Regisztráció Blogot indítok
Adatok
M493Z0l1

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Taxis kontra buzik 2009.05.13 02:25:00
  A lavinát a hosszú fehér limuzin tetõablakából kilógó táncoló, mosolyogva integetõ fiatalember indította el.  Vélemények az azonos című írásunkról...
Drága olvasók! Történelmi posztot olvashattok most. Mint tudjátok, Rocko barátunk ezer éve autót keres, a szerkesztőségi levelezőlistát szinte már csak arra használtuk, hogy az általa küldött linkeken szereplő autókat nézegettük rajta. Közben persze nem győztük lebeszélni…..
Az OT Expo felolvasóestje mindenkinek, aki lemaradt volna róla. Jó szórakozást!..
M493Z0l1 2009.04.25 00:26:20
@Ubul1: Kedves provokátor barátom, ez nem az az oldal, ugyanmár, ejnyebejnye.
kár-park Drága tolatás 2009.04.10 15:31:00
Ha az ember siet és kapkod, könnyen megesik a baj: az Audi Q7 vezetője egy ajtócsukásnyi időt szeretett volna megspórolni a tolatásnál. Most pár napig szervizben pihen az autó. Pedig becsukott ajtóval tolatni még könnyebb is: ott a tükör, amiben látja az ember az esetleges…..
M493Z0l1 2009.04.11 02:45:40
Állok a hideg udvaron, a bőrömre tapadt olajos pókhálókat csíkokká mossa össze a csordogáló verejték. Fél perce még hőgutát kaptam, most majd megfagyok, de a bőrdzsekimet nem vehetem vissza, mert tiszta kosz mindenem. Hiába gondolja máshogy a derekam, dolgozni kell tovább, már…..
M493Z0l1 2009.03.29 16:08:15
@Csikós Zsolt: szerintem meg az ilyen cikkek miatt érdemes totalcart és belsőséget olvasni... De leginkább azok a cikkek miatt amiben majd leírod, leírjátok ezeknek a cuccoknak a sorsát részletesen :)
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..
M493Z0l1 2009.02.11 11:05:23
Kedves Árpád!

Javíts ki, ha tévedek, de te is azon emberek közé tartozol akik úgy nőttek fel nagyvárosban, hogy cigányt is csak tévéből láttak, vagy max. a szegény aranyos néha zsebtolvajlós "fajtát".
Költözz egy elszegényedett faluba, ahol az egész falut rettegésben tartják. Garantálom neked, hogy UGYANOLYAN körülmények között egy cigány és nemcigány viselkedése között ég és föld a különbség. Ezalatt a becsületes és nem becsületes viselkedés közti különbséget értem. Ne fogjuk a gettókra és a hátrányos helyzetben való felnevelésre az egészet! Nem szabadna ilyet mondani, de nap mint nap tapasztalom, hogy itt valamiféle genetikai különbség van "köztünk". Ebből adódik aztán a kultúrális különbség.
Konkrét példának vegyük mondjuk azt, ami miatt gondolom ez a cikk megszületett: Láttad az egyik veszprémi gyilkos, Sztojka Iván iwiw képeit? És a háttérben a húszmilliós német márkát?
Ő biztosan nem azért bűnöz a haverjaival, mert nem kap enni a gettóban. Vannak persze olyanok is, de azok csak azért nem kapnak enni, mert kevésbé lopnak/gyilkolnak ügyesen mint mondjuk ez a Sztojka nevű hátrányos helyzetű roma származású becsületes magyar állampolgár. Egyébként meg kapnak enni, sőt elmondhatom, hogy cigire, piára és játékgépekre, sőt, márkás ruhákra is bőven jut még pénz a segélyből.
És igen, valóban nem szabad általánosítani: Tényleg vannak becsületes cigányok! Nem is egy. De ők jobban letagadják a magyar származásukat mint egy SZDSZ-es politikus Izraelben. Na, de a kötelező zsidózást félretéve, ezt tényleg tapasztalatból mondom. Ők többet szidják a cigányokat, mint egy Jobbikos gyűlés együttvéve. Pedig sokan közülük ugyanúgy a gettóban nőttek fel! Ki lehet emelkedni ma már, csak akarat kérdése...
M493Z0l1 2009.02.11 11:22:11
Kedves Árpád!

Nagyon jó cikk, de egy liberális tévhitet én még szívesen kigyomlálnék belőle: A második bekezdést.
Valóban hatalmas szerepe van annak, hogy szegény környezetben nő fel valaki, a nemcigányok körében is magas a bűnözés a szegényebb rétegekben.
DE! Azt hiszem nem tévedek, ha azt mondom: te cigányokat még csak tévében láttál. Vagy max. a kedvesen füllentős - néha zsebtolvajlós fajtát.
Én vidéken élek és a tapasztalataim alapján kijelenthetem: ezek az állatok akkor is ilyenek maradnának ha fejenként húszmillió forinttal segélyeznénk őket, vagy hirtelen hatalmas munkalehetőségeket kapnának, emberhezméltó fizetéssel.
De ha mást nem: Gondolom ez a cikk az újabb cigányellenes hangulat miatt született, amit az enyingi cigányok, köztük Sztojka Iván lobbantottak fel. Nézted az iwiw adatlapját amíg még volt neki? A haverjával egy húszmilliós német márka előtt feszít, ami ugye nagyon sok tehetős cigányra jellemző. Ők is ugyanúgy bűnözők, pedig van mit enniük, sőt...
A cigányok akármilyen anyagi helyzetű rétegeiben kiemelkedően magas a bűnözési arány és ez kizárőlag az ő hibájuk, ők ilyen nép. És innentől már igaz amit írtál, legalábbis nekem gimnazista fejjel ez "jött le": Mostmár az erős kéz politikájához kell nyúlni, az ilyen népet senki sehol nem tűrheti meg (ilyen formában, persze). Az ősmagyarok sem maguktól lettek hirtelen kulturált keresztény nép. Máskülönben lemészárolták volna őket. Hát, ismételje magát a történelem, én azt mondom.
Hiába imádom én Pandácskát, rajongok a praktikusságáért, az olaszos ötletességéért, a vászontetőiért, színtiszta nyolcvanas évekes hangulatáért, kiskutyahangon morgó 45 lóerejéért, azért a többség szemében ez mégiscsak egy pici, piros, elaggott, motorizált retikül. Nem…..
M493Z0l1 2008.12.28 01:57:08