Regisztráció Blogot indítok
Adatok
talajvesztés

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha egy első felületes pillantást vetünk a borítóra, a ténylegesen látható kapcsolási rajzok mellett barlangrajzokra is gondolhatunk, ami kicsit elővetíti a lemez stílusának kettősségét is, azazhogy a már-már primitíven táncoltató dobalapokra építve valami egészen futurisztikusat kapunk. Carl Finlow…..
A Magyarországot is megjárt Duds zenekar három tagja úgy látta, hogy az eredeti banda felével is tudják hozni korábbi hangzásukat, és megalakították a Handle-t. Első lemezük őket igazolja, az elődzenekar fúvós- és gitárszekcióját remekül helyettesítik ezen a lemezen egy szintetizátorral, ami…..
EP vagy nagylemez, nem tudom, de a zene minőségével kapcsolatban szerencsére nem vagyok ilyen bizonytalan, nagyon tetszik ez a hét dal. Egyszemélyes minimal wave projekt, ami a nyolcvanas évek sötét szintizenéjére épül, néhol azt olyan kortárs, de azért anakronisztikus műfajok hangzásvilágával…..
A borítón látható igazolványkép és leírás alapján a magyar punkszíntér egyik élenjáró reneszánsz emberét ihlette meg a karantén unalma, és számos más zenekara (a közelmúltra szűkítve: Berosszulás, Norms, Dehidratált Fejek, Tunga Pentráns, Piss Crystals, Foltos Jimmy és a 87-es üzemegység) mellett…..
A tavalyi év egyik legjobb lemeze annyira cool, hogy te is coolnak fogod érezni magad tőle, és most itt elsősorban a 60-as évek szépruhás olasz és francia filmjeinek Párizs-Mediterránium tengelyén mozgó cooljára gondolok. Szép emberek, szép helyek, általában nagy pénzek, és mégis szomorúság, szóval…..