Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rodney_2

0 bejegyzést írt és 1645 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gondolom nem árulok el nagy titkot azzal, hogy az utóbbi időben eltűntem mint szürke szamár a ködben, nem volt se szándékos, se tervezett, se semmi komoly ok nem áll a háttérben, ha csak az nem, hogy vizet hordani az óceánba, homokot importálni a sivatagba egyre kevésbé szeretek. Azt nem mondhatnám,…..
Rodney_2 2021.11.27 19:58:33
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Mi is örülünk, hogy már a Hülyék Intézetében is lehet internetezni :)
Rodney_2 2021.11.30 10:18:41
@zuzzer: Itt a svéd folytatás. Ez a demokrácia paródiája, ahol így megy az ország vezetése, onnan ne nagyon szóljanak be másoknak:

index.hu/kulfold/2021/11/29/mult-heten-lemondott-most-megis-o-lesz-svedorszag-miniszterelnoke/

A UK-ben lagalább ha egy párt megközelíti a szavazatok 40%-át, akkor lesz belőle "landslide victory" és közel 2/3-os parlamenti töbséggel kormányozhat. De ez a maszatolás ami a svédeknél megy, nevetséges/szánalmas you name it. Ne csináljumk úgy, mintha ez adna legitimációt, az Orbán meg egy illegitim diktátor lenne
Rodney_2 2021.11.30 13:12:23
@zuzzer: Szerintem ez egy baromság, persze ha 10 éve csak ellenzéki propagandából tájékozódsz, akkor lehet, hogy onnan így látszik. De még ha úgy is lenne ahogy mondod, még mindig nagyobb a legitimációja mint a svéd debileknek akik ügyesen rombolják a saját országukat már sok éve
Ideo-logikák Macsó-Európa 2021.11.27 14:16:05
Érdemes egymás mellé tenni azokat a különféle, egyébként eléggé közismert felméréseket, amik arról szólnak, hogy miben tér el Európa egyes országaiban az állampolgárok felfogása sokakat foglalkoztató politikai kérdésekben. Ilyen például az oltásellenesek aránya és az átoltottság mértéke. Egy…..
Rodney_2 2021.11.29 23:35:16
@MEDVE1978: Kb mindenben egyetértek veled. Amit megerősíteni érdemes, az a buzulás témában kifejtett véleményed. Nekem az orvos rokonok évtizedekkel ezelőtt magyarázták így. Nincsen olyan hogy buzi gén és akkor az illető buzi és kész, ahogy mostanában képesek egyes szervezetek fizetett ügynökei ezt hazudni. A férfi és női hormon egyaránt jelen van mindenkiben és ezek százalékos aránya okozza, hogy vannak nőiesebb férfiak és kiképzőőrmester szerű nők is. Nyilván ha a társdalom érdekét evolúciós és fajfenntartási szemmel nézzük, akkor a heteró kapcsolat "értékesebb" mert képes a fajfenntartásra, míg a többi izé nem. Ha innen nézzük, akkor a buzuláspropaganda (stb) kifejezetten káros a társadalomra. És itt eveolúciós értékekről beszélünk, nem arról hogy 2008-ban még csak 2 EU országban volt buziházasság, a Merkel kancellárként ELLENE szavazott amikor a németek bevezették, ma meg megy a pofázás, hogy ez egy egyetemes alapjog és akinek nem tetszik az legalja barbár ember és takarodjon ki Európából. Elképesztő, igaz??
Rodney_2 2021.11.29 23:43:56
@Tamáspatrik: Nagyon jó a poszt alapgondolata, az ilyen korrelációszámítások jópofa eredményeket hoznak ki.
Én éltem több országban keleten is és nyugaton is. elég érdekes összehasonlítani. Teljesen egyértelmű, hogy a macsóság és pl az antibuzi gondolkodás északnyugatról délkelet felé "lejt" A beoltottság viszont ennél komplexebb lehet, mert a németek osztrákok és szlovákok is az alacsony átoltottság miatt szívnak. Délkelet Európában az ortodox egyház szerepe elég jeentős, fogalmam sincsen, hogy miért oltásellenesek és nekik ott nagy hatásuk van a népekre. A Balkánon emiatt már kipusztult a püspökök fele az elmúl két évben. A portugálok meg a legjobban állnak, ahol egy tábornok lett megbízva a dologgal és egyszerűen megparancsolta illetve megszervezte, hogy mindnekit beoltanak és kész (ide kívánkozik, hogy te mint Vincent - olvasó talán emlékszel hogy a sok degenerált semmit megcsinálni nem képes bölcsész mit siránkozott és gúnyolódott amikor megjelentek a katonák az operatív törzstől kezdve a kórházakig (mintha nem ez lenne a normális, csak hát aki komplett idióta, az ezt sem fogja megérteni)
Az ember nehezen lélegezve botorkál a kórházban. Ami jó jel, mert már képes botorkálni, azaz fel tudott állni az ágyból. Szóval odamegy az ember az italautomatához, mert kakaót szeretne inni. De a betűk és számok kicsik, plusz az ember is szédült. Ilyenkor segít a modern technológia. Nemhiába…..
Rodney_2 2021.11.26 03:49:02
@ulpius66: A liberális demokrácia úgy működik, hogy az alacsonyabb rendű népeknél addig kell újra és újra választásokat tartani, amig ki nem jön az az eredmény, ami megfelel az USA-ban ülésező Zsidó Világtanácsnak :))) A megfelelő eredmény kialakításában segítenek a CIA és Soros ügynökök is.
Jakab Péter csak azokra a hálószobákra kényes, amelyeket ő használ. Az emberi jogokhoz is így áll hozzá. A kormányközeli bulvárlap, a Bors oldalán robbant – az információt tekintve egyértelműen Jobbikos, bennfentes berkekből származó – hír, hogy az alakulása óta a fehér, hetero, keresztény…..
  "Orbán gyáva." "A kabinet egymásnak ugrasztja a munkavállalókat és a munkáltatókat." "A kormány kibújik a felelősség alól" - Ilyen és ezekhez hasonló kritikákat hallunk nap mint nap, mióta bejelentésre került: a munkáltatók megkövetelhetik alkalmazottaiktól a koronavírus elleni védőoltást. Vajon…..
Rodney_2 2021.11.17 06:42:16
@tiltsál ki te gyökér: még nov 12 reggel volt:
én: "31 éve figyelem ahogy a Nyugat kinyírja magát," mire te:
"Az a durva, hogy az elmúlt 5-8 évben mennyire begyorsult a folyamat. 2000ben még szuperhatalom volt Európa, erős gazdasággal, most meg a gazdag részeg nagybácsi a lagziban, akit mindenki hülyének néz és kiröhög, de még van némi pénze.
És ezt nem külső hatások, nem katasztrófa, nem valami rendkívüli dolog idézte elő, hanem a saját hülyeségünk"

Én 1993-4 körül már tudtam hogy a UK-nak esélye nincs és 1997-ben magyarázták el nekem valahol a Ruhr vidéken, hogy hogyan hal meg Németország. Aztán tényleg :((( Franciaország, stb... tényleg direkt magukat nyírják ki. Darwin díj
Ez tényleg egy olyan dolog ahogy a civilizációk ciklikusan felemelkednek majd megdöglenek. A sok agyhalott ott tart, hogy a "nyugat" milyen jó hely, magasak a fizetések, elég nagy gazdagság van. Csak azt felejtik el, hogy a nyugat meggazdagodása nem a (túltolt) buzulás, feminizmus, emberi jogi idiotizmus, niggerfaszszopás stb eredméye, hanem pont ezek ellenkezője (a niggereket leölték vagy adták-vették, a nők szakmányban szültk a katonát, tengerészt és iparost, stb) Azóta már csak lefele megy. És ezt kb minden makro idősor jól mutatja. Érdemes megnézni a térség katonai, politika és gazdasági súlyának változását az elmúlt 200-300 évben. Magáért beszél.
Rodney_2 2021.11.20 19:28:51
@taga20: Szerencse, hogy te mindig részeg vagy, így nem hasznos időt pazarolsz el az értelmetlen blogbejegyzéseiddel :)
Hetek óta sokmindenki, de az egészségügy mindenképpen a 4. hullámmal van elfoglalva. Szombattól érvénybe lépnek a szigorítások, amiket már sok napja sürgetett az orvosszakma. Én (igaz én nem készülök választásra) azonban szigorúbb lettem volna... Zárt helyen mindenütt maszkviselés, egészségügyben…..
Rodney_2 2021.11.20 04:28:22
@MEDVE1978: Mindenhol politikai kérdésként kezelik a járványt, mert a döntéshozók a politikusok és nem a szakemberek.
Ott van pl az új, most alakuló német kormány. Elég érdekes ahogy bizonyos szigorításokat elleneznek elvi alapon (ez lenne a politika) miközben őket is elöntötte a járvány, immáron sokadszor. Néhány napja felsőausztriában majdnem 300 új fertőzött jutott 100 ezer lakosra, ilyen magas arányt még sehol nem láttam (a 100-150 már nemzethalál). Ott is addig vacakoltak amig ide jutottak.
Amikor meg a tudósokra hallgatnak: Indiában az utolsó nagy hullámot az indította, hogy az illetékes tudósok azt tanácsolták Modinak, hogy most már lehet enyhíteni a szabályokon (csak aztán jött a delta variáns).
Szóval a kép elég vegyes.
Egyre több szakember mondja, hogy akkor lesz ennek vége, ha az egész populáción végigmegy a vírus. Akkor nálunk most jó az irány :))) Az meg hogy sokan halnak meg több okra vezethető vissza: az egyik az általános nagyon leromlott egészségi állapot (aminek a nagy elhízottság és egészségtelen táplálkozás csak egy eleme).

A másik amit többen is írtak, a fegyelmezetlenség, a meglevő szabályok be nem tartása. Én sokat utazom és főleg nem is Magyarországon élek, ezért nemzetközi tapasztalatom a teljes idiotizmus amikor a maszkot az állukon hordják a pincértől kezdve a vonaton utazó laptopon dolgozó öltönyösig. Vagy amikor csak elvitelre lehetett kaját venni, akkor az volt a best practice, hogy megvette egy társaság a gyorskaját, aztán az étterem előtt a földön ülve vagy szorosan egymás mellett állva ették meg, pedig az "elvitelre" arról szólna, hogy vigyék haza és egyék meg otthon addig meg legyen rajtuk a maszk. Ezeken nem tudom hogyan lehetne változtatni :( Hiába osztjuk ki a Darwin díjakat, az már nem segít. (lásd még parttalan liberalizmus mint evolúciós zsákutca)
Azt sejti az ember, hogy hibátlan, 100%-ban objektív halandó nincs, tehát humanoidok által működtetett médium se lehet ilyen. A médiamunkás tévedhet, lehet figyelmetlen, eltéríthetik az előítéletei, elvihetik az érzelmek, és persze ott a motivált részlehajlás is: az rendeli a nótát, aki a zenészt…..
Rodney_2 2021.11.18 20:32:43
@Tata86: De nem érted ezt a "zsidózás" dolgot. Amikor az okokat keresed valami mögött (root-cause analysis) akkor sajnos eljutsz a Holocaustig. Az okozott olyan traumát bizonyos emberekben, hogy a mai napig ez befolyásolja a dolgokról való gondolkodásukat, mindenről az jut eszükbe, stb. (ott van nem a legjobb példának Elek Gábor aki Jótündér néven hetente posztolt a Vincenten arról, hogy a magyarok mind nácik és antiszemiták, stb. és ő még nem a legrosszabb ebben a műfajban)
Az hogy ezeknek az embereknek nagyon fontos a "nyílt társadalom", a minél nagyobb diverzitás, az oda megy vissza, hogy a Holocaust okaként azt találták ki, hogy egy eltérő vallású és szokású kisebbség voltak egy monolit (keresztény) többségben. Ezért ezt kell minden áron fellazítani és szétzilálni, minél többféle népet minél hülyébb szokásokkal kell importálni és akkor jó lesz nekik. És hogy ez mennyire nem hülyeség, egy (külföldön született) zsidó barátom a 2015-ös migráncsolás után ment egy kört északnyugat Európában és azzal jött vissza vigyorogva, hogy végre már nem minket utálnak a legjobban, hanem a muszlimokat :)
Rodney_2 2021.11.18 22:29:19
Júniusban ellenzéki országgyűlési képviselők csoportosan fordultak az  Alkotmánybírósághoz a közfeladatot ellátó közérdekű vagyonkezelő alapítványok (KEKVA-k) szabályozása miatt. Azt kifogásolták, hogy az új alapítványok bár állami pénzből látnak el közfeladatot, mégsem kötik őket azok a törvényi…..
Rodney_2 2021.11.17 21:36:41
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
De ez tényleg így van :) Ez itt egy Soros pénzből működő blog. Vagyis "független" :)))

Itt van neked ez:

archiregnum.blog.hu/2021/11/17/rittenhouse-ugy_ezek_hazudnak

Kicsit művelődjél. Ez a blogger Orbánt "Führer"-nek hívja a korábbi bejegyzéseiben, de aztán szembe jön neki a nagy nemzetközi valóság. Te is fejlődhetsz kicsit :)
Hetek óta folyamatosan emelkedik az üzemanyagok ára, az elmúlt héten a kutakon már 500 Ft alatt nem lehetett tankolni, függetlenül attól, hogy benzinnel vagy gázolajjal üzemel –e az autónk. Sok támadás érte emiatt a kormányt, ezért léptek is az ügyben,..
Archiregnum Gyermektársadalom 2021.11.01 15:21:14
A Führer úgy döntött, ha már a progresszív közönség ennyire igényli, megerőszakolhatja magát, és játszhatja a diktátort. Egye fene! Lement a Békemenet, jönnek vissza a korlátozások. A Medián meg is mérte rögtön, hogy mekkora a támogatottsága a tömegközlekedésen való kötelező maszkviselésnek, és…..
Az Összefogás nevű alkalmi szövetség félrevezető módon és konzekvensen közös miniszterelnök-jelöltnek nevezi a közös listavezetőt. Ezzel egyúttal azt a látszatot is keltik, mintha valamiféle közös kormányzást is terveztek volna, pedig nem. A dokumentumok szigorúan választási együttműködésről…..
Rodney_2 2021.11.02 07:24:07
@Pásztörperc: Nyilván hazudnak reggel meg éjjel. Nézd meg mikor írtak neked :)))
Döbbenetesnek tartom, hogy a fidesz/Orbán gyűlölet úgy el tudja hülyíteni az embereket, hogy az ellenzéki katyvaszban szereplő morálisan NULLA hulladék embereket valamiféle élhető alternatívának képesek látni. És itt most nem csak a Gyurcsány és sleppjére gondolok. Rohanuk megint bele a katasztrófába :(((
Bár a fél magyar média a frakcióalakításról szóló határozati javaslatomról zeng, a független újságíró-társadalom ma, vasárnap még nem bírta megkérdezni tőlem, hogy miért adtam be a javaslatomat.  Miért gondoltam azt, hogy csak azon pártok alakíthassanak pártfrakciót az Országgyűlésben, akik önállóan…..
Rodney_2 2021.11.02 07:17:41
@GyMasa: Nyilván nem fog működni. Ettől még a frakcióalakításról szóló javaslat nagyon értelmes dolog. Ha a fidesz kezdeményezné, akkor fasiszta diktatúra lenne :))) Már most is úgy ülnek mindenféle hányadékok 5 fős frakciókban, hogy a nagyobb pártoktól (MSZP) lízingeltek tagokat ahhoz, hogy így több közpénzt tudjanak lenyúlni a választók akaratát szembeköpve. Ezek lennének a fidesz alternatívái. Köptem egyet...
Két év börtönt kapott Horvátországban Hernádi Zsolt a Mol–INA vesztegetési ügyben. (HVG)  Tegnap a horvát Legfelsőbb Bíróság ítéletet hozott az ú.n. MOL-ügyben: a testület elutasította a két vádlott fellebbezését, és helybenhagyta a korábbi ítéletet, így a volt horvát kormányfőt, Ivo Sanadert 10…..
Rodney_2 2021.11.02 06:57:56
Néhány megjegyzés:

1. A politikai kontextben ez kb olyan, mintha mondjuk 2015-ben elitélték volna Gyurcsányt letöltendő börtönre jogerősen Sukoró miatt, miközben az illetékes nemzetközi bíróség felmentette volna. Ugye akkor menne az ajvék, hogy jogállamiság és te is írnád a posztokat, hogy szegény Gyurcsány Fegyenc egy ártatlanul meghurcolt politikai fogoly.

2. Ha úgy történt ahogy a horvát bíróság kimondta, akkor tulajdonképpen Hernádi a részben magyar állami tulajdonú stratégiai vállalat nemzetközi terjeszkedésén ügyködött, dicséret jár érte. Persze kár hogy lebukott, valamit majd ki kell találni de nyilván meg kell védeni...

3. A 90-es években az egész K-Európai régióban a privatizációkat nagy fokú korrupció kisérte (ezt pont neked nem kellene magyaráznom :) ) Nyugodtan lehet feltételezni, hogy a legtöbb tranzakciónál volt valamiféle korrupció. Hogy erre egy jó ráutaló tényt írjak: az osztrákok a 90-es évek elején úgy változtatták meg az adótörvényt, hogy az osztrák vállalatok a K-Európában (és csak K-Európában) fizetett kenőpénzeket elszámolhatták költségként (ha van valami fingod a számvitelről, akkor sejtheted hogy ez mekkora visszaélésekhez IS vezetett) Ez milyen durva. Így segítette az osztrák állam az osztrák cégeket a volt monarchia területén a terjeszkedésben. Aztán néhány év után amikor már felvásárolták amit lehetett, akkor visszaváltoztatták az adótörvényt normálisra. Ezeket úgy írom, hogy résztvevője voltam sok tranzakciónak, vagyis belülről láttam a dolgokat :)

4. Vannak olyan korrupciós ügyek, ahol pl az osztrák oldali fél már le is ülte az osztrák bíróság által kiszabott szabadságvesztést, a magyar oldalon meg semmi. És ezek szoclib időkben történt dolgokra vonatkoznak !!! Pl. MÁV Cargo, ott is olyan 6-10 millió euro körüli összeg sorsa volt a kérdés. Úgy látszik nagy nemzeti vállalatok esetében ez volt a tarifa :)))
Végigolvastam, inkább csak összefoglalóként, a lengyel és magyar vita lényegét, amely végső soron az EU-s és nemzeti jog elsőbbsége körül forog. Az összefoglaló bizonyos interpretációival nem teljesen tudok azonosulni (úgy érzem, hogy pl. a "liberális demokráciának" nevezett berendezkedés…..
Rodney_2 2021.10.31 19:28:59
@cavalry: Az ukrán "önkéntesek" a mindenhol népszerű zsidók legyilkolásában jeleskedtek. Az egy hobbi szerű tevékenység ahhoz képest, ha ahogy vizionálod 500-600 millió feka próbál átjutni Európába. Szerintem elég hamar rájön még a legdegeneráltabb ballibsi is, hogy annak nem lesz jó vége (nekem vanak nyugaton élő 2015-ben még boldogan migráncsoló zsidó ismerőseim, akik ma már szó szerint rettegnek a környezetükben elszaporodó muszlimoktól). Az tényleg élethalálharc lenne az élettérért. Egészen más kategória. Arról nem beszélve, hogy hadihajóról nagy távolságban közeledő "migránshajó" kilövése kb a computer game szintjén borzolná az elkövetők idegeit. Én voltam katona (erről nemrég értekeztünk néhányan valamelyik blogon) és ott azt tanultam meg a gyakorlatban is, hogy a gyilkolásra felkészítésben nagyon profin tud működni az "ellenség" dehumanizálása. Onnantól elég könnyen megy. A másik dolog az, amikor olyan a helyzet, hogy ha te nem ölöd meg őt, akkor ő öl meg téged. Ez is facilitálja az emberben a cselekvést, főleg ha van benne valami szikrája az életösztönnek. És akkor jön még az, ha az embernek van családja, gyereke (ballibsinek macskája) akit szintén meg kell védeni a vadaktól :)))
Rodney_2 2021.11.01 12:06:56
@cavalry: Jelenleg az van, hogy ha megjelenik egy napsütötte arcú genetikai hulladék a zöld határon, akkor NY-Európa lakosságának jelentős része elalél a gyönyörűségtől, letérdel előtte és leszopja, ad neki pénzt, lakást, kaját, erőszakolhatja a nőket stb. Innen kellene elmozdulni abba az irányba amit fentebb írtam. Kurva nagy különbség van, hogy otthon azt hallják hogyha eljutnak Európába akkor az a Kánaán, vagy ha azt hallják, hogy jó eséllyel lelövik őket a határon és ha be is jutnak, akkor sincsen segély hanem "hard labour" :))) Ki kellene próbálni :)
Rodney_2 2021.11.01 12:19:38
@white999: Azt kellene megszüntetni, hogy érdemes legyen élősködni menni. Azzal nincsen sok gond, hogy egy legális bevándorló keményen dolgozik, hogy ne haljon éhen. A többieket kellene kitoloncolni (vagy persze be se engedni ilyen bullshittekkel hogy "menekült". Ne a UK-be meneküljön a világ másik feléről. A UK-ben az a menekült, akikekt mondjuk Franciaországban, Belgiumban és Norvégiában üldöznek, vagyis a vallásos zsidók akikeket üldöz a betelepült muszlim csőcselék és ezért egyre töben alijáznak)
A hate preacher imámokat meg be kellene baszni 20 év kényszermunkára, ha nem lehet kitoloncolni. Ez az egész "emberi jogi" idétlenkedés csak arra jó, hogy leépítette és széjjel verte az európai társadalmakat.
Amit a sok idióta elfelejt: A UK vagy Franciaország nem akkor lett gazdag amikor ballibsi meg zöld idióták a szinesbőrűek farkát szopták, hanem amikor ezeket halomra lőtték illetve kereskedtek velük. Amióta megváltoztak a dolgok, azóta folyamatos Európa hanyatlása és visszaszorulása, minden fontos mutatóban csak veszít a világban betöltött súlyában. Hogy ezt miért nem veri ki a szemét az embereknek, fogalmam sincs (erre mondják hogy a jóléttől általános elhülyülés következett be). És ahogy
@cavalry: is írta, már arra se lehet találni épkézláb embereket, hogy megvédjék a hazájukat. Kurva nagy progresszió (az elkorcsosulásra legjobb példa, hogy a nyugati férfiak egyre növekvő százalékánál annyira alacsony a spermaszám, hogy már nem alkalmas természetes megtermékenyítésre: természetes kihalás, evolúciós zsákutca)
bircahang Kovid-támadás 2021.10.29 06:06:00
Időközben megtámadott minket is a kovid, Ezért ideiglenesen a meszokotthoz képes kevesebb új cikk lesz...
Rodney_2 2021.10.29 15:36:49
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Akkor ügyesen :((( Kifejthetnél egy kis oltáspropagandát amig még tudsz írni...
Esetleges kormányváltás esetén nem jogászi szemmel nézve, hanem a józan ész talaján maradva is érvényteleníthetőek lennének azon törvények, amik azt a célt szolgálták, hogy a kormánypárt bebetonozza a hatalmát. Így például az olyan alkotmánymódosítás, hogy hazánk fővárosa ezentúl Felcsút, vagy hogy…..
Rodney_2 2021.10.22 10:41:08
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Ballibsiéknél az a jogállamiság és a demokrácia, ha egy ország MINDEN erőforrását balliberális zsidók ellenőrzik. De ezt tudod te is :) Ha egy nép öngyilkos módon őket választja, akkor az a nép bölcs, művelt, van internethozzáférése, ha meg nem ennyire Darwin díjas idióta, akkor fasiszta, antiszemita, homofób, irástudatlan, nincsen is internet vidéken, stb :)))
Rodney_2 2021.10.22 10:45:45
@midnight coder: Volt 200 ezer szavazó első körös szavazó, akik a 2. fordulóra nem mentek el. Azok kik lehettek? Nekik már a győztes közös jelölt se volt elfogadható és a DK sem. És ezek a legaktívabb 800 ezerben vannak. Majd ha meglátják az összemutyizott közös listát a sok lejáratódott szocival és mindenféle szeméttel, aztán szembesülnek azzal, hogy ki is az egyéni Összefogás jelölt a körzetükben, akkor lesznek problémák.
Rodney_2 2021.10.22 10:52:49
@BiG74 Bodri: És miben fognak tudni megegyezni?? Gondolom Jakabék nem fogják megszavazni a "progresszív" degenerációt (buzulás, migráncsolás), a progresszívek / soros-ügynökök nem szavazzák meg a nemzeti jellegű témákat, stb. Valahogy talán sikerül megegyezniük abban, hogy ki hol lophat (átveszik a bejáratott csatornákat a NER oligarcháktól). Ezért nyilván érdemes kormányt váltani... Lehet, hogy már miniszterelnök sem lesz, mert a pszichopata Gyurcsány majd erőlteti a feleségét, a többiek meg kiakadnak és nem fogadják el... Meg egyáltalán: a képviselőknek és kormánytagoknak fel kellene esküdni a szerintük illegitim Alaptörvényre, különben nem is foglalhatják el a poziciójukat. Van valami amit képesek leszenk normálisan megcsinálni???
Merre mozdulna a jelenlegi, önkényuralomnak tekinthető rendszer Dobrev vagy Márki-Zay megválasztása után? A viták alapján teljesen tiszta kép rajzolódik ki erről, egyes médiumok célja lehet, hogy ezt a képet összezavarják. Én magam nem tudok pártatlan lenni e téren, mert Dobrev Klára habitusa,…..
Rodney_2 2021.10.19 08:20:14
@BiG74 Bodri: Örülök hogy nem hiszed :) 2010-ben sok fidesz szavazó sem hitte hogy mi lesz :(((
Én több fontos jelölt szájából hallottam, hogy ez a terv (pl Dobrev és szerintem MZP is, egyedül Karácsony ellenezte ezt)
Ha érdekel a téma, a Vincenten egy egész topikot nyitottak ennek és sok ottani "agyhalál" szélsőbalos egyetértett ezzel a tervvel (képzelj el egy kupac agyament küldetéstudatos bölcsészt, mint régen az SZDSZ holdudvar, az volt a rossz szellemük)
Amennyiben nyernek, a fontos dolgok azok lesznek, hogy ki milyen poziciót töltsön be, kinek az unokaöccse és anyósa hova kerüljön ahol majd megkezdik a lopást ezerrel. Mivel teljesen képtelenek lesznek kormányozni, el kell majd kezdeni panaszkodni hogy a kétharmados törvények miatt nem lehet kormányozni aztán ki tudja mi lesz :(((
Ja és persze a "Soros programot" végre kell majd hajtani, hogy jöjjenek az EUs milliárdok hogy ebből már végre ők lophassanak. A Hadházy majd áll és forog mint egy hülye, hogy ez most hogy van... :))))) vagy inkább sírni kell.
Ja és még valami, ha nem hiszed: a Habony 2010-es választás előtt elvállalt egy állást Romániában, sajét szavaival azért, hogy ne legyen Magyarországon amikor az Orbán hatalomra kerül. Mert tudta hogy mi jön és nem akart részt venni benne. Aztán úgy alakult, hogy meg lett véve kilóra. Egy 500as Mercedes furikázta söfőrrel ami nem az övé volt persze, aztán jöttek neki a nagy bizniszek amiből nagyon meggazdagodott. Ilyen biztosan nem fog történni 2022-ben senkivel ugye?? Hány éves vagy?? :)))
Rodney_2 2021.10.19 10:13:25
@CSOKKI MÁLNA: Még a "szelid" (beszari? tehetetlen?) Karácsony is azt mondta, hogy nem fog felesküdni az Alaptörvényre. Remek alkalom lesz, hogy az egész bagázst elvigyék börtönbe. Sajnos a Dunába lövés mostanában nem menő, pedig igény lenne rá...
Rodney_2 2021.10.20 19:34:25
@CSOKKI MÁLNA: Igen, ezt végig kellene gondolni, hogy hogy is van ez a dolog jogilag. A parlamentet asszem feloszlatják mielőtt az új felesküszik, de a régi kormány az ügyvezető amig az újat meg nem választják és hát a koztársasági elnök a törvényesség őre. Ebből böri lesz progresszívéknak :)))
Persze lehet, hogy tudják, csak ennyire pofátlanul hazudnak a potenciális választóiknak.
Szabó Tímea bátorsága és igaz mondatainak száma éppen akkora, mint pártjának támogatottsága, hibahatáron belül nulla. Az artikulátlan üvöltözést sportként űző képviselő asszony tökéletes példája a régi magyar közmondásnak: „Az kiabál, akinek a háza ég.”  Szabó Tímea magyarországi politikai…..
Rodney_2 2021.10.14 20:06:51
@jozsef_121: Brendelszar, te vagy a fórum hülyéje. Egy fogalmatlan idióta. Jó példa arra, hogy a ballibsi "aktivisták" degenerált genetikai hulladékok.
Végre újra van min rugózni, az előválasztás eredménye bizakodásra ad okot. Kissé paráztunk, hogy Dobrev túlnyeri magát, de ezt megúsztuk, Budapest összeszámolása után 2-3 százalékpont lesz a különbség Karácsony előtt, ez semmi.  Lényegében eldőlt, hogy ha Karácsony és Márk-Zay közül az egyik…..
Rodney_2 2021.10.01 22:38:48
Rodney_2 2021.10.13 22:35:14
@dare: Az euro bevezetésnek vannak kritériumai, pl a költségvetési deficit alacsony volta, de az államadósságnak is 60% alatt kellene lenni, most meg 80%. Ezen kellene dolgozni úgy, hoyg nemzetközileg is az egyetlen szoci/ balos program az osztogatás hitelből.
Más kérdés az euro bevezetés értelmetlensége: meg kell nézni a számokat. Portugália, Olaszország, Szlovénia, Szlovákia (a görögöket most kihagynám a sorból mert az egy durvább történet) az euro bevezetés után komoly gazdasági válságba került és lemaradni kezdett az EU országok átlagához képest. Az euro kb csak a németeknek, osztrákoknak és hollandoknak jó, a többiek szívnak miatta.
Rokaffy Farkas Itt a vége 2021.03.04 12:13:43
Itt a vége. Azaz nem, a vég kezdete. 1941. december 11-én Magyarország hadat üzent az Amerikai Egyesült Államoknak. 2021.március 3-án a Fidesz megüzente az Európai Néppártnak, hogy kilép, nincs szüksége rá. A kettőben van valami közös; az abszurditás.     Van egy történelmi analógia, ami az…..
Rodney_2 2021.03.08 21:34:55
@s: Ezt beszéld meg a Pikettyvel, mert amikor megírta a híres könyvét, akkor ezt kifelejtette (mert az adóhivatali adatokból dolgozott és a nyugdíjszerű megtakarítások sok helyen adómentesek, gáz...) :) De attól még híres tudós, "baloldali közgazdász". Ilyenekből meg lehet élni...
Rodney_2 2021.04.05 09:46:42
@nincs1agy: "Donáth is fogalmatlan, mint Vásárhelyi Mária és Róna Péter..? Csak te tudod a frankót? :) "
Mondjuk ez a három tényleg teljesen idióta és fogalmatlan is :)))
Rodney_2 2021.10.12 23:38:34
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Mivel Brendelszar szellemi fogyatékos, nem fogja fel, hogy ő az egyetlen igazi pszichopata a környéken. Nagyon szórakoztató amikor azt írja hogy ő csak normálisan kommentel, stb. Látszik, hogy már teljesen elszakadt a valóságtól ez a degenerált sejthalmaz.
A „hol vesztettünk” utat a magyar politikai hagyományban nemes kérdés és évtizedeken át hívó szó. Szerintem a baloldali ellenzék ezen a héten vesztett utat. A héten, amikor Karácsonyról kiderült, hogy nem listavezető, Márki-Zay pedig beelőzte egy virtuális népszerűségi versenyben, amelyben…..
Rodney_2 2021.10.11 02:01:46
@Lesz még Magyar Köztársaság:
Nem azért van hatalmon a fidesz mert diktatúra van, hanem azért mert az ellenzék degenerált állatokból és bűnözőkból áll. Nem a diktatúra miatt lesznek olyan közös jelöltek 2022-ben mint Tordai Bence, Jámbor András vagy a már 2010 előtt 3 rendbeli gazdasági bűncselekményért jogerősen elitélt Czeglédy, Gyurcsány barátja és harcostársa. Ezek a ti hőseitek! Normális ember nem szavaz ilyen söpredékre.
Nézzük az én körzetemet: most Gy Németh Erzsébet és Orosz Anna közül lehetett választani. 2018-ban Gy Német volt "a legesélyesebb" jelölt akire illett volna szavazni. Hát nem bírtam. Visszakaptam főpolgármester helyettesként. Csinált valami értelmeset azóta?? A "Nolimpia" győzelme után megkérdezték Orosz Annát, a Momentum alelnökét, hogy mik a következő politikai céljaik? Ez az idióta azt találta mondani, hogy a migránsok beengedése és a homoszexuális házasság bevezetése. Ezek voltak neki a legégetőbb kérdések. Ma ez a szardarab a kerület alpolgármestere. A két rohadék közül a fiatalabb nyert. Szerinted ki fog rá szavazni??

És akkor még ehhez vedd hozzá, hogy azok a levitézlett arcok, akik kiestek az előválasztáson, felkerülnek a közös listára. Tényleg a választópolgár dönti el, hogy ki kerüljön a parlamentbe ugye?

Diktatúra akkor volt, amikor csak 1 párt indult a választásokon és Lendvai Ildikó cenzúrázta a sajtót. (Ezeket kellett volna 1990-ben felakasztani, a nürnbergi per mintájára megerőszakolva a jogállamiságot visszamenőleges törvénykezéssel és kollektív bűnösség kimondásával. "Demokratikus" best practice.)
MaGYAUR Orbán a magyar Ceausescu 2021.10.07 12:44:39
A Fidesz kommunikációja számomra felidézi az 1970-es évek romániai, Ceausescu-féle nacionalista-populista-kommunista propagandát: a "Megéneklünk Románia" jelenséget, meg a "nemzeti büszkeség és szuverenitás" értékeinek védelmében a történelemhamisítást: a "római-dák-román" kontinuitás elméletet...…..
Sokáig Lengyelországban is az volt a közvélekedés, mint Magyarországon, hogy szemben a nyugati papság által elkövetett sok ezer visszaéléssel, náluk legfeljebb néhány botlásról lehet szó. De miután az áldozatok és a média nyomás alá helyezte a lengyel püspököket, azok vizsgálatot indítottak,…..
Rodney_2 2021.09.15 23:13:54
@papokmármegint: Te tényleg ennyire ostona vagy :)))
Te szerencsétlen, az emúlt 2000 évből kb 1500-ban (mondjuk 400-1900) a buzikat kivégezték, a pedofiliát meg nem lehetett értelmezni sem. A buzulás elfogadás annyira új, hogy pl néhány éve amikor a németeknél megszavazták a buziházasságot, a "hatalmon levő" Merkel Mutti pl ellene szavazott. És ezek ugatnak európai KÖZÖS értékekről. A UK-ban Cameron, a nagy elkúró (lásd. Brexit) szavaztatta meg ezt is. A 70-es években a UK-ban még börtön vagy kémiai kasztrálás járt buzulásért, most meg vidáman házasodik a sok genetikai hulladék. Tetszik érteni?? Ezt nevezem én folyamatnak és dinamikának. Szerinted a sok ebből élő "aktivista" mit fog csinálni amikor már mindenhol boldog szivárványcsaládok fogják elmebeteggé nevelni a kis szerencsétleneket? A harcnak folynia kell tovább, hiszen abból élnek, azért kapják a pénzt a "tudjukkiktől" :))) Ez pont olyan mint a forradalmárok és terroristák "karrierje". Ahhoz értenek, abból élnek...
Rodney_2 2021.10.03 23:06:15
@papokmármegint: Te nagyon le vagy maradva: már 10 éve voltak olyan nők akik állva akartak pisilni. Sőt, csináltak is valami kis szerkezetet amivel tudnának is. Ne becsüld alá a "progresszívek" idiotizmusát.
Egyébként a UK-ben a pandémia előtt képesek voltak valakik hisztizni, hogy a szinházak kínálatában a női rendezők aránya még mindig csak 49% volt. Kiváncsi vagyok hogy mi lesz, ha mondjuk elérik az 51%-ot... Mintha most Izlandon egy olyan parlamentet választottak volna, ahol több mint 50% a nő. Mi sem mutatja jobban, hogy milyen elnyomásban szenvednek az izlandi férfiak...
Rodney_2 2021.10.06 23:24:10
@papokmármegint: Nálad ez az ostobázás a szellemi tevékenység maximuma. Látod ez egy nagy különbség közöttünk :)