Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lilla Tamás

21 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
LillaCoach Hozzáállás 2022.03.15 21:26:56
Engedd el az önkorlátozó hiedelmeidet, és az “ez vagyok én” dobozodból tedd át a “van egy ilyen gondolat a fejemben” dobozodba. Ezzel semlegesíted, és ha valami semleges, akkor sokkal könnyebb eldöntened róla, hogy kell-e az életedbe vagy elbúcsúzhatsz tőle.   Mert szerencsére attól, hogy egyszer…..
LillaCoach Hogyan maradj nyugodt? 2022.03.15 21:25:17
Senki sem bánthat meg az engedélyed nélkül… - Mahatma Gandi - nehéz elkerülni vagy távol tartani a negatív embereket, biztos felismerted már, hogy a legjobb védekezés a csend és az öröm.   Néhány emlékeztető, ami segít nyugodtak maradni amikor az emberek rossz színben tüntetnek fel.    Sajnos az…..
  Mely ételek okozhatnak leginkább ételintoleranciát?   A tehéntej (a kazein-tejfehérje és a tejcukor), búza (gluténtartalmú), árpa (gluténtartalmú), szójabab, kukorica, rizs, vörös vesebab, sörélesztő, borsó   A táplálkozás és az életmód megváltozása, a testmozgás és a fogyás nagyban segíthet…..
A glicin egy természetes aminosav, mely nagy mennyiségben található meg a kollagénben. Mellékíz mentes édes íze miatt ételek/italok édesítésére is alkalmas. Hőálló, így süteményekbe és forró italokba is alkalmazható. Édessége kb a normál kristálycukoréval megegyező.A glicin a kollagén típusú…..
  IGEN boldoggá tesz, mert azt az érzést adja, hogy az élet nem csak szigorú diétából áll. Még a legelszántabb sportolók sem képesek minden bűnözést megvonni maguktól. A leptin hormon mindig küldi az információt az agynak arról, hogy milyen szinten van a raktárkészletünk. Ha a leptinszint alacsony,…..
  A prebiotikumok olyan cukormolekulákat tartalmazó élelmiszer-összetevők, melyek emészthetetlenek, így közvetlenül a vastagbélben található jótékony baktériumok szaporodását serkentik, táplálékul szolgálnak a probiotikumoknak, és segítik az ásványi anyagok felszívódását. Ilyenek a poliszacharidok,…..
  Az antioxidánsok szervezetünk létfontosságú alkotóelemei, melyekkel harcol a szabad gyökök ellen. Ezek olyan sejtkárosító atomok, amik felelősek a rákos megbetegedések, az öregedési folyamatokért, a bőr károsodásáért és az immunrendszer gyengüléséért.     Nézzük meg a Matcha antioxidáns…..
LillaCoach A zsírégetés titka 2022.03.14 23:41:21
Biztos hallottad már, hogy ha a zsírégetés a célod, nem a rengeteg cardio edzés a megoldás.    A súlyvesztés akkor következik be, ha edzünk, ilyenkor aktiváljuk izmainkat, ehhez energiát használunk fel. Minél több izmot aktiválunk vagy egyre gyakrabban aktiváljuk őket, annál több energiát…..
Az egyszerűség erő!   Légy egyszerűen fitt és egészséges!   A 90 napos Pompás Popsi Kihívás során mindent érthetően elmagyarázok mire figyelj, majd bemutatom a könnyített és nehezített variációit egy gyakorlatnak.    Neked annyi a dolgod, hogy figyelmesen követed az utasításaimat és az úton…..
LillaCoach Kollagén 2022.03.14 23:21:17
  Mi az a kollagén?   A kollagén az egyik legnagyobb mennyiségben előforduló fehérje az emlősökben. Az emberi test képes előállítani természetes módon is kollagént, azonban az idő előre haladtával a kollagén termelődés lelassul, ennek eredménye, hogy az emberi bőr elkezd veszíteni a…..
LillaCoach Húsvéti Répatorta 2022.03.14 23:00:14
    Hozzávalók:   200g darált mandula 1 kk. őrölt fahéj 1/2 kk. őrölt szerecsendió 1/2 kk. őrölt kardamom 1 kk. só 1 kk. szódabikarbóna 1 ek. méz 100g kókuszolaj 4 tojás 250g alma 240g reszelt sárgarépa (egészben kb. 340g volt)     1. Egy nagyobb tálban keverjük össze a szilárd…..
LillaCoach Fitnesz Pizza 2022.03.14 19:02:01
Isteni recept a családnak a hosszú hétvégére a CUKKINI PIZZA :) Imádják a vendégeim :)  Hozzávalók:   ·       1közepes cukkini (hámozva, reszelve és levet kinyomkodva) ·       1 tojás + 1 tojásfehérje (közepes) ·       50 g rizsliszt ·       50 g zabpehely (aprószemű vagy darált) ·      …..
LillaCoach Inzulinrezisztencia 2022.03.14 18:33:24
  Szervezetünk egyik legfontosabb területe a hormonrendszer. A megfelelő egészségi állapotunk elengedhetetlen része. Sokszor az elhízásért is a hormonegyensúlytalanság a felelős. Az inzulinszint ingadozása vezethet elhízáshoz, II. típusú cukorbetegséghez és még sok más kellemetlen betegséghez…..
LillaCoach A zsigeri zsír 2022.03.13 20:42:13
    Mostanában az Oxygen Fáy Fitnesz teremben sokan megkeresnek, hogy készítsek nekik testösszetétel analízist. Ami sokakat érdekel és a legfontosabb értékek a testzsír százalék értéke, a zsigeri zsír, a vízháztartás százalékos értéke, a jobb-bal oldal közti izom disbalance és az edzettségi szint.…..
LillaCoach Csokis-cukkinis Pite 2022.03.13 19:29:38
Hozzávalók:   -       1 csésze mandulavaj/ kókuszzsír -       1/3 csésze méz -       ¼ csésze cukrozatlan kakaópor (Culinaris) -       ¼ teáskanál só -       1 teáskanál instant kávépor (opcionális) -       1 lenmagtojás (1 evőkanál őrölt lenmag + 2,5 evőkanál víz elkeverve, 15 percig…..
LillaCoach Fitnesz Kókuszgolyó 2022.03.13 17:10:45
Hozzávalók:   180g ToTu (tojásfehérjetúró)por eritrit vagy stevia20g zsírszegény cukormentes kakaópor (Culinaris)25g kókuszreszelék          Elkészítés:   A totu-hoz tegyünk eritritet vagy steviát, összekeverjük a kakaóporral majd golyókat formázunk belőle, amiket kókuszreszelékbe…..
LillaCoach Immunrendszer 2022.03.13 10:53:54
  TOP 10 IMMUNTÁMOGATÓ STRATÉGIA: . A mozgás csak a hetedik helyen van. Nahát! Gondoltátok volna? Ti hogy álltok az első hattal? . ❌Én már a másodiknál megbuktam, de igyekszem, a biohacking módszereket alkalmazni, hogy fejlődjek. Lakatos Pétertől tanulhattok erről. A jobb alvásért érdemes pár…..
LillaCoach LEVEGŐ 2022.03.01 22:05:19
A versenyfelkészülés mellett figyelek a drága vendégeimre is, illetve a saját brandemet is építem folyamatosan. Múlt hétvégén kaptam egy megtisztelő meghívást Százhalombattára Mészáros Gábor és Lengyel Bonita akrobatikus rock and roll versenyző páros által, örömmel mentem és kétszer másfél órában…..
LillaCoach Verseny felkészülés 2022.02.23 11:44:31
1.   hét   Gondolatok, amik eszembe jutnak egy hosszú út során.  Cél Ha van egy célod, azért tegyél meg mindent! Úgy nőttem fel, hogy ha sikerélményem volt inkább csendben maradtam, mert nem akartam, hogy elvegyék az örömöm otthon, vagy a barátaim a suliban. Mivel csak bántást vagy…..
LillaCoach Egészség Percek 2020.11.03 07:31:28
A Cirkadián ritmus   A cirkadián ritmus napjainban a kutatások középpontjába került, de még az út elején tartanak a kutatók. A jelenlegi kutatási eredmények szerint a génjeink 10-20%-át szabályozza a cirkadián ritmus, de ez 10 év alatt a génjeink 90%-ára is nőhet. Láthatóan rendkívül nagy szerepe…..
LillaCoach Női hormonrendszer 2020.08.13 09:51:19
    Biztos mondták már Neked is, hogy „Arra van időd, amire szeretnéd”, vagyis az a terület fejlődik az életedben, amire fókuszálsz...Bevallom nálam az edzés, a sport és az ezzel kapcsolatos versenyzés volt előtérben. Nehezen találtam meg az egyensúlyt az életemben, a legnehezebb az önálló…..