Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adathordozok.hu

36 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Svéd Gepro AB vállalat gépe működés közben. EZ6, az új, rugalmas, költséghatékony, nagy teljesítményű optikai nyomtató. Az új és innovatív technológiák lehetővé tette, hogy a fejlesztés és a gyártás egy gép, amely egyesíti a magas teljesítmény, alacsony…..
Napjaink két legelterjedtebb CD tokja közül a digipack, akárcsak a DVD-s változat esetében, itt is exkluzivitást, eleganciát sugároz. Rendszerezés esetében sokkal nagyobb gondosságot igényel normál, műanyag társánál. Sokak számára már a tapintása is jóval vonzóbbá teszi a…..
A következő postban szeretnék bemutatni egy igazán gyors inkjet cd lemezek és dvd lemezek nyomtatására alkalmas nyomtatót. A gép egy óra alatt 300-400 lemez printelésére alkalmas. ..
Smallpile 2010. szeptember 1. 2010.09.02 23:24:00
 Ezen a napon pontosan 100 fős lett a cég. 10 év! Közel 500 hazai és nemzetközi projekt. Munka, sok tapasztalás, sok öröm és szívás, bosszúság. Sok változás, de töretlen lendület még a válság kellős közepén is, amit szerintem kevés hazai (állami vagy multi-kulti…..
adathordozok.hu 2010.09.03 15:10:46
Smallpile Hanni - Esti mese 2010.08.31 21:54:00
Adós vagyok még a fényképes születésnapi (augusztus 28.-i) beszámolóról. Ezt hamarosan megteszem, de előtte egy rövid szösszenet. Ma hazahoztam a diktafont, amit rögtön fel is avattunk az esti lefekvés, mese idején. A felvétel meghallgatható, amin a 2 éves, másfél hónapos Hanni…..
adathordozok.hu 2010.09.01 23:44:57
Mindenkinek a figyelmébe ajánlom :Dvd gyártás, cd gyártás, cd nyomtatás, dvd nyomtatás..
A most következő videoban egy amerikai céget szeretnék bemutatni nektek. A precision disc igazán népszerű az Usában. Árakban lényegesen más a helyzet náluk, itthon jóval olcsóbb áron lehet hasonló termékeket megvásárolni. Ötlet itthoni vásárláshoz : CD gyártás   ..
CDnyomtatás CD nyomtatás 2010.01.10 13:41:00
Sziasztok ! Nagyon sok remek cd nyomtatóval találkozhatunk a piacon. Ezek közül most egy videot szeretnénk veletek megosztani. Bemutatkozik a Yurex cég cd nyomtatója.   ..
A toronyban egy Wytron DVD688 vezérlő és Pioneer írok dolgoznak. Ismerd meg te is a Dexterix CD DVD autoloader-t!     ..
CD gyártás, DVD gyártás..
Szeretném figyelmetekbe ajánlani a www.adathordozok.hu portált ami CD gyártás, DVD gyártás kapcsán biztos, hogy a legjobb választás ! Bemutatkozik a BravoPro Xi :     ..
A tintasugaras, hőtranszferes, lightscribe, és a labelflash nyomási technológia mellett a szitázás az ötödik technológia. Minőségileg mindegyik kiváló, egyes cégek döntik el, hogy egyes megrendeléseket melyik technológiával készítik el. A szitázás egybefüggő felületek,…..
A tintasugaras, vagy más néven digitális nyomtatás elsősorban otthoni használatra javasolt, bár minimálisan igaz, de a céges igényeket is kielégítheti. A Céges alkalmazásra elsősorban az automata adagolós nyomtatók alkalmasak, hiszen hosszú távon megtéríti a befektetett…..
    * A DVD–ROM lemezek előre írtak, „házi” írásuk nem lehetséges, olvasásukhoz szükség van egy DVD–ROM-olvasóra. A lemezek körülbelül 4,7 GB adatot képesek tárolni egy rétegen; vannak kétrétegű lemezek, ezek összesen körülbelül 8,5 GB…..
A DVD („Digital Versatile Disc” (digitális sokoldalú lemez) vagy még korábban a „Digital Video Disc” rövidítése) nagy kapacitású optikai tároló, amely leginkább mozgókép és jó minőségű hang, valamint adat tárolására használatos. 1995-ben alkotott…..
CD / DVD / Blu-Ray lemez digitális nyomtató. Kapható 4 és 6 színes kivitelben is. ..
A most következő Acard sokszorosító toronyból cégünk is rendelkezik pár darabbal. Alacsony ár, profi minőség! 3,7,11 irós kivitelben.   ..