Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egyszer már regeltem

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
via GIPHY A futár is ember. Ez egy nehéz nap volt, sok csomag, kilométerek, dugó, türelmetlen ügyfelek, ez meg itt folyamatosan hívogat? Hát kiszakadt belőle, na. Tamás meg hiába várta a csomagját, az csak nem akart megérkezni. Az Express One futárszolgálatnak küldött panaszlevele következik,…..
Egyszer már regeltem 2020.05.07 14:14:23
@Zsoltbacsi: nagyon korrekt összefoglalás :)

Én 1x vérremenő vitát folytattam az egyik családtagommal, aki szintén nem tudta elfogadni, hogy így működik ez, pedig én volnék logisztikus - bár tény, nem fuvarszervező vagyok, de szerves része a munkámnak az is, hogy a gyüjtőfuvarok működési mechanizmusát ismerjem.

A kedvencem az az értetlenkedés, hogy miért nem telefonál a futár... Addig már nem jutnak el az emberek, hogy végiggondolják: kismillió kézbesitési cím van, ha mindet végighívná a futár, nemhogy másnapra, de 4nap múlva sem érne oda a csomag...
Olvasónk Babaváró Hitelt igényelt és egy érdekes fordulatra bukkant. A bankok nem kérhetnek ügyintézési díjat, de a lenti sztori szerint ki lehet úgy hozni a hitel folyósítását, hogy megjelenjenek a külön költségek. Más banknál valaki járt már így? Tapasztalat? Hosszas számolgatás, morfondírozás…..