Regisztráció Blogot indítok
Adatok
milyen_Péter?

0 bejegyzést írt és 265 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Egy hétig voltunk távol, minden megtörtént velünk. De az öreg Mercedest elhoztuk a sarkkör alól, és már tett önerőből egy kört Kareszéknál, az utcában. Utólag már el se hisszük az egészet. Vélemények az azonos című írásunkról. A sztori eddig: 1.rész, 2.rész,…..
Pontban éjfélkor láttam meg a porlepte Opelt, ahogy kibukkan az aluljáróból Pozsony szélén és pontosan három perc múlva parkoltak le mellettem. 00:03. Mikor zárt be a McDonald's meleg, kényelmes, leülős étterme? Bingó! Éjfélkor. Szerencsére a McDrive nonstop, így értő tolmácsolásom segítségével…..
Belsőség Átkozott rossz hírek 2010.03.07 00:26:00
23:09 Megtörtént, amitől rettegtünk: a Ponty menetképtelenné vált. Csikós így mesélte el a történetet: "Eleinte csak alapjáraton volt viszonylag alacsony az olajnyomás, de egy gyors körtelefonnal kiderítettük, hogy ennél a motornál ez nem igazán probléma. Aztán amikor Koppenhágában tekeregtünk,…..
Hát nem, sajnos nincsenek túl a kompozáson. 21:49-kor, tizenhárom és fél kilométerrel a komp felhajtója előtt a Mercedes elkezdett lassulni, aztán megállt. Az ok: teljesen elment az olajnyomás. Sajnos ezzel már eddig is probléma volt, a korábbi konzíliumok túlságosan híg olajat diagnosztizáltak.…..
Belsőség Hasítunk 2010.03.06 14:25:00
Végre beértük Csikósékat, akik legnagyobb megdobbenésünkre pulcsiban ülnek az autóban és kinyitották a pillangóablakot. Történt ugyanis, hogy Karesz végre megszerelte a fűtést, és nem csak ezzel végzett, ha már ott volt, kicsit állított a gyújtáson is, ami ismét borította a terveinket. Hajnali…..
milyen_Péter? 2010.03.06 14:57:45
Belsőség Reggeli összefoglaló 2010.03.05 11:07:00
9:59: A társaság épp most reggelizik a hudiksvalli szállodában, Csikósék eleludtak egy kicsit, de hát ez több mint érthető a tegnapi események fényében. A finn kamionossal történt ütközés után pazar lazacvacsorában volt része a Domsjö Expressz tagjainak, a hudiksvalli magyaroknak és legfőképpen Z.…..
milyen_Péter? 2010.03.05 11:16:22
Szépen csorogtunk dél felé, csodásan purrogott a Merci motorja, jöttek egymás után a falvak városok, közeledett az evés hely és ideje. Mi mentünk hátul az Insigniával, Zsolték elöl, hogy lássuk ha van valami baj, ne kelljen tolatgatni. Egyszer csak mögénk került egy tartálykocsi, elég közel volt, az…..
Paja és haverja nem a legegyszerűbben intézték a mozijegy vásárlásukat, és a problémázásra reagálva még egy "leszarom" szitok is beficcent az Cinema City Aréna pénztárosának címezve, de szerintük ahogy erre a hölgy reagált, azt mindenképp panaszkönyvet ért.…..
Krisztiánnak aláírt szerződése van, türelme már egyre kevesebb. Körülötte már jónéhány lakásba bevezette a T-Home az optikai kábelt, csak nála döntenek mindig úgy, hogy műszakilag nem lehetséges. 2008. decemberében a T-Home engedélyt kért, hogy társasházunkba bevezethesse…..
milyen_Péter? 2009.09.03 10:24:18
@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: Nemsokára húzunk majd 5km optikát, akkor megkérdezem a szakiktól, hogy milyen szakneve van a földbe való elhelyezésének. :)
milyen_Péter? 2009.09.03 10:30:56
@olvasó - első osztályú magyar termék: természetesen ezzel tisztában vagyok én is. Van amúgy más elnevezése: optikát húzni (villanyoszlopon), optikát fektetni (földbe helyezni). Tetszőlegesen bármilyen kábellel helyettesíthető az optika szócska. :)
milyen_Péter? 2009.09.03 10:46:59
@torma99: szerintem sokan kötöttek azon a környéken netet és nekik (is) kell a levett sávszéled. Bővítés sok pénzbe kerül.
milyen_Péter? 2009.08.26 14:34:02
@0rdas: Ordaskám (nem tudom mikor őriztünk együtt libát, hogy ekkora országos cimborák lettünk), amikor versenyeztetted az irodákat, fogalmad sem volt róla, hogy milyen társasággal mész? Eszerint neked mindegy lett volna, ha gép helyett beültetnek egy wartburgba és azzal visznek Londonig?

Ha viszont tudtad, hogy a go4lópimpili travel milyen társasággal áll viszonyban, akkor le is csekkolhattad volna ELŐRE, hogy nehogy átverjenek. Az álláspontomat tartom továbbra is: az iroda nagy sün, neked kicsi (bár, ha továbbra is irritáló stílusban leteremtesz, akkor szólok az ügyvéd haveromnak és lesz nemulass, meg sok-sok felnőtt sün!).
milyen_Péter? 2009.08.26 15:06:51
@0rdas: Helyes! 100?
milyen_Péter? 2009.08.26 16:55:36
@0rdas: "Persze az oda nem adott 2 másik oldalon már oda hamisíthattátok az aláírásom." Vigyázz, hogy mikkel vagdalkozol, mert ha komolyabbra fordul a dolog, akkor ilyen kijelentésekkel megütheted a bokádat!
Hogy mennyire nem ért véget, csak lappang a válság, mi sem mutatja jobban, minthogy az OTP augusztus 1.-től újabb díjjal kedveskedik papírpénz nélkül bénázó, például mobilkártyát feltöltő ügyfeleinek: Nem csalódtam az OTP-ben most sem, mikor a bankok mindegyike élve az…..
milyen_Péter? 2009.08.17 12:49:05
Az amerikai rendőrök folyamatosan játszott, rohadtul hangos popzenével készítik ki a legszívósabb bűnözőket, ha azok beveszik magukat valami jól védhető rejtekhelyre.  A magyar vendéglátósok drága hangrendszer helyett ugyanezt tudják ütvefúróval is. Ismerkedjenek meg a…..
Paramilitáris jó délutánt minden Homár-olvasónak, Aki nem olvasta volna a korábbi posztot: Gábor levelet írt nekünk, mert egy vérmes, civil fickó rendőrnek képzelve magát le akarta állítani a kocsiját a Velencei tó mellett, melléhajtott, ráhúzta a kormányt és komolyan…..
Márton furcsa, üledéskes + valami oldott szennyezést is tartalmazó Margitszigeti ásványvizet vett a Batthyány téri csarnokban. A tulajdonos Pepsi azzal hitegette, hogy a laborjukban megvizsgálják, aztán eltüntek és nem válaszolnak a megkeresésekre, miközben a zavaros, egészségre…..
Szabolccsal érthetetlenül parasztkodott az Indesit telefonos szakembere, szegény ügyfél levelet írt, mi kitettük, a cég pedig posztunk miatt meghallgatta a hangfelvételeket, majd lecsapott a pokróc munkatársra. Levél lejjebb: Az onok oldalan talalhato “Az idegbeteg…..
milyen_Péter? 2009.07.01 08:40:15
@Megdobbent: A másik ügyintézővel miért tudott pár alatt megoldani mindent a posztoló? Nem volt ott semmi műszaki hiba, hacsak a kolléganő nem volt saját maga a HIBA.

Én humánus vagyok, nem akarom a vérét, kirúgni sem kell, mert tudom, hogy mennyi időbe kerül valaki újat betanítani, okosítani, stb. Sok pénz, idő, amiből mostanában elég kevés van. HA megmosták a fejét (és nem a Hajas szalonban) és tanult belőle, akkor már célt ért a poszt. Reméljük így lesz.