Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szexibojli (törölt)

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, akasztják a hóhért, ráadásul több lába is van, mint kettő. Az RTL Klubon éppen most is zajló Való világ 4 műsorvezetője ugyanis az a Stohl András lett, akitől a csatorna korábban elhatárolódott, kihajította minden műsorából, ha lehetett volna, azt is letagadják, hogy…..
Szulák Andrea januártól újból csatornát vált. Az a Blikk híréből sem derül ki, hogy Szulák saját elhatározásából hagyja el a Storytv-hez képest mégiscsak nézettebb közszolgálati csatornát, vagy esetleg szóltak neki, hogy ennyi volt. Egyébként nagy váltásra nem készül, a…..
Szexibojli (törölt) 2009.11.11 10:07:27
@bloggerman77: Nem igazán mondhatjuk, hogy ezek a műsorok úgy összességében valami fenomálisan izgalmasak. Természetesen ez csak az Én magán véleményem. Nem biztos hogy ez a sok celebnek kinevezett, celeb tényleg az. Jelen esetben nem csak Szulák Andreára gondolok. Üdvözlettel:m.é.
  Nem tudom, mikor jön el az ideje, hogy börtönbe csuknak öregautó-tartásért. Nincs már messze.  Vélemények az azonos című írásunkról...
Az RTL Klub is átszabta az estéit jövő héttől. A változtatás következtében mégsem folytatódik a Dr. Csont a 3. évaddal, jégre került a vicces-kémes Chuck, félbeszakad a Döglött akták ismétlése 4. évada, és elmarad az Emberrablás címet kapott Vanished premierje. További…..
A fotóséta után minden sétálónak lehetősége volt feltölteni a legjobb képeit a worldwidephotowalk.com-ra is, ezek közül ti választjátok ki azt a fotót, ami indulhat a központi versenyen - ő nyeri a könyvet - és én választom ki a fotóséta szerintem legjobb képét, akinek a…..
Persze az RTL Klubnak is foglalkoznia kell az olimpiával, még ha mozgóképeket legfeljebb a stadion kijáratánál sült sertéstüdőt kínáló árusokról tudnak is csak mutatni, de De Vitray Tamás akkor is olyan az RTL Klub hírstúdiójában, mint egy ottfelejtett Skoda-féltengely az Én,…..
Nagyon kíváncsi vagyok milyen konklúzióra jutunk így közösen Csikicsoki története kapcsán, aki azért keresett meg minket, hogy segítsünk neki. Ez pont az, amit mi nem tudunk, ellenben ti jól megmondhatjátok, mi a véleményetek! Szeretném véleményeteket kérni az alábbiakkal…..
Virágba öltöznek a fák, meg virágmintásba a csajok, újjáéled a természet és talán a Tv2 is. A csatorna tavaszra beszerzett magának egy meglepően jó és véres akciósorozatot, egy unalmas, de csinos szereplőkkel készített ügyvédeset, és egy kubai bevándorlókról…..