Regisztráció Blogot indítok
Adatok
krtek

0 bejegyzést írt és 609 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az MTVA kommunikációs igazgatója szerint szerencsétlen véletlen, hogy a múlt hét pénteki Maradj talpon!-ban Szabó Totya Kristóf azaz az Unicredit reklámarca 3,4 millió forintot nyert. Az esetben rejlő pikantériát a NapiFix írta meg először. "Nincs itt semmiféle…..
Bár bizonyára hallottátok-olvastátok, hogy 12 megyei elnök részt vett egy három napos konferencián 4500 kilométerre az Azori-szigeteken a múlt héten. Az ügyet a Blikk pattintotta ki még pénteken, ami tegnapig már Lázár János szőnyegének a szélére juttatta a 12 világjáró…..
krtek 2011.12.06 15:01:15
@Rorschach: Igazad van. Ez a lézer szarjancsi tetszeleg a magas erkölcsű ejnye-bejnyéző feljebbvaló szerepben, aztán a valóságban Ő is csak egy szaros tipikus magyar politikusféreg.
Köpedelem...
Vastagbőr Mondd meg nekik, Peti! 2011.12.05 09:01:00
Aki ismer, jól tudja, hogy sokszor nem is a dolgok maguk - hisz itt Abszurdisztánban, pláne egy közéleti blog írójaként már kevés történés tud meglepni -, hanem a hozzájuk, melléjük, köréjük, mögéjük fűzött idióta nyilatkozatok lépik át az ingerküszöbömet.…..
Az utóbbi idők legnagyobb tömegrendezvényét hozta össze az Erzsébet híd pesti hídfőjénél az "Egymillióan a magyar sajtószabadságért" csoport és azok, akiknek "Nem tetszik a rendszer" ... Mivel még az LMP 18 résztvevővel dúsított megemlékezésről is szép…..
krtek 2011.10.24 11:11:58
@sorompo: Erről van szó. Hihetetlen hogy ennyi átverés, gaztett, hazugság. stb. után még mindig van egy "hívő" réteg aki komolyan azt hiszi, hogy egy mai politikust valamennyire is érdekli az ő szaros kis problémái.
krtek 2011.10.24 12:47:30
@sorompo: Nem hiszem hogy az egész társadalom hívő lenne, hiszen pl. én már nagyon régóta nem hiszek egyetlen politikai nézetben sem . Szerinem ezek igazából (mi köze egy vérkapitalistának a szocializmushoz, v. mi a szart magyarkodik egy mszmp apuci által felnevelt szarházi) nem is nézetek, csak pár haszonleső harácsolásának és ámokfutásának magyarázata v. elfedése a sok hülye számára.
A hozzáértőkkel kapcsolatban igazad van. (sajnos) A lényeg hogy nem kell hozzáérteni, csak ügyesen kell manipulálni a telitenyérrel tapsoló droidokat.
A Facebook-üzenőfalamat böngészve egy pillanatra azt hittem, a Hírcsárda bejegyzését olvasom, de nem. Teljesen komoly. "Árpádházi Daka József, az Árpád-házi királyok leszármazottja a Duna TV kamerái előtt bejelentette törvényes igényét a magyar trónra! A Felség az…..
Police.hu: "Hét rendbeli állatkínzás és egy rendbeli nagyobb értékre elkövetett lopás bűntett miatt folytat nyomozást a Nagyatádi Rendőrkapitányság azon ügy kapcsán amelyre 2010.06.04-én derült fény.  A kérdéses napon 17 óra 50 perckor Lábod belterületén a…..
Új szegmenssel bővült az állástalanok népes tábora: ex-képviselők jelentek meg a piacon, mégpedig nagy számban. A teljes MDF+SZDSZ frakció, meg vagy 130 szocialista... És hogy mennyire nem vicces a szitu, azt jól mutatja a teljesen összetört Keller Laci példája, aki az…..
krtek 2010.04.28 14:44:41
@derelyegrádi szellem: asszem nem értettél meg. Ahhoz igen nagy baromnak kell lenni, hogy póttikus létére ki tegye a lóvét a kirakatba. (bár pár kollégája megtette) Az igazi vagyon soha sem az amit az APEH utol tud érni.

Ha Te csinálnál valami "szivességet" valami "fontos" embernek akkor te KP-t kérnél vagy inkább egy fasza kis állami megrendelést? Az igazi mutyi felette van a pártoknak és soha sem bizonyitható törvényes eszközökkel. Jobb ha tudomásul veszed ezt, vagy élj álomvilágban és higgy egy politikus-nak-ban. A Te dolgod...

A hívők soha sem látnak a kártyák mögé...
Azért hívők.

ps.
hogy a toszba jön ebbe a képpe a Morvai? Kispályás kezdő még a csaj az igazi kismagyar mutyiban. Majd beletanul. Brüsszel tökéletes hely ahoz hogy elvesszítse valaki a realitás érzékét..
krtek 2010.04.28 16:30:14
@derelyegrádi szellem: Teréz anya, mer a magyar aktuál polelit, meg meg a logika? Gyűlésre is jársz tapsolni?

Na pihentess kérlek. És imádj-álmodj tovább...
krtek 2010.04.28 17:18:35
@derelyegrádi szellem: bocsi nem figyeltem oda.

Azt próbáltam makogni: Teréz anya, meg a magyar aktuál polelit, meg a logika?

Asszem nincs most kedvem veled meggyőzősdit játszani. Majd az öreg Győző meggyőz... :)
Mán ha vagdalod miről vauzok...

Hidd el nekem akit a gazdasági topmutyi egyszer serberak, az sohe nem lesz többé szűz. Max lesz annyi pénze-hatalma, hogy pár naív embört megmarketingoljon erről.

Tudod mit? Zárjuk le. És higgyünk abban hogy Orbán lesz a második Szűzmaris. Nem lehetetlen. Annak a csajnak is milyen jó híre lett, pedig gyakorlatilag átvágta a fél világot... :)
Egyharmad? Kétharmad? Háromharmad? Micsoda izgalmak ... 22:16Hétfő reggel narancssárga hajnalra ébred az ország. Jó éjszakát!20:46Mesterházy:"Haza nem lehet ellenzék nélkül." Törésvonal: Demokratikus oldal, nem demokratikus oldal.20:42Történelmi vereség ez Ildikó.…..
krtek 2010.04.27 13:04:49
@Kicsit Karcos: Félre értettél. adócsökkentéssel nem az a lényeg hogy az amúgy is hülyérevett adófizető jól járjon. Az a lényeg hogy kisebb szinten is hagyják élni a normálisan küszködő pólgárokat. Nagyobb szinten ez nem kérdés mert mindig is voltak és ahogy kinéz lesznek is kiskapuk. Persze ez választásokkor inkább a parasztvakítás kategória.

Amire talán Te gondolsz, hogy az alacsony (inkább normális mértékű) adók miatt, szégyen és takargatni való legyen az adócsalás (mert most ez a fél ország megélhetési formája, orvostól a standard vállalkozóig) az bizony alapfelfogásbeli fejlődés kell. Amihez elsősorban az kellene, hogy ne egy mutyiiban felemelkedett politikusgeneráció pofázzon a vízről borvedelés közben.

Az adócsökkentés mellé drasztikus büntetési szintemelést és frissített ápdételt törvényeket is be kell vezetni. Közszereplőknék további kétszeres szorzóval. Egyébként az egész csak porhintés.

Kb. olyan porhintés mint a kisebb parlament. A vége az lesz, hogy majd csökkentenek is meg nem is. (pl. csökkentünk, de nem most!) Ennek az országnak egy kb 90 fős parlament is bőven sok lenne. Viszont aki bejut(ott) az nem hiszem hogy kihagyná a topmutyi állási lehetőséget, pusztán azért mert az országnak ez a szaros érdeke. Bár az eskü szövege ez, de a valóság pont az ellentettje. Vagy szerinted nem?
krtek 2010.04.27 14:05:34
@Kicsit Karcos: Ez mind szép, de ez sajnos a mesekategória. A jelenlegi pol- és gazdasági "elit" mindent megtesz azért, hogy alapvetően ne legyen változás. Az alapjaiban elavult és szar alkotmány, valamint a régimódi, időnként idióta kiskapúbázisú törvények és szabályozások kérdésköre, nem beszélve az "amit szabad jupiternek" jellegű törvénykezésről napi téma minden gondolkodó ember számára, de ennek szarában felelősségrevonhatatlanul dagonyázó ön-, és népámító képviselők (és az őket támogató-etető-mozgató, annyát kilóra megvevő érdekkörök) bizony teljesen ellenérdekeltek.
Vastagbőr Ildi néni elaludt 2010.02.07 09:01:00
Pihenésképpen egy Képviselőfunkyra kívánkozó vasárnapi móka. A közel 38.000 lakosú Baja Bács-Kiskun megye második legnagyobb városa.Polgármestere 2006 óta a FIDESZ-KDNP jelöltje, dr. Révfy Zoltán. A 2001-es népszámláláskor a város 95%-a magyar, 3%-a német, 1%-a horvát,…..
Pezsgett az átigazolási piac szerdán, egymás után jelentették be, ki hová igazol, illetve kit mely "csapatok" udvarolnak körül. Mesterházy Ernő: leigazolva. A nap szenzációja Mesterházy Ernő leigazolása volt, aki tegnaptól már a Gyorskocsi utcai bv csapatát erősíti,…..
Avagy hogyan szívassuk meg azon kevés szerencséseket, akik a megadóztatás ellenére is kapnak idén cafetériát. Volt egy ici-pici kiskapu a hideg étkezési jegynél kétszeres összegben adható melegutalványnál: két, magyar tulajdonú üzletlánc, a COOP és a CBA is beváltotta azokat,…..
Pilu Kedves Ojbán Viktoj bácsi! 2010.02.01 12:47:00
 Mi itt a Kaposháromszék Utcai Óvodában már nagyon izgulunk a választások miatt. Igaz, mi még nem szavazhatunk, de délutánonként legózás közben mindig megbeszéljük a politikai történéseket. Éppen tegnap mondta a Lajcsika, hogy szerinte tökje szimpi a pártod, de mégsem…..
Ugye ma már ott tartunk, hogy a reklám az élet minden területére betört. Mi sem példázza ezt jobban, mint egy urológiai segédeszközöket gyártó cég honlapja, ahol többek közt az alábbi, valóban kedvcsináló szöveg is származik:"A tiszta intermittáló katéterezés…..
Vasárnap délelőtt nagy retrobuli volt Budapesten: az MSZP Nyugdíjas Szolidaritás címmel tartott agymosást a Millenáris Teátrumban. A párt Propagandaügyi Főosztálya szerint 800-900 fő, sajtósok szerint "csak" 600-800 nyugdíjas vett rajta részt, de végülis teljesen…..
"Kedves MDF-es képviselőjelöltek! Választmányi ülés előtt kérem ellenőrizzétek, hogy minden szükséges felszerelés meglegyen! Hideg élelem, váltásruha, több liter folyadék, töltő a mobiltelefonhoz, töltő a laptophoz, több golyóstoll, és egy kacsa. WTF?! Miért…..
krtek 2010.02.01 14:08:08
@magichorze: nabazz, lefordultam a székről :-)))
krtek 2010.02.01 14:13:49
@Laibach: A képek magukért beszélnek. Tökéletesen reprezentálják a stabil szavaóbázist. Két fajta ember szavaz ma egy kibaszott pártra, aki hasznot húz belőle és az agyatlan.

A lendvainénit csókolgató öregasszony, meg a telitenyérrel tapsoló idióta barátnője fel sem fogja mekkora kárt okoz az ostobasága.
krtek 2010.02.01 14:57:21
@Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer: 14 Pont a választási jog előfeltétele az adófizetés. Az pofázzon bele akinek köze is van hozzá.
Magyarország, én így szeretlek: "2009. december elején jó idő volt és elmentünk a mélykúti krosszpályára edzeni egyet, aminek az lett a vége, hogy pereceltem egy nagyot. Agyrázkódást kaptam, elvesztettem az eszméletem, továbbá megsérült az egyik ujjam. Kijött a…..
Hétköznapi drámahozzávalók pár bekezdésben. Adott egy jobboldali családban felnőtt fiú, az ő haverja (Nagy-Magyarország – Jobbik fan) és egy baloldali lány. Mit ad Isten, az útjaik egy iskola révén összefonódtak. Délutáni séták, találkozások, aztán az ősz…..
Egyet kell hogy értsek Kóczián Péterrel, hogy a sajtónak kellene ízekre szedni a két (populista) párt összes mondatát, nem pedig szolgaian leközölni a sajtótájékoztatók anyagát, vagy az MTI híreket. Mivel semmi ilyen nem történik, egyre feljebb és feljebb csavarják például…..
krtek 2010.01.25 13:13:48
@mind2: szánalmas magyar kórházban várakozás közben, mialatt pár sorstársal elemeztük az eü miniszter és a többi kormánytag édesannyának vélhető foglalkozását (büdöskurv@) és szörnyű szexuális szokásának (nem használ gumit) hatásait, egy kommandós maszopos aktívnyugger, nem bírta ki hogy ne pofázzon bele és elkezdte ezt a hetvenéves balfaszkodást. Annyira agyatlan volt hogy egyszerűen képtelen volt felfogni, hogy ez őt már kurvára nem érinti és egy párt v. szarházi politikus semmit nem ad, mert azt az adófizetők dobják össze, szóval teljesen felesleges volt bármit is beszélni neki. Csak jött belőlle a tv-ben látott Lendvai "qurvanagyszagértő" Ildikó féle hablatylószar. A tököm tele van hogy ilyen véglényeket kell etetnem...
A január 10-i nyomtatott Népszabadságban megjelent két fizetett politikai hirdetés, mit ad isten, ugyanarról a témáról. Egy az MSZP-től, egy a Fideszt-ől. A Magyar Nemzetben nem találkozhatunk MSZP-s hirdetésekkel, ott figyelnek, hogy ne zavarják össze az olvasóikat.…..
krtek 2010.01.21 15:24:08
@mind2: tökéletesen megfogalmaztad a politikai médiakurva fogalmát.

Szánalommal vegyes düh fog el mindig, pl.amikor meglátok egy Májkroszkóp szimpadi igazi Sas vagy Heller (asszem az a másik default deqrvanagyművészvagyok szerencsétlen ) féle kínlódást, és a kamera belepáztáz a közönségbe. Ragyogó arcú, életen átt hülyérevett, agyhalott stabilszavazó telitenyérrel tapsol és röhög azon, amivel szívatják idiótáját. Aztán a produkció végén csattanóként jön egy aktuális pártbaszogató béna csasztuska, amiben szarházi kispolgárok ostoba beszólásai vannak megzenésítve, de a mi a végére semmi más nem lesz, mint benyalás a meleg fekáliáig. Aztán lehet menni támogatásért, az erre vevő buta közönség felé meg eljátszani a bátor megmondóembert.