Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ManhattanProject

0 bejegyzést írt és 101 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van itt fent ez a facebook live videó, amin Sarka Kata aszongya, hogy a Ripostban ami a házasságáról/válásáról/férjéről/dekoltázsáról/fasztudjamiről lejön az full kamu. Ezzel egyébként, mármint azzal, hogy a Ripost egy kamugyár, messzemenőkig egyet is értünk, a furcsaság itt az, ahogy azt a 24.hu is…..
ManhattanProject 2017.06.01 11:39:03
@szanaImas: Én nem fogadom el és szeretnék tenni azért, hogy ne agyhalottak közt éljünk. Te miért törődsz bele?
ManhattanProject 2017.06.01 16:31:16
@sixx: nem tudod elképzelni sem, hogy valóban ennyi ember elégedetlen lenne a műveddel, ugye?
ManhattanProject 2017.06.01 22:22:17
@É2I: nem teljesen világos, miért hívnád kamunak, ha valódi. Ha egy kicsit átgondolod, beláthatod te is, hogy az kamu, ha valaki ír egy felhasználónév alatt, majd regisztrál egy újat, mert az általa gyakran használt névvel nem vállalja fel a gondolatait. Jelen esetben itt van néhány ember, akik közül némelyek nem kommenteltek eddig, de olvasták az oldalt, valamint néhány akik kommenteltek eddig is. Ha megnézed a profilomat, rájössz, hogy pl én is az előbbihez tartozom. Olyan nehéz elképzelni, hogy valaki csak passzívan olvas, mindenféle regisztráció és komment nélkül? Az oldal látogatási statisztikái ezt bizony hamar megcáfolják.
A paranoiának pedig egy minősített esete, ha emögé is összeesküvést, meg háttérből fizetett bértrollokat látsz. Ha ez sem elég, nyilván egy admin semmi perc alatt megnézheti neked, ki milyen IP alól jelentkezik be, és ott egyértelműen látszik az is, ha hagyományos netszolgáltatót, vagy proxit használ az illető.
Persze egyszerűbb azt képzelni, hogy mindez csak egy összeesküvés. Megyek is tovább szórni a chemtrailt.
George F. Hemingway született Szabó György, a 24 év után bajnok Honvéd tulajdonosa volt a hétfő esti Tények Extra vendége. A sikeres csapat mögötti sikeres üzletemberről kiderült, "nem politizál, de van véleménye". Szerk.: Egy olvasónk küldte el nekünk a nem politizáló Hemingway cikkét, ami a Magyar…..
ManhattanProject 2017.05.29 21:04:18
@Leadfoot: persze ez a legjobb érv. Nem tetszik ne olvasd, ne nézd, ne figyelj oda. A negatív véleményt nyomjuk el, és éljen a PC <3
ManhattanProject 2017.05.29 21:24:38
@hellrod: nem állítottam, hogy képviselek hozzáadott értéket de nincs is belőle reklámbevételem, mint a hangzatos című cikkeknek helyt adó tartalomszolgáltatónak.
Természetesen azt is mevrzhetjük hírnek ha kelemen anna orrából élő adásban fröcsögött a takony csak nem biztos, hogy egy magára valamit is adó szerző egy ilyet kiadna a kezei alól.
ManhattanProject 2017.05.30 07:38:14
@Mercel: nem nézek tv2-t és szerintem is siralmas ott a színvonal. Ez még nem ad felmentést arra, hogy itt is az legyen.
Az meg, hogy ha valami nem tetszik, akkor ne kritizáljam, hanem forduljak el, mi ha nem pc?
Megszűnik a Film+2, aminek a helyére az RTL Magyarország új csatornája, az RTL Gold kerül. A júliusban induló csatornán új műsor is debütál, Nádai Anikó vezeti majd az Anikó #show (így hashtaggel) nevű műsort. Nádai az RTL Reggelijében elmondta, hogy napi szintű műsor lesz, egy civil talkshow…..
ManhattanProject 2017.05.29 20:53:50
@Biriksz_Krokiksz!: Inkább nézzük onnan, hogy miért muszáj az egyébként is szutykos médiát mégjobban teleszemetelni? Egy ilyen témájú blogot is lehet igényesen szerkeszteni.
ManhattanProject 2017.05.29 21:17:10
@Biriksz_Krokiksz!: és ha létezik célközönség azt bizony ki kell szolgálni, igaz? Miért sznobkodás, ha valakinek minőségbeli elvárásai vannak?
ManhattanProject 2017.05.29 21:29:12
@Biriksz_Krokiksz!: tehát ha valaki beéri a biofűvel, mert kevésbé igényes, szolgáljuk ki azt is, hogy kedvére zsibbassza az agyát, igaz?
Unatkozó újságíróink és rémtörténetgyáros barátaink meglepődtek, hogy tél van. Hát igen, ez így februárban talán nem meglepő, de a langymeleg december és január után hirtelen elfelejtették, hogy tavaly és azelőtt szinte egész télen vagy szakadt a hó, vagy alig volt nulla…..
2perc.blog.hu..
ManhattanProject 2011.12.30 15:18:58
A 90-es évek közepétől egyre többször hangzott el az a megfogalmazás, mely szerint a XXI. század a kommunikáció évszázada lesz. Akkor még csak sejthettük, mit is takar ez a kijelentés, mára azonban benne élünk, és valóban elmondhatjuk, hogy ez így van. A mobiltelefonok, és…..
Hiába nyitott jól a Fringe pénteken, a tiszavirág életű feltámadást a menetrendszerű visszaesés követte, és ugyan múlt pénteken a demóban ismét 1,5-öt hozott a sorozat, ez nemigen lesz elég a túléléshez. Kár lenne pedig a sorozatért, mert Walter karakterével mindenképpen…..
Szurdi Miklós és barátai átkecmeregtek az első akadályon, hiszen a Casino első része hozta az RTL Klub által kitűzött harminc százalékos közönségarányt, sőt még kicsit túl is szárnyalta az elvárásokat az elért 34 százalékával. Ugyanekkor a Tv2-n a Bajnokok Ligája…..
ManhattanProject 2011.02.17 09:32:47
@erahurka: Már hogy is ne létezne?! Indul a bakterház, Tanú, Pirx kapitány, Szomszédok!
A Való Világ hétvégi párbaja előtt azon morfondíroztam, hogy vajon mi a fenéért kell a villalakóknak felkészülniük a párbajra? Egészen pontosan milyen felkészülést igényel az, hogy ott üljön a zember egy székben, és nézzen maga elé báván, meg kis szívecskéket rajzoljon a…..
A V vagy U-alakú nyílás teljesen új, de maga az ötlet már a 90-es években előjött a Ferrarinál, majd visszafogottabb formában a Benettonnál. Most a McLarennél az motiválta, hogy a betiltott dupla diffúzor hatását így próbálják meg visszanyerni, és a lehető legnagyobb…..
Több rádiós forrásunk is megerősítette, hogy valóban a "Felhők jönnek Magyarországra" sor miatt tiltotta ki Koltay Gergely intendáns az MR2 lejátszási listáiról a Pál Utcai Fiúk új, Balatonszepezd című számát. Koltay a Népszavának nyilatkozva tagadta ezt, és a…..
Kiadta az első fotót a Mercedes GP új autójáról, az MGP W02-ről. A hivatalos leleplezés kedden lesz Valenciában, de az istálló egy képet már kirakott a hivatalos honlapra. Szemből készült, így nehéz megítélni a változásokat, de a kocsi orra más, mint a tavalyié, a pilóta…..
ManhattanProject 2011.01.31 15:27:13
Nagyszerű hírt közölt velünk az AXN sajóosztálya: haladunk a korral kérem szépen, immáron HD minőségben is látható a neten egy olyan sorozat (legalábbis a pilotja), ami az USA-ban is még csak az évad közepénél tart. A Joig/ászok (borzasztó) címre hallgató The Defenders tegnap…..
Aki kicsit is konyít a játékiparhoz, tudja, hogy Dél-Koreában a Starcraft hihetetlenül népszerű nemzeti sport, az ország szinte a Starcraft vallási központja. A Blizzard világszerte több mint tízmilliót adott el a játékból, ennek nagyjából felét Dél-Koreában, ami azt jelenti,…..
2011-ben újra klasszikus színeivel indul a Forma-1-ben az istálló. Korábban 1971-től 1979-ig, majd 1981-től 1986-ig futott az arany-fekete kombinációval a csapat, amikor felvette a főszponzor John Player dizájnját. Most a mecénás nem tér vissza, csak a fényezés, aminek…..
Múlt héten a Tv2 egész jól teljesített a műbalhé-fronton, a Mokkában tortát hajigáló Pákó és káromkodó Jimmy-rokon hozta az olvasókat/nézőket, az RTL-nek is lépnie kellett hát valamit. S lőn, fogták a magyar popélet egyik legkínosabb pillanatát jelentő Anti-Fitness Club…..
A Discovery Channel november 11-én kezdődő Két hét pokol című dokumentumfilm sorozata azt a folyamatot mutatja be, ahogyan az amerikai hadsereg különleges egységének, a zöldsapkásoknak a leendő tagjait kiválasztják. A katonai és civil jelentkezők egy 14 napos kiképzésen vesznek…..
Gamer körökben az utóbbi napokban az a fiú a legnagyobb sztár, akit csak úgy ismernek a neten, hogy „a vörös pólós srác”. Emberünk a múlt heti BlizzConon lett híres, amikor a „kérdezz a World of Warcraft fejlesztőitől” panelen olyan kérdést tett fel,…..
Bárcsak azt mondhatnánk, hogy igazságtalanul járt el a SyFy akkor, amikor tegnap este bejelentette a Caprica kaszáját, de nem, ebben most a csatorna abszolút nem ludas. Sajnos az történt, hogy az amúgy sem túl acélos nézettséget az évad második felére a sorozatnak sikerült olyan…..
Drog igen, szex nem lesz a remake-ben, és ugye az egyik szereplőt is kicserélták (meleg pasiról leszbikus csajra), szóval a várt felhígított amerikai verziót kapják majd azok, akik egyáltalán odakapcsolnak érte az MTV-re. ..
ManhattanProject 2010.10.23 03:03:34
Amikor a Facebookról, meg a Twitterről kérdeztem Szalai Annamáriát, akkor persze azt vártam, hogy azt fogja mondani, hogy a webkettő, meg a közösségi hálózatépítés nem neki való, hallott már ilyesmiről, de legfeljebb szabályozni akarja, nem használni. Toll hegye a…..