Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Galerida

0 bejegyzést írt és 280 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehetne még esetleg helikopter-leszállóhelyet és jachtparkolót is. De szigorúan csak a járdán, nehogy zavarja a BMW-seket. (Kép: Kutyapárt)..
A fideszes kultúrkomisszár szerint aki #freeszfe, az vagy Szamuely-katona és Lenin-fiú, vagy csak sodródik, igazodik és gerinctelen áldozat...
Galerida 2020.09.14 20:23:33
@morpho: Egy fiúnak sem kötelező az apja példáját követni! A kis Bauer sem gyűjt körmöket....
Galerida 2020.09.16 16:32:25
@Nekoashi2005: Segítek!
Korózs csinált egy videót az Athina nevű állítólagos ápolóval, ahol kifejtették, hogy összevarratlanul küldik haza a betegeket a kórházakból Káslerék és közülük 10-ből 9 meghal!
Az egész brutálisan primitív volt, hogy ti is megértsétek, most rettenetesen haragudnotok kell Orbánra!
Aztán bukott a mutatvány, de majd még fogtok rá hivatkozni, mint ÁLTALATOK IS TAPASZTALT tényre...
Örülök, hogy segíthettem, de néha tényleg olvashatnál is....
Matolcsy György hosszú idő után végre igazat szólt. A növekedés.hu-n tett közzé egy cikket, amiben egy vadi új, a családoknak szóló hiteltámogatási programot mutat be "Új Otthon Program" néven. Két dologról fogunk beszélni. Egyrészt a programról, másrészt az egész mögöttes értelméről. Új Otthon…..
Nem mindig egyértelmű a hazai közgondolkodásban, de a második világháború hivatalosan 1945 szeptember másodikán ért véget (épp 75 éve), amikor Japán nevében Sigemicu Mamoru külügyminiszter aláírta a fegyverszünetet a Tókiói-öbölben horgonyzó amerikai Missouri csatahajó fedélzetén. Ugyanakkor…..
Galerida 2020.09.13 07:44:39
@hessrudi: Nagy valószínűséggel már Teheránban tettek Sztálinnak egy, a Hitler-Sztálin paktumnál kedvezőbb ajánlatot, hogy ő is csatlakozzon a demokratikus erőkhöz....
Katyin pont megfelelő ajánlólevél volt....
Galerida 2020.09.13 15:57:40
@chrisred: Az tényleg piszokság volt, ahogy Hitler megtámadta a békeharcra berendezkedett Szovjetuniót, hogy annak feltűnően jómódú, fejlett demokráciában élő népét sanyargassa!
Két évvel ezelőtt a lámpa Heller Ágnes hathatós közreműködésével zöldre váltott. Ő, mint idős zsidó származású liberális, aki átélte a vészkorszakot, kijelentette, hogy a Jobbik nevű pártot is be kell engedni az ellenzéki pártok összefogásába, ha le akarjuk váltani az Orbán-rezsimet. A gondolat…..
Magyarország miniszterelnöke maszkot viselt egy videókonferencián. ..
Galerida 2020.09.11 07:50:23
@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: Karácsonyra érdemes lenne figyelni, mert a gondjaira bízott (hála az okos budapestieknek..) idősotthonokban kiemelkedően sokan haltak meg. Nem is teszi be a lábát a saját operatív törzséből oda senki, mert az ő életük drága és munkájuk nélkülözhetetlen!
The Milkman Fogd a pénzt és kuss! 2020.09.09 20:33:14
Úgy gondolom, hogy ezzel a mondattal bocsátja útjára a magyar Elit azt a "réteget", aki a holdudvarához tartozik. Feltétlen engedelmesség, szervilitás, és nem árt némi szenilitás, ha bizonyos - de egyre fogyó - libernyák újságírók például Tihanyról kérdezősködnek . Cserében van pénz, közbeszerzés,…..
Galerida 2020.09.10 14:05:48
@látjátok feleim szümtükkel: Az biztos, hogy Orbánból nem az anyósmama csinált miniszterelnököt!

Te is lehetsz az, ha igyekszel! Még Bajnainak is sikerült, tehát nem reménytelen....

l
Galerida 2020.09.10 17:56:02
@kvadrillio: A nyájimmunitással Karácsonyék kísérleteztek a rájuk bízott idősotthonokban és komoly eredményeket értek el, de tudod, hogy Orbán illiberális, ezért ez neki nem pálya...
Ma meg már ámokfutás. ..
Galerida 2020.09.09 18:34:35
@N. Barbie: Konkrétan eddig mit valósított meg Karácsony a választási ígéretei közül?
Galerida 2020.09.10 09:43:11
@chrisred: Egyáltalán, minek kellett a metrókocsikhoz hozzányúlni, amikor Demszky mindent ragyogó állapotban hagyott vissza és a bankszámlán is töméntelenül sok pénz parkolt. Egyedül az előjellel volt egy kis probléma.....Mármint nem Demszky bankszámlájánál, hanem a fővárosénál....
Galerida 2020.09.10 13:31:41
@chrisred: Karácsony a kedvetekért rakatott ivókutakat a metróba! Mi a túrót akarsz még?
A többi ígéretéből még ennyi sem fog teljesülni, úgy hogy most még büszkék lehettek amiért jól választottatok!
Saját, előre megfontolt szándékunkból bárkit elítélhetünk, s nyugodtan mondhatjuk rá, utállak, megvetlek, sőt gyűlöllek, te mocskos szemétláda. Ez emberi alapjog, illetve valami olyasmi, de inkább tapasszuk hozzá ehhez a sivár kifejezéshez a szabad választás lehetőségét, amellyel legtöbbször…..
Az őszi érettségi vizsgák szervezése úgy zajlik, mintha minden rendben lenne...
Galerida 2020.09.08 19:01:55
@alöksz róz: Ha a valósággal akarsz találkozni, akkor nézz Kórozs/Athina dokumentumfilmet! És azt célzottan a ti szellemi képességetekhez igazították!
Galerida 2020.09.08 20:08:37
@alöksz róz: Sajnálatos módon a "befektetőknek" már nem éri meg finanszírozni a mezítlábas ballibek tömegeit, a tömegbázis az Athinákat kapja utolsó csontnak, amin rágódhat és megpróbálja ébren tartani a harci kedvét...egymás közt...
A szabad Színház- és Filmművészeti Egyetemért tüntettek pénteken Budapesten, Iványi Gáborék szervezésében. Szót emelve az Igazgyöngy Alapítvány, az Ámbedkar Iskola és Iványiék oktatási intézményei támogatásának megvonása ellen is.. Így kezdte beszédét Bíró Kriszta színművész..
Galerida 2020.09.08 13:49:15
@morph on deer: "Mindenesetre remélem, hogy azt a marhaságot elfelejted, hogy a DK bármit is mondott- vagy tett volna 2004-ben."
Teljesen igazad van! Az MSZP sem felelős azokért a gaztettekért, amiket az MKP, az MDP és az MSZMP követett el, hiba volt szinte ugyanaz a tagsága és a baráti orvgyilkosságok túlélői a vezetői!
A DK Gyurcsány kivételével a földre szállt, előélet nélküli angyalok gyűjtőpártja, ezt mindenki tudja!
Galerida 2020.09.08 13:49:53
Galerida 2020.09.08 19:37:31
@morph on deer: Hát igen! Ferinek egyszer még lovasszobra fog állni valahol, de pillanatnyilag a hálátlan nép miatt ez nem aktuális.......
Érdekes lelke lehet annak, aki ebben a gátlástalan ripacsban, akit anyósmama tett naggyá, bármi pozitív vonást fel tud fedezni....
Ami a Színház- és Filmművészeti Egyetem körül zajlik, a civil kurázsi és a hatalmi arrogancia csatája. Az esélyek természetesen nem egyenlők, hiszen a hatalmas médiagépezettel rendelkező Orbán-kormány nincs kényszerhelyzetben akkor sem, ha a hallgatók ellenállása és a tanárok jelentős részének…..
Nézem az eseményeket, figyelek. Látok, hallok, bár nem beszélek. Csak forognak a gondolatok, amihez talán jogom sincs, hisz tapasztalatom sincs. Ám annak ellenére, hogy mit nem tudok, sokfélét érzek. Érzek erőt, energiát, összefogást, HITET! Nagybetűs hitet abban, hogy lehet ellenállni, lehet nem…..
Például az, hogy a magyar választók egyszerűen nem ismerik saját politikusaikat...
Galerida 2020.09.03 15:05:12
@Tényelek: A kiáltványt "felolvasó" ifjú forradalmárt nem lett volna szabad negyedikből ötödikbe engedni ezzel az olvasni tudással...
Idén a tanévkezdet sem a szokványos módon ment végbe. Ahogy nem láttunk a 2020 előtti időkben unalmas tanévnyitó beszédeket maszkban hallgató iskolásokat, úgy nem igen láttunk eddig ekkora erővel,lelkesedéssel mégis kétségbeeséssel szemesztert nyitó egyetemistákat se, mint ahogy most láthatjuk a Vas…..
Galerida 2020.09.03 06:38:52
@Dan da Man: Jól tudom, hogy nem az volt a kiválasztás szempontja, de elnézve az SzFE vezetőit és oktatóit, azonnal felvetődik a kérdés, hogy ezek az emberek szoktak e egyáltalán mosakodni.
Ennek ellenére biztosan borzasztóan kulturáltak....
Még néhány gondolat a Szíjjártó-ügyről. Szokatlanul nagy visszhangot váltott ki, hogy a magyar külügyminiszter, Szíjjártó Péter a családjával Szíj László tiszakécskei oligarcha luxusjachtján töltötte a nyaralását, miközben a közösségi platformokon a PR-csapata serényen próbált rájátszani arra, hogy…..
A keresztény szabadságtól a soha nem vetemedésig...
Galerida 2020.09.01 10:35:04
@Nekoashi2005: Nem vagy elég optimista!
Orbán még nem tudja, de az a dolgozószoba 2022-től Dobrev Kláráé lesz és ő már úgy szocializálódott, hogy tudja, az előző tulalydonost illik minimum internáltatni!
Hejesen: szobája!
Galerida 2020.09.01 10:38:22
@morph on deer: Ne hagyd, hogy sárral dobálják az ártatlanságot! Az őszödi üdülőhöz, a képviselői irodához, a csillárhoz és a MOTIM-hoz is abszolút korrekt módon jutottak hozzá!
Galerida 2020.09.01 11:24:14
@camilló: Kifejezetten bájosak vagytok, amikor a saját brutalitásotok után a másik oldatól a keresztényi szeretetet várjátok el! És okosak is.....
Legalább magunknak ne hazudjunk...
Galerida 2020.09.01 09:43:30
@vanRob: Az tagadhatatlan, hogy Tarlós nem ugyanolyan gazdasági állapotban adta át Budapestet Karácsonynak, mint ahogy ő vette át Demszkytől, de ha Vágóra és Kálmán Olgára meg a többi szakértőre tellett.....
Az igaz, hogy Gödön már nem lenne tényező a beruházás, ha ezek a megválasztott vérprofi szövetségesek tárgyalnak a befektetővel....Ott is bölcsen választottak az emberek....
Galerida 2020.09.01 10:14:04
@vanRob: Az tagadhatatlan, hogy a Fidesz eszköztárából hiányzik az a mély humanizmus és tisztesség, amit Ron Werber örökre beépített a ballib gondolkodásba!
Az okos emberek amúgy sem Orbán rémisztgetésének hisznek, hanem a bajai videónak és a Kórozs/ Athína féle dokumentumfilmnek!
Galerida 2020.09.01 10:59:34
@vanRob: Örülök, hogy bár Orbán játszva megtévesztette az IMF-et, az EU-t,a hitelminősítőket, a nagy befektetőket és mintegy 2,8 millió biztos szavazót,addig te azzal az ésszel ami neked van megtéveszthetetlen vagy!
Az elmúlt héten pontosan kiderült, hogy miért is nagyon fontos a független újságírás: Azért, hogy megtudd, hogy valójában mi is történik a nagyvilágban. És ez azért fontos, mert a hatalomnak egyáltalán nem célja, hogy te a valósággal foglalkozz!..
Galerida 2020.08.30 10:31:48
@Dan da Man: Az biztos, hogy aki a ballib média következetes fogyasztója, az azt sem tudja mi a gyűlölet, vagy pláne a hazugság! Béke, madárcsicsergés, báránykák a selymes fűben és a másik oldal emberi méltóságának feltétlen tisztelete!
Ezt hagyta nekik örökül Ron Werber, amikor lelépett, mert már neki is sok volt amennyit a tanítványai fejlődtek...
Ahogy hetekre előre meghatározta a koronavírus-járvány első hullámának végét, úgy jóval a hivatalos bejelentés előtt Orbán Viktor belengette a második hullám, illetve a vele járó korlátozó intézkedések bevezetésének időpontját is. A miniszterelnök minden híreszteléssel ellentétben nem rendelkezik…..
Galerida 2020.08.30 08:03:51
@Török törp hörcsögöt bökő bögöly: Igen, nekik muszáj abszolút feddhetetlennek lenniük, ha az olyan okos szavazókra építenek, mint amilyen például te is vagy... Csak úgy mellékesen: hány osztályt jártál?
(költői kérdés volt, hagyjuk...Meg tudom saccolni...)
Galerida 2020.08.30 10:11:50
@C. Lee Boss: Ez azért van, mert a "NER lovagok" tehetségtelenek! Pedig ott van nekik példának Simon Gábor, aki még az "Éhségmenet" élén is képes volt százmilliókat összekoldulni a svájci bankszámlájára!
Galerida 2020.08.30 10:16:38
@fideszes Bróker kormány: Lehet, hogy igazad van, de ha ilyen hatékonysággal bizonyítjátok az állításaitokat, akkor Gyuri bátyátok kénytelen lesz áttérni az utólag fizetendő sikerdíjra és ez azt jelenti, hogy éhen fogtok halni! Azzal a rengeteg ésszel, ami nektek van, most így Batuval együtt...
Így is lehet, lehet így is! 54.   Kedves kollégák! Az alábbi írás a félelmeinkről szól. Súlyos téma! Különösen, ha a félelem tárgya nem mi magunk vagyunk, hanem a szeretteink, hozzátartozóink, a családunk. Azt gondolom a történet főszereplője kellő empátiával, odafigyeléssel és szakmai…..
Kezd egyre szánalmasabbá válni a magyar külgazdasági és külügyminiszter. Mivel jachtozásával kapcsolatban érdemi válaszokra nem méltatja a sajtó munkatársait, az ősi fideszes műsort adja elő minden egyes megszólalásában. A mindig magabiztos Szijjártó Péter most azzal szembesül, hogy saját…..
Galerida 2020.08.27 09:14:23
@Orbánék Moszkva fele menekülnek!:
Hogyan zuhanhat a magyar gazdaság, amikor köztudomású, hogy 2010 óta a legrosszabb a világon! Talán az lehet az ok, hogy mostanra elfogytak azok a hatalmas tartalékok, amiket a Gyurcsány-Veres-Bajnai csapat hagyott ránk....
Viselje a miniszterhelyettes, hogy a német nagykövet majd szemberöhögi, amikor a magyarországi kormány és jobboldal az antiszemitizmussal szembeni zéró tolarenciájáról értekezik neki. ..
Galerida 2020.08.24 17:46:59
@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: " a nácik sohasem törekedtek valamennyi roma kiirtására. Míg korra, nemre, vallásra és állampolgárságra való tekintet nélkül minden zsidót halálra ítéltek, addig jelentős roma csoportokat (például az iszlám hitű bosnyák és bolgár cigányokat) egyáltalán nem üldöztek. A fajtudósok véleménye alapján a nácik elsősorban a vándorcigányok és a "keverékek" likvidálására törekedtek."
Galerida 2020.08.24 18:00:24
@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: Elsősorban a bűnözőknek tartottakat. Tudomásom szerint a cigányok egy részét is árjának tekintették, őket nem bántották, a keverékeket vitték táborokba, ahol a családjukkal együtt őrizték őket. A cigányok még fel is lázadtak a családjuk érdekében. Mások ilyent nem tettek....
Galerida 2020.08.26 07:31:26
@ebella: Látod! Azért kell neked használt műanyagpalackból készült kenyeret enned és tisztított szennyvízből desztillált tejet innod, mert a rohadt parasztok csak a talált pénzt lesik, nem dolgoznak!