Regisztráció Blogot indítok
Adatok
weart.hu

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt egy évtizedben sokan próbáltak már idehaza jó webes keresőt fejleszteni, ám sorra kudarcot vallottak. A keresőpiacon azóta nem történt semmi érdemleges, hogy a Google agyonverte konkurenseit a 2000-es évek elején. Pontosabban, most a Microsoft-féle Bing próbálkozik még…..
weart.hu 2009.07.21 18:35:44
Webisztán A többség hallgat 2009.06.25 16:21:00
Vegyük a legnépszerűbb közösségi szájtot. A Facebooknak több mint 200 millió aktív felhasználója van világszerte. Az angolszász területeken az egyik legnépszerűbb oldal a CNN-é. az amerikai hírtelevíziónak valamivel több mint 400 ezer rajongója van a közösségi szájton.…..
Hamarosan nem csak emberekre, de a megosztott tartalmakra is kereshetünk a Facebookon. Vagyis a jövőben nem csak a profiladatok, de az ismerőseink által megosztott képek, videók, linkek és státuszüzenetek is kereshetővé válnak. A Facebook ezzel a fejlesztéssel régi adósságát…..
Volt valaha egy mesterlövés rovatunk, ami méltatlanul tűnt el a süllyesztőben. Most, hogy szorgos segítők támogatják a blogot, lesz időm feléleszteni a rovatot, úgyhogy küldhettek megint képeket a posztolt játékokban elért kimagasló eredményről vagy egyszerűen csak vicces…..
Mikor a Google Translate fordítóprogram a magyar nyelvet is integrálta, rögtön felmerült, milyen hatással lesz a Translate által bevezetett koncepció a már meglévő fordítóprogramokra.Két hét sem telt el, és a legkomolyabb versenytárs, a Webfordítás.hu szintén bevezette a…..
weart.hu 2009.02.14 18:39:26