni 10 ezer forinttal dobta meg a valódi árat: A…..
A Jóban rosszban robbantással, a Barátok közt pedig egy új Berényivel futott neki a tavaszi szezonnak. A titokzatos fiatalember egy csokor virággal és egy sírgondozás közben eldördülő lövés kapcsán bemutatott hasravetődéssel debütált pár hete a sorozatban. Azóta nemcsak a…..
lehuzas 2009.03.04 01:28:42
Műszaki hibára hivatkozva törölte szerda esti, Párizsból Budapestre tartó járatát a Wizzair. A Párizsban rekedt utasoknak legfeljebb 70 euróig térítették meg szállásdíjukat, ételre-italra pedig négy eurót adtak. Elvileg kártérítést is fizetniük kéne, írja az Index. Ha…..
lehuzas 2008.12.05 12:31:29
Subba Magyarország kétezer-nyolc 2008.11.30 22:05:00
Az alábbi képet olvasónk küldte be, kapott érte egy köszönő emailt. Igazán megéri nekünk vicces fotókat küldeni! A felszerelés okára szemét lelkünk egy magyarázatot talált, valami altesti baleset történhetett ami miatt mellőzni kényszerült hősünk a dzsogging…..
lehuzas 2008.12.01 00:27:12
A svéd Macworld arról számolt be, hogy az Apple engedélyt adott az ottani szolgáltatónak MMS küldésre-fogadásra alkalmas program fejlesztésére . Az Apple korábban kihagyta ezt a funkciót a telefonból, és az SDK-fejlesztőket is eltiltotta a projekttől. Most a svédek kedvéért…..
lehuzas 2008.11.23 12:08:05