Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Druida

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbiakban egy összetört édesanya levelét tesszük közzé, aki a tragikus körülmények között elhunyt fia ügyeit próbálta meg lezárni az OTP-ben.„Fiam 2009. április 21-én tragikus autóbalesetben elhunyt. Egy héttel később a menyasszonya és én a szükséges papírokkal…..
Druida 2010.01.04 14:29:05
Először őszinte részvétem, borzasztó és egyben fájdalalmas történet. Másodsorban kicsit más de mégis tanulságos bankos sztori. A nyáron történt, hogy éjjel kettőkor arra ébredtünk a férjemmel, hogy sms érkezik a telefonomra, hogy sikeres kézpénzfelvétel, 100 000 Ft levonva a számlámró, majd még egy sms, hogy limit túllépés miatt a tranzakció elutasítva, majd még egy majd még egy...
erre azért már feébredtünk. Kiderült, hogy a szakzsargon szerint besurrantak hozzánk, és elvitték a tárcámat. Benne 50EFt kézpénzt, az irataimat és a kártyákat. Azonnal latiltattam, meg rendőrség, feljelentés, stb. A tolvaj időzítése igen jó volt, meg egyébként nem tartok magamnál pénzt és erre a számlára pont egy nappal előtte érkezett meg a fizetése, szóval arra következtettünk, hogy ismerős volt. A rendőrségen ezt említettem, mikor másnap bementem a bankba azt mondták, hogy nem az ő bankjuknál vették fel a pénz, így csak az autómata számát tudták megadni, még a címat, se mondták, hogy menjek az OTP-hez, kérjem ki a felvételeket, de azt meg természetesen nem kaőhatom, meg a rendőrségnek majd kiadják, jeleztem a rendőrségen, hogy megvan az automata kódja, de mondták, hogy oké, de nem kell nekik. Aztán kérdeztem a bankot, hogy hogy a fenébe lehet, hogy valaki odasétál az automatához, és elsőre leveszi a pénz, holott nem kifigyeltek, mert havonta tényleg csak egyszer használom a kártyát, és ez többnyire vidéken van. Mindegy is, mondták, hogy tuti megadtam valakinek a pint, vagy felírtam a kártya mellé.. (perzse, és az ajtót is nyitva hagytam, meg kiírta a lépcsőházban, hoyg tegnap volt fizu lehet jönni rabolni)... Lényeg, hogy nem tudtak rá magyarázatot adni, viszont a rendőr az mondta, hogy a bűnözés mindig előrébb ját (ezt eddig is tudtam) és hogy hadd találja ki, hogy dombornyomott kártyám volt, hisz az onmagán tárolja a pint, (ezért is nem kell beütni kártyás fizetésénél) És egy alacsonyabb műszaki végzettséggel rendelkeő egyén 3-4 EFt-ból összerak olyan kütyüt, amivel aztán ezt leolvassák róla és már szabad is a vásár. És ezért a számlájért havi kettőezer forint számlavezetési díjat fizetek... Szóva óva intek mindekit a dombornyomott kártyáktól... Illetve kérdezem én, hogy amikor a kedves ügyfélnek a bakban mosolyogva ajánlják ezt a szolgáltatást, mint a legjobbat, akkor miért is nem teszik hozzá legalább zárójelben, hogy NEM BIZTONSÁGOS?