Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Expi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét emelkedik a megbetegedések száma, az országok lezárták a határokat, utazni már alig lehet. Kétségtelen: A második hullám(évad) elkezdődött. Hogyan tudjuk ezt kezelni, és mi várható a jövőben?..
Expi 2020.09.05 12:47:20
@Exploiter: Mexikóban meg elfogyott a haloti anyakönyvi kivonat. Biztosan ez is hülyeség, miért nem gyártanak eleget, nem igaz?
Expi 2020.09.05 12:48:35
Sokan emlékezhetnek még a Nestlé Chokito nevű édességére, melynek reklámszlogenje a „Ronda és finom” volt, ami a csokiszelet szokatlan külsejére és kellemes ízére utalt. Mint sok jó dolog, az évek alatt ez is eltűnt a boltok polcairól, ám most itt van egy termék, amelyik joggal viselhetné a már…..
Expi 2020.08.07 08:05:23
@xm95: Igen, világmegváltó az az ember. Tiszta Steve Jobs. Az autógyárak meg tényleg őrült iramban fejlesztenek: a kvóta miatt. (Ami egyébként rendben is van, de nehogy már ezt is Musk-nak köszönjük már meg). Valamint nem hiszem, hogy a világ minden egyes eldugott pontjára kell internet, és azt sem hiszem, hogy mindenkinek állandóan utaznia kell A-ból B-be a lehető leggyorsabban (Skylink, HiperLoop). Pont ezektől tart a bolygó ott, ahol. Vagyis a kihalás szélén. És azt se szeretném, ha a fejembe csipet ültetnének, ahogy ez a remek ember most éppen tervezi. Senkinek ne legyen kétsége, ha egyszer sikerül neki, akkor csak idő kérdése, és mind megkapjuk, akár akarjuk, akár nem. Amúgy végül is mindegy, mit mondok, tisztára úgy érzem magam itt, mint egy Apple fórumon....
Örök életű, elpusztíthatatlan sorozatunk újabb darabjával jelentkezünk, ezúttal az NKM nevében érkezik díjbekérő. Érdemes ebben a nagy melegben is odafigyelni, mire kattintunk, még ha látszólag egy kisebb összegről van szó benne. Aki képes egybeírni azt, hogy "földgázszámla", az egyéb aljasságokra…..
Expi 2020.07.26 18:11:59
@P1sty: Érdemes lenne egy statisztikát csinálni életkor szerint, hogy melyik generáció mire és hogyan hajlandó kattintani, meg lennél lepődve, garantálom .... én felügyeltem több száz fős felhasználói kört, a 20-40 - es generáció semmivel nincs lemaradva az a helyzet ...
  A Biblia szexuálerkölcsre vonatkozó legismertebb törvénye a tízparancsolat egyik pontja: ne törj házasságot parancsa, melyet, tévesen szoktak „ne paráználkodjnak” fordítani, bár valójában ez a konkrét parancsolat a más feleségével való szexuális együttlét tilalma. Már ez a parancs is elég…..