Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stephen King!

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha túl nem is vagyunk a koronavírus-járványon, azért már lazább a gyeplő. De ha jön a második hullám, vagy csak szeretnél elmolyolgatni nyugiban otthon, akkor itt van néhány olyan tevékenység, amivel kihúzhatod akár a következő évig is odahaza. Építs Jaguart! Újra itt a miniatűr autómodellek…..
Burzsuj Csocsózz Louis Vuittonnal! 2020.05.12 10:43:22
Mármint hogy ne az igazi Louis Vuittonnal, hiszen ő már meghalt. Ellenben itt egy igazán remekbe szabott Louis Vuitton csocsóasztal, amely bármilyen átlagos polgári lakás éke lehet. Akkor most idézzük fel a klasszik csocsózást: balatoni SZOT-szálló társalgója. Vágni lehet a füstöt, a sarokban…..
Burzsuj Nem kell mindig Caviar 2020.05.09 15:08:12
Nem kell mindig kaviár! Csak akkor, ha egyszerre vagyunk szerelmesek az iPhone-ba, a Tesla Cybertruckba, és bírjuk a nemesfémet, minden mennyiségben. A Vertu, vagyis a luxus-Nokia kimúlásával nagy űr keletkezett az okostelefonok piacán. Hiába volt az említett telefonban kézzel belefaragott…..
Burzsuj Tűz a víz alá! 2020.05.06 11:47:44
Hol a biztonság mostanában? Barátságos meleg szobában... Illetve: a víz alatt. Nincs más hátra, be kell ruháznunk egy kompakt mini-tengeralattjáróba, mondjuk a Nemóba. Ha az ember tengeralattjáró-vásárláson töri a fejét, leginkább az riaszthatja el, hogy mégis, mekkora hely kell a tároláshoz.…..
Burzsuj Pompás elszigeteltség 2020.05.04 15:06:17
Az úgynevezett splendid isolation – pompás vagy tündöklő elszigeteltség – a gyarmati Anglia doktrínája volt: köszi, le lehet pattanni, jól elvagyunk magunkban. (A Brexittel amúgy megint erre pályáznak szerencsétlenek.) Ám most két olyan helyet mutatunk, ahol a karantén végéig fél lábon, fütyörészve…..