Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bug jr.

0 bejegyzést írt és 489 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A FEMEN nevű, a nők elnyomása ellen küzdő, harcos ukrán feminista-csoportosulás zavarta meg a Topmodell leszek! című modellkeresős tehetségkutató német kiadásának élő döntőjét múlt héten. A műsor alatt egyszer csak két, magát szextremistának nevező nő termett a…..
Jelek, melyekből arra következtethetsz, hogy a roma pop műfaj előadója vagy: 1. a cipőd alapanyaga pár napja még kafferbivalyokból lakmározott; 2. Jézus a vállán cipelte a négyméretes keresztet, te a nyakadban hordod; 3. bebalzsamozás után sem feltétlenül hagynál fel a bulizással. Nos, Kis Grófóra…..
Csütörtökön 11-kor valóban magyarul szólalt meg a Euronews, ráadásul nemcsak a tévében, hanem online és a Euronews Express mobilappon is. Ahogy az Indexen már kedden már megírtuk, a világ 155 országában fogható nemzetközi hírtelevízió a görög után 13. nyelvként magyarul…..
Van ez az úszónő, aki szakmájában közepesnél jobban teljesített, sőt, ha azt vesszük, egy örökös magyar bajnoki cím meg az EB-bronz az egészen frankó, de a saját árnyékát csak nem tudta átlépni, hogy most azért, mert nem mert nagyot lépni, nehogy kicsorogjon valami a lába…..
Úgy tűnik, az egykori Hip Hop Boyz-tag, Real Action, alias Szűcs Zoltán könnyfakasztó árnyszínházát zabálják a britek: az Attraction többezer indulóból került a legjobb 45 produkció közé "az albioni Megasztárban", a Britain's Got Talent című tévéműsorban. A továbbjutók…..
Igen! Bár be kell vallanom, hogy már nagyon régen nem nézem egyik csatornát se. A TV készülékemet is úgy programoztam be, hogy valahol a negyvenedik hely körül vannak, nehogy a bősz kattintgatásban véletlenül beléjük botoljak.  Igazából nincs nagy bajom velük, csak egészen…..
Azt már tegnap reggel megírtuk, hogy az otthon babázó Ördög Nórát Lilu váltja a műsorvezetői poszton, mára az is kiderült, hogy társa a műsorban nem Sebestyén Balázs, nem is Stohl András, hanem Istenes Bence lesz - legalábbis a Blikk szerint. Istenes Bence az előző szériában…..
Az upfronts csak jövő héten lesz, de ettől még javában rendelgetnek be a tévék, most például a Foxnak kell nyolc újonc (mind 13 részes berendeléssel), amivel majdnem megduplázta a tavalyi berendelések számát. (A Dads című sorozatot már korábban bekérték.) A húzás érthető,…..
Szeretem az egyszerű horrorokat. Amikor mindenféle misztikumtól, az okkultizmus bármilyen megnyilvánulási formájától mentesen lecsupaszítva csak az ember színtiszta kegyetlensége, perverziója és állatias énje bugyog a felszínre. Zsigerien, tudattágító pirulaként csöppen a…..
Nekünk is nagyon tetszett a brit Killingnek titulált nyomozós sorozat, és az ITV-nek is, így jövőre jön a második évad, új üggyel, de pár olyan karakterrel, akiket az első évadban ismertünk és szerettünk/rühelltünk meg. A sorozat készítői sem hitték volna, hogy egy ilyen,…..
Véget ért, és a várakozásoknak megfelelően az utolsó részre is rekordnézettséget hozott a The Walking Dead harmadik évada, pedig ha szigorúan csak azt nézzük, mennyire volt jó a 16. rész, akkor nyilvánvaló, hogy a 12,4 milliós nézettség csak a sorozat nevének és (rövid)…..
Nyomasztó, depressziós sorozatot forgatni mostanában lett igazán divat, mióta a skandinávok a The Killing - Híd duóval szépen elfogadtatták a világgal, hogy nemcsak szép ember lehet sorozatszereplő és nem feltétlenül baj, ha a karaktereknek rossz a kedve és állandóan…..
Adásunkat megszakítjuk, csapataink harcban állnak! A HírTv jól visszavágott a német közszolgálati csatorna gyerekhíradójának! Hogy az is értse, miről van szó, aki már annyira besonkázott, hogy már tormásat böffent csak aktuálpolitika helyett, annak foglaljuk össze azért az…..
bug jr. 2013.04.02 10:28:15
A Fásy Birodalom visszavág! A mulatós műfaj kopaszodó királya durva gyomrost vitt be a napokban a hazai médiaiparnak: a Nóta tévén indította újra az ATV-ről száműzött könnyűzenei celebgyárát, a Fásy Szupersztár Tehetségkutatót. A hétfőn és szerdán este 8-kor…..
bug jr. 2013.03.05 16:58:00
@Mahaboul: megtekintettem az asz duo produkciojat, ok tuntek a legiretesebbnek elsore, az alacsony szines boru ur enekel a masik nyomja a pattogost a szintin.
mentettem is az oldalt, lesz mit nezni kicsit megalakulva a hideg teli esteken.
Gyerekkorunk kedvenc bunyósa nem csak az önéletrajzi kötetét dedikálgatta az elmúlt években, de 2010-ben leforgatott egy főcsőzkézős-nyomozgatós tévésorozatot, az I delitti del cuocót is, amit a büntető Nincs kettő séf nélkül címmel (kényszeres szóviccelő…..
bug jr. 2013.03.04 21:26:35
@Bombadil Toma: OK, akkor ugy mondom hogy BSTH fan vagyok.
de meg a kozos filmjeiknel is ugy picsogtam mint az egyszeri magyar celeb ByeAlex miatt ha nem a Bujtor-Ujreti szinkront kaptak.
szoval elsosorban BSTH BU fan vagyok. de az nagyon.
Vastag keretes szemüveg, boka fölött libbenő gatyaszár és kötött sapka vs. csokornyakkendő és kisestélyi - nagyjából erről szólt A Dal döntője, amiben eldőlt, hogy Bye Alex képviseli a magyar színeket a malmői Eurovíziós Dalfesztiválon. A döntéssel lehet vitatkozni, de az…..
Azt nem állítom, hogy olyan ünnepélyes izgalommal ültem le a Bűnök és szerelmek 4. része elé, mint hajdanán a Klinika elé, amikor az volt a tét, hogy Brinkmann professzor fölépül-e az infarktusból. De igenis érdekelt, hogy a 3. részben családi műtét céljából…..
A tévében az utóbbi pár évben azok a sorozatok tudták igazán lekötni a figyelmünket, amikben volt valami dög, tök, vagy csak merészség - ilyen volt a Kemény zsaruk és a Breaking Bad az antihősökkel, a Lost az iszonyú komplex (és parasztvakító) mitológiával, a Trónok harca a…..
Erősen Sons of Anarchy-beütésű főcímmel nyitunk, női seggekről és izmos férfi hátakról (legalábbis remélem, hogy nem fordítva) lépnek le a karakterek arcai és nevei, azt az érzést, ami akkor fogja el az embert, amikor Lorenzo vagy Frenki arca animált tetoválásban jelenik meg a…..
Akkora siker volt a köztévé tavalyi dalversenye, amin gondos munkával megkeresték, melyik zenekar tudja legjobban leégetni saját magát és az országot a bakui hepajon (amit nem mellesleg értelmes ország NEM vesz komolyan) hogy idén is nekilátnak. Sőt, olyan nagyszabású versenyt…..
Most sajnálhatja igazán Mohamed Fatima, hogy kihisztizte magát a Voice-ból: az előző heti, igen tisztességes felhozatal mellé a második adás jó, ha három igazán ütős hangot tudott csak felvonultatni, a nyolc továbbjutó között pedig csak egy olyan van, akinek tiszta szívből lehet…..
Jól jöhet Bálint Antóniának, hogy magánéleti válsága miatt újra a lapok címoldalára került. A Bors infói szerint az egykori műsorvezető ugyanis szerepet kapott az RTL2-n januárban induló Szombat esti lázban. Antónia hivatalos rajongói Facebook-oldalán azt írta vasárnap, hogy „jaj, nagyon jó hírt…..
A Variety tette közzé elsőként a nagy hírt: a második évad végén elkaszált The Killing-remake harmadik évadát már elkezdték összerakni az írók és a producerek, ráadásul a napokban közzétett pletykának megfelelően az AMC-nél. A gyártó Fox és az AMC egyelőre mélyen…..
Amerikában most vasárnap fog debütálni az ABC-n a 666 Park Avenue, ami egy fiatal házaspárról fog szólni, kik beköltöznek New York egyik legrégebbi házába. Majd természetfeletti jelenségek tanúi lesznek. Megnézzük? Beszámoljunk róla? A "tovább" mögött megtalálható a…..
bug jr. 2012.09.27 14:47:58