Regisztráció Blogot indítok
Adatok
farkasfalkás

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt mondják indulatból tollat, vagy az én esetemben billentyűzetet ragadni nem túl szerencsés. Vártam is vagy fél napot, de nem csökkent közlési vágyam. Az indukációt egy cikk váltotta ki amit az Indexen olvastam (Ide kattintva  olvasható). Bejegyzésem címe is az idézett cikk címéből eredeztethető.…..
farkasfalkás 2020.05.15 22:45:23
@Andres Montenegro: Mit? Hogy ki Boar Hunter?
farkasfalkás 2020.05.16 07:12:47
@FRobi: segítek: "Az erdőben - annak rendeltetésétől függetlenül - pihenés, üdülés, sportolás és kirándulás céljából gyalogosan, emberi erővel hajtott kerékpárral, lóval, valamint az erdészeti feltáróhálózat részét képező erdei úton sport vagy turisztikai célú, lóval vontatott járművel bárki saját felelősségére közlekedhet, illetve ott tartózkodhat, amit az erdőgazdálkodó tűrni köteles, kivéve, ha

a) más jogszabály azt korlátozza, vagy

b) az arra jogosult a látogatás korlátozását az e törvényben foglaltak alapján elrendelte." (2009. évi XXXVII. tv. 91. § (1) bek.)

A jogszabály nem nevesíti a magán vagy állami erdőt, vagyis BÁRMILYEN ERDŐBEN BÁRKI tartózkodhat a fentiek szerint, nem csak az úton, nem csak a turistaúton, hanem bárhol.