Regisztráció Blogot indítok
Adatok
classic

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Haza a leállósávban 2007.12.17 07:30:00
  Maradunk kockázatközösségben. Vagyis továbbra is lopunk egymástól. Csak versenyezni ne kelljen.  ..
classic 2007.12.18 19:35:29
Most volt alkalmam Árpi írását olvasni, de úgy érzem reagálnom kell! Mivel a családban több eü. dolgozó is van, belülről látom a probémát, ha úgy tetszik a másik oldalról. A hócipőm van tele azzal, hogy borravaló éhes orvosok, nővérek, gyógytornászok, stb stb..... Az a legegyszerűbb, hogy az orvosok a szemét pénzsóvár markukat tartó dögök, míg a betegek az orvosok áldozatai. Hát azt kell mondanom, hogy a betegek a rendszer áldozatai. Elmondanám, hogy egy 42 éves sebész orvos fizetése Bp.en netto 100 000 ft! egy nővéré nettó 90 ezer, amiben már a három műszak pótléka, helyettesítés és túlóra is benne foglaltatik. Mindezt arra fogja az állam, hogy úgyis kap jattot. Spórolunk a béreken! Majd a betegek kifizetik azt, amit nem nekik kellene! Egyébként egy kezdő orvos bére nettó 80 000 ft! Eleinte pedig legalább 5-10 évig nem is kap borravalót! Azonkívül nem mindenki sebész vagy nőgyógyász! Vannak rtg, labor, elfekvőben stb helyeken dolgozó orvosok is, ugyanennyi bérért! Ez a szégyen!!!! Nem az, hogy a betegekre hárítják a fizetést, és aztán pedig lebarmolnak beteget, orvost, hogy NE ADJON NE FOGADJON el!!! A körzeti orvosoknál, a vizitdíj ugyan ottmarad, de ha eddig nem tudta volna valaki, a kártyapénz sacc per kb ugyanannyival csökkent!! Hol is a haszon? Van egyáltalán ezen értelme gondolkodni? A kártyapénz majd az állam zsebében marad, de a beteg majd kipótolja... Azonkívül a hosszútávú terv pocsék. Minél kevesebb a bér, annál könnyebb lesz bejutni az orvosira Minél kevesebb a szelekció lehetősége annál nagyobb az esélye, hogy egyre kevesebb az OKOS orvosjelölt. Tovább majd ezt ki ki végiggondolja. Azonkívül utoljára: Az UNIÓ-s elvárások követik az uniós adminisztratív rendszert is. Az orvos 5x annyit adminisztrál, mint eddig, ahelyett hogy a beteggel törődne, de fegyelmi terhe mellett kötelezik rá!! Több orvost nem vesznek fel, egyetlen helyre sem, mint eddig. Hát akkor ki is a felelőtlen?? Itt mindenki köteles az elvárásoknak eleget tenni, rendben van. De a nagy kérdés még mindig az: Az uniós bérek megadása egy ilyen felelős, életünket veszélyeztető munkáért miért nem kötelező a tisztelt rendszernek??
w Töcsök és bogár 2007.08.03 04:30:00
Végre szexbotrány! Nem csak amolyan szűkszavú hírecske, hogy az alelnök válik, de persze közös megegyezéssel barátok maradnak. Nem ám hogy a polgármesternek új csaja van. Bővérű, inflagrantis, csámcsogós Blikk-featúra. A legjobbkor egyébként; pont kerepelni kezdtek a gazdák,…..
w Az a szép zöld gyep 2007.01.22 08:00:00
Ebben a ciklusban – tételezzük most fel, hogy nem lesz időközben kormányváltás – Gyurcsány Ferenc és érdekköre alighanem kénytelen lesz meglépni a marihuána és származékai legalizálását. Tudom, hogy ez elvileg az SZDSZ témája lenne, klasszikus liberális toposz. De…..
w Maci volt 2007.01.16 20:27:00
Abbahagyhatjuk a találgatást, Kósa Lajos tiszta vizet öntött a pohárba. Az új jobboldali pártról szóló igényes publicisztikát nem más helyezte el a Magyar Nemzetben, mint Gyurcsány Ferenc. Napnál világosabb. Horváth Zsolt tehát se nem Orbán titkárnője, se nem Simicska…..
w Műveljük kertjeinket 2007.01.17 15:09:00
Valóban elkeserítő a magyar politikai kirakat; tök normális, hogy abból a magyar választók fele nem kér. Azt is láttuk, hogy új pártot szülni veszélyes és fájdalmas vajúdással jár. Nem lesz meg holnapra. Mi maradt tehát? Lőjük magunkat a Dunába, vándoroljunk ki, vagy…..
w Megint jönnek, rotyogtatnak 2007.01.08 08:00:00
Rakják már a pokol tüzét, fortyog a végítélet, huj-huj. Sok példányban, különböző variánsokban kaptam meg ezt a levelet; egyes polgártársak imákkal, mások válogatott - és súlyosan keresztényietlen - szitkokkal egészítették ki. A felháborodás tárgya az Isten fasza, illetve…..
w Kórtörténeti függelék 2007.01.11 06:30:00
Nem érne két bejegyzést a személye - bár a Nap-keltében ma is téma lesz; hiába, Orbán és Gyurcsány naftalinban pihen, ebből meg még lehet egy jó kis antiszemitizmus-balhé, mintha súlya lenne. De mivel sokan nem értették, milyen titkos féreg foga rágja Morvai Krisztina agyát,…..
w Titkos férgek története 2007.01.12 06:01:00
Összeesküvés-elmélet - így legyintünk a sok hagymázas képzelgésre; főleg mert az internet elterjedésével minden féleszű szerencsétlen bedobhatja a közösbe a maga megoldását. Hogy az amerikaiak csinálták 9/11-et, a zsidók a második világháborút, a macskaeledelben addiktív…..
w Dzsentriköztársaság 2007.01.11 13:00:00
Na, ez meg közben megjelent, ni. Még tavaly írtam a Levegő Munkacsoport folyóiratának, a Lélegzetnek. Sok újdonságot a törzsolvasó nem talál benne, régi nóta bene. Lehetett volna kicsit élesebben ekézni őket magukat, mámint a magyar környezetvédőket, azt meg kell hagyni. A…..
classic 2007.01.11 16:44:21
Én azt gondolom, hogy új autót venni, csak annak érdemes, aki olyan jól áll, hogy a pénz nem számít. Átlag kb 1 milliót bukik az illető egy év alatt. A hitel kérdésében vitatkoznék, mert azért nem mindenki felelőtlen hülye, aki hitelt vesz fel, és azért vagyunk egy páran, akik tudjuk mit takar a THM. Nem vagyok túl jól eleresztve, de tudunk a használt, de számunkra új autóért, /5 évesen vettük/ havi 30ezer ft- kifizetni, és azért még van mit ennünk is, sőt ruhánk is van. Viszont, havi 30_ért élvezzük az autónkat, mint viszonylag nagycsaládosok, de ezért az összegért, nem tudom hány évet kellett volna várni, mire összegyűjtjük a pénzt, és gyalogolunk cipekszünk, és villamosozunk a beteg gyerekkel, mondván: Mi nem veszünk fel hitelt! Ez röhejes lenne így. Persze, van mindenen kockázat. Ismerek olyan családot, ahol a családfő váratlanul rokkant lett, és bizony ugrott a ház, a kocsi, és minden. Ez előfordul, de hát az az ominózus tégla is ott van a fejünk felett...Kedves Árpi! mi kb egy korosztály vagyunk, és a mi tini időnkben nem volt ékszeres mobil, de volt sok más, amit az előttünk járó generáció idegesítőnek, röhejesnek tartott. Ez van. A kamasz gyerekeim szemével, bizony én is másképp nézem a világot, mert a jobb az ő látásukon keresztül érteni őket, mint kinevetni, és siránkozni, miért is távolodtak el! Jó lenne, ha amikor kirepülnek nem csak azon a fránya mobilon hallanám őket, hanem el is jönnének hozzám, mert érdemes...!!
w Isten fasza 2006.12.27 01:24:00
Gyerekként sokat kuncogtam azon, hogy ezek a gonosz rómaiak, akik felszögelték szegény Jézust a keresztre, azért voltak olyan tapintatosak, hogy egy törölközőt a derekára csavarjanak. Karácsonykor kissé sajátos aktualitással került ki az Indexre, vezető anyagba ez az írás, mely…..