Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vigarc

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a blog felnőtteknek készül, ezért felkérem a gyerekeket, hogy ne gondoljanak bele, mi folyik a vízben. Vagy csak az én fantáziám piszkos és a szépen kivitelezett, arányos, harmonikus ház medencéjében két csintalan kisgyerek birkózik? Ja nem. :D (Alighanem Arzlan lesz a fiú a…..
vigarc 2011.09.22 16:17:12
@Llew: Kösz, kösz! Annyira még nem vagyok benne ebben. De gyorsan tanulok ;) csao
Igazi nagy dobás a LEGO-tól, tulajdonképpen magát formázza meg a cég egy készletben. A fröccsgép LEGO-ból, ami a LEGO-t fröccsönti. (via Greg36)Kockázat nélkül veszélyes vizeken. Megfogott ez a vitorla!Erik, a viking. (Figyeljétek a habokat, na nem a szirének miatt!)Péter…..
Személy szerint az egyik legjobb zenei dokumentumfilm sorozatnak tartottam a Dob+Basszus című tévéműsort, melyet anno a Magyar Televízió sugárzott. Bár a tv képernyőjéről a műsor lekerült, ennek ellenére Lévai Balázs gondolt egy merészet és a Bárka Színházba szervezte a…..
vigarc 2009.12.03 10:58:54
Látni sem bírod már  a házakat körbevevő állványzatokra a munkálatok megkezdése előtt hónapokkal felrakott és a befejezésük után szintén hónapokkal levett, a városképet elcsúfító hatalmas, unalmas és sokszor ordítóan randa építkezési hálókat? Akkor vess egy…..
"Luxuskocsit kapott ajándékul a Lowe GGK 21 év után leköszönő ügyvezetője, Merényi Éva. Videós beszámoló a volt ügynökségi vezető búcsúpartijáról. Merényi Éva, a Lowe GGK 21 év után – ügyfélkapcsolati igazgatójával, Rényi Andreával együtt –…..
Update: A térdelő hölgy mögött álló fekete alakos print nem más, mint a nálunk a per óta már Metropol néven futó ingyenes napilap megbízásából készült, és azt hivatott demonstrálni, milyen az, ha mások irányítják a véleményedet. A képre kattintva előbukkan az eredeti…..
vigarc 2009.06.02 16:02:04
Hagymás babot ugyan nem eszik, és gyerekekkel sem haverkodik össze, de a védjegyének számító pofonokat szerencsére gyönyörűen osztja Bud Spencer egy friss reklámban. Az öreg Bud persze a klasszikus sikerek óta egy kicsit megroggyant, azok a nagy parasztlengők már nem jönnek olyan…..
vigarc 2009.05.13 14:57:06
@insect02: mi?? Terence Hill nem filmbeli név, hanem a színész sajátja! "Terence Hillt játszó színész" :D Bár az igaz, hogy a Terence Hill egy felvett név (az eredeti: Mario Girotti), de ő még él! A fia halt meg 90-ben.
Update: Bár ezen a héten a feladatválasztás nem bizonyult maradéktalanul jónak (mondhatnám azt is hogy szar volt, de az nem hangzana profinak), azért így is szép számú tipp érkezett. A megfejtők közül a szerencse és a random.org ezúttal Bravo Bateman nevű kedves barátunknak…..
A román Saatchi&Saatchi rukkolt elő egy remek kampánnyal, amelyben a klasszikus "iszik vagy vezet" üzenetet csomagolták egy kicsit merészebb és nem utolsó sorban újszerűbb köntösbe. A vírusfilmnek szánt reklámban a lányok állapotát bemutató, szándékosan hosszúra…..
A sertésinfluenza elnevezés miatt már jó ideje tiltakoznak a tenyésztők, kereskedők és más érdekvédelmi szervezetek. Ennél tovább azonban nem jutottak, az "új influenza" elnevezésnél jobb ötletük nekik sem volt. Ezért nagyszerű az a kezdeményezés amelynek keretében…..
vigarc 2009.05.08 09:48:04
Hogy a sztoriban szereplő póló anyaghibás volt, vagy egyszerűen ilyen anyagból készül mind, azt innen nehéz lenne eldönteni, de azt még az eladók is elismerték, hogy ami egy mosás után összemegy, az szar. Ehhez képest a címke hiányára hivatkozva nem tudták kicserélni, mondván…..
Update: Mindenkitől elnézést kérek a késedelemért. Nem is húznám tovább az időt, jöjjön inkább a megfejtés és a nyertes. A hirdetés eredetileg egy felelős alkoholfogyasztásra buzdító kampányhoz készült. Meglehetősen őszinte, de kétlem, hogy ettől akár csak egy pohárral…..
Update: And the Titonic goes to...Gorraf! Gratulálok Gorrafnak, akit ismét a random.org segítségével sorsoltam ki, és aki mellesleg arra tippelt, hogy a hiredtésen egy új, szalontüdő ízesítésű óvszert reklámoztak. A kijózanító valóság ezzel szemben az, hogy - ahogy azt Bery már…..
Update: Szerintem nagyon tuti ez a kazettás táska, úgyhogy érdemes még egyszer nekifutni a játéknak. Aki kimarad, lemarad!Fussunk még egyszer neki a játéknak, Mostanra már szinte rendszeressé vált az addicton a heti reklámrejtény, ami így további folytatásért kiált. A múlt…..
A backdoor kommunikáció egy olyan gyöngyszemét küldte el nekünk Laci, ahol nem a felirattól, hanem az elhelyezés módjától kezd el tikkelni a Homár ollója. A Tesco a fotocellás ajtóra ragasztja a vásárlói tájékoztatót, ami látótávolságba érve természetesen eltűnik a…..